Demir Demirkan gizlice evlendi

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
Demir Demirkan gizlice evlendi
Demir Demirkan'ın uğruna 20 yıldır flört ettiği Sertab Erener'i terk ettiği lise aşkı Seda İnce ile gizlice evlendiği ortaya çıktı.
20.12.2015 - 20:19

Demir Demirkan, geçtiğimiz yıl hayat arkadaşı Sertab Erener’den sürpriz şekilde ayrılmış, lise aşkı Seda İnce’ye dönmüştü. Demirkan’ın ani ayrılık kararını basın bülteniyle duyurması çok tartışılmıştı.

GİZLİCE EVLENDİ
Demirkan, sevgilisi Seda İnce ile gizlice nikah masasına oturdu. Evlenmesinin sebebi olarak ise Seda İnce'nin hamile olduğu iddiası..

SERTAB ERENER DE EVLENMİŞTİ

Diğer yandan, eski sevgilisi Sertab Erener de geçtiğimiz temmuz ayında gitarist Emre Kulaile İzmir Seferihisar’da sürpriz bir evlilik yapmıştı.

bunlar bırbırlerıne inat olsun dıye evlendı bence.
birine yıllarını ver, oyala onu
sonra git başkasıyla evlen

bu adamı çok severdim çok oturaklı bir erkek sanardım, resmen hayallerimi yıktı nerde pentagram nerde demir nerde 90 lı yıllar

Sertap 50 yaşında olmasına rağmen bu kadına bin basar da
demek ki adam bıkmış sevmiyor
herşey güzellik değil

kadın gerçekten de baya yaşlı gösteriyor
o değil de hani bu demir demirkan evliliğe ve çocuğa karşıydı?
demekki sertabla olanına karşıymış beyfendi...

sertabtan boşanınca gazetelere röportajlar verip sertabı kötülemişti, kendi reklamını yapıp şarkı tanıtmıştı. işte orda gözümden düştü. reklam için herşeyi yapan bir adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…