U Umay peri Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Mart 2024 74 21 3 26 28 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Umay peri #1 5 aylık kızım da ocean demir kullanıyorum kabız yaptı başka temiz icerik önerebileceğiniz demir damlasi var miiidirr ??
5 aylık kızım da ocean demir kullanıyorum kabız yaptı başka temiz icerik önerebileceğiniz demir damlasi var miiidirr ??
WOMANWOMAN hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 30 Mart 2009 14.465 1 64.865 1.123 28 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Umay peri #2 Umay peri .!.: 5 aylık kızım da ocean demir kullanıyorum kabız yaptı başka temiz icerik önerebileceğiniz demir damlasi var miiidirr ?? Genişletmek için tıkla... Kan tahlili yapip mi basladiniz yoksa kafaniza gore mi? Ben kan tahlilsiz baslatmayi reddetmistim
Umay peri .!.: 5 aylık kızım da ocean demir kullanıyorum kabız yaptı başka temiz icerik önerebileceğiniz demir damlasi var miiidirr ?? Genişletmek için tıkla... Kan tahlili yapip mi basladiniz yoksa kafaniza gore mi? Ben kan tahlilsiz baslatmayi reddetmistim
S so sorry Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 17 Temmuz 2018 4.483 7.242 158 28 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Umay peri #3 Nutrigen ferromixin kullanıyorum.
Villanelle devil in disguise Kayıtlı Üye 9 Nisan 2021 2.948 7.416 108 28 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Umay peri #4 Fermix kullandım
U Umay peri Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Mart 2024 74 21 3 26 28 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Umay peri #5 WOMAN .!.: Kan tahlili yapip mi basladiniz yoksa kafaniza gore mi? Ben kan tahlilsiz baslatmayi reddetmistim Genişletmek için tıkla... 4 ayında baslatiyorlar direk onların verdiğini kullanmadım ocaen aldim tahlil de yaptırmadım
WOMAN .!.: Kan tahlili yapip mi basladiniz yoksa kafaniza gore mi? Ben kan tahlilsiz baslatmayi reddetmistim Genişletmek için tıkla... 4 ayında baslatiyorlar direk onların verdiğini kullanmadım ocaen aldim tahlil de yaptırmadım
WOMANWOMAN hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 30 Mart 2009 14.465 1 64.865 1.123 28 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Umay peri #6 Umay peri .!.: 4 ayında baslatiyorlar direk onların verdiğini kullanmadım ocaen aldim tahlil de yaptırmadım Genişletmek için tıkla... İste ben baslamamistim, doktor da iyi ki baslamamissin demisti. Demirin fazlasi bobrekte birikir, once tahlil yaptirin gerek olursa kullanirsiniz
Umay peri .!.: 4 ayında baslatiyorlar direk onların verdiğini kullanmadım ocaen aldim tahlil de yaptırmadım Genişletmek için tıkla... İste ben baslamamistim, doktor da iyi ki baslamamissin demisti. Demirin fazlasi bobrekte birikir, once tahlil yaptirin gerek olursa kullanirsiniz
U Umay peri Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Mart 2024 74 21 3 26 28 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Umay peri #7 3 Gün sonra kontrolumuz var doktoruyla görüşeyim
U Umay peri Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Mart 2024 74 21 3 26 28 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Umay peri #8 WOMAN .!.: İste ben baslamamistim, doktor da iyi ki baslamamissin demisti. Demirin fazlasi bobrekte birikir, once tahlil yaptirin gerek olursa kullanirsiniz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin
WOMAN .!.: İste ben baslamamistim, doktor da iyi ki baslamamissin demisti. Demirin fazlasi bobrekte birikir, once tahlil yaptirin gerek olursa kullanirsiniz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin
C Cherry92 Aktif Üye Pro Üye 18 Aralık 2023 4.281 9.274 78 28 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Umay peri #9 Umay peri .!.: 4 ayında baslatiyorlar direk onların verdiğini kullanmadım ocaen aldim tahlil de yaptırmadım Genişletmek için tıkla... Tahlil yaptırmadan kullanmayın. Tehlikeli olabilir.
Umay peri .!.: 4 ayında baslatiyorlar direk onların verdiğini kullanmadım ocaen aldim tahlil de yaptırmadım Genişletmek için tıkla... Tahlil yaptırmadan kullanmayın. Tehlikeli olabilir.
E Emilikya Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2016 21 10 88 29 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Umay peri #10 Umay peri .!.: 5 aylık kızım da ocean demir kullanıyorum kabız yaptı başka temiz icerik önerebileceğiniz demir damlasi var miiidirr ?? Genişletmek için tıkla... Bestiron kullaniyoruz
Umay peri .!.: 5 aylık kızım da ocean demir kullanıyorum kabız yaptı başka temiz icerik önerebileceğiniz demir damlasi var miiidirr ?? Genişletmek için tıkla... Bestiron kullaniyoruz