demir damlası lekesini çıkarabilen var mı?

benim beyaz halıma döktü kızım.kosla döktüm hemen.ardından yıkadım halıyı ama nafile koyu bi leke kalmış halıda..uff çok üzülüyorum.yokmu bi yolu???

limon suyu sürüp çitileyin.ben hep öyle çıkarırdım

evet kesinlikle bunu deneyin derim.oğluşumun neredeyse bütün kıyafetlerinilimon suyuyla temizledim o iğrenç demir lekelerinden..lekenin üzerine dökün ve biraz bekleyin..lekenin geçtiğini göreceksiniz...

ala ala bende kullnıom ama ne renkli nede tadı kötü..beyaz hatta pardon seffaf bişey..tadıda cok gusel denedım:))))devit benmkınn markası..CADIARZU

d vit demir değil d vitamini. demir damlası 5. aydan itibaren veriliyo. ben bazen yemeklerine katıyorum ama artık pek kullanmıyorum açıkçası çünkü her seferinde işkenceye dönüşüyo. süt içermeyen yiceklerine katıp verebilirsin demişlerdi sağlık ocağında.

arkadaşlar benim kızım da içmiyordu ben 1 damla suya katıyorum kaşığın içinde şırıngaya çekiyorum ağzına fışkırtıyorum tavsiye edilir.

kızlar limon damlatın çıkarıyo damlatın bekletin sabaha kadar makineye atın çıkıyo

bizde hiç leke yapmadı lekeli kıyafetlerini önce omo ile yıkayıp suda beklettim sonra sabun tozu ile yıkadım leke meke kalmadı zaten artık kullanmıyoruz. kan seviyesi ii kanına bakttırdık. doktorumuzda gerek yok pekmezini ehergünn ver ihmal etme dedi.

canım bende oğluma demir şurubu içiriyorum.

bir kere halının saçağına kustu koslayla güzelce ısladım köpürttüm çıktı.

bebeğinin kıyafetinde leke olan yere hemen kosla uygularsan çıkar şurup lekesi ya da yemek lekeleri.

ala ala bende kullnıom ama ne renkli nede tadı kötü..beyaz hatta pardon seffaf bişey..tadıda cok gusel denedım:))))devit benmkınn markası..CADIARZU

Devit demir damlası değil ki D vitamini... Demir damlası bebek 4.ayını doldurunca aile hekimi tarafından veriliyor...
Arkadaşlar size önerim demir damlasını bebeğe doğrudan vermeyin iğrenç bir tadı var metal gibi, meyve pürelerinin içine damlatırsanız bebek hem tadını almaz, hem de kıyafetleri leke olmamış olur, ayrıca c vitamini demirin emilimini kolaylaştırır....

ferro sanol kullanıyorum ben de, bir türlü çıkaramadım lekeyi. Limon damlatınca çıkıyor mu? Bir akşam filan bekletmek mi gerekiyor? Sonra limon da leke bırakmasın?

bende kızıma kan ilacı kullanıyorum.lekelerin üzerine bulaşık makinesi parlatısı döküyorum eser kalmıyor .burada paylaşmak istedim umarım işinize yarar.

deneyenler cevap yazarlarsa sevinirim

Demir ilacı lekesi olan yere limon sıkarsanız leke çıkıyor. Bu yöntemi bulduğumda çok sevinmiştim.

Canım senin söylediğin demir damlası değil devit3 d vitamini için bu dediğimiz ferrum ve ferro sanol var kan damlaları bunların tadı gerçkten çok kötü yine ferrum bi nevi ferro sanol berbat sanki paslı demir yalamışsın gibi berbat bir tad ve lekelerini denedim leke çıkarıcı bile sökmedi. Ama ztn bebişlere leke çıkarıcılarda çok ağır kimyasallar var ve zarrlı oyüzden çıkarmakla uğraşmak yerine ev giysisi yapmak daha mantıklı ya önlük yada güzel giysileriyle kan damlası vermemk gerek:))

valla ben de demir damlasından ferro sanoldan çok çektim.üstelik benim kızım 16 damla kullanıyordu. ben anemiyim diye ona da cok verdi doktor. şırınga ile vermek en iyisi. kıyafetlerden çıkaramadım hiç. neyseki günlük kıyafetleriydi hepsi, attım gitti. genelde önlük takarak verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…