Bir haftadır kızıma demir damlası veriyorum, tadını sevmedi ağzından çıkarıyor, kıyafetlerimiz leke oldu nasıl çıkar lekesi bilen varsa lütfen paylaşsın. bir de hala kakasının rengi sarı, bildiğim kadarıyla demir kullanan bebeklerin kakası koyu renk olur. Endişelenmeye başladım acaba bağırsakları emilim yapmıyor mu? zaten kilo alımı da çok az. Demir damlası kullanan anneler tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
evet bizimde kakamız koyu yeşil oldu ve biraz cıvıklaştı demir kullanmaya başlayınca..ebemiz normal dedi fakat bazı bebeklerde kabızlığada sebep olabiliyormuş..ben roxy sabun tozu kullanıyorum ama hiç demir ilacı lekesi bırakmıyor bi şeftali lekesi sorunumuz var o kadar....acaba markasına göre değişiklik yapıyor olmasın bu demir ilacı?biz ferum kullanıyoruz.bizim kızda sevmiyor ama haklı kokusu bile çok kötü verirken içim gidiyo ama sağlığı için..ayrıca afedersiniz ama dışkısının bile kokusunu değiştirdi :bbo:
evet canım benımkı devit markası tadı cok gusel..seffaf su gıbı bişe..ama kabız olduuu acaba dedgın gıbı bu vıtamın mı yaptıııı.hımmmm olabılırrrrrrrrrr..hıc yoktu prblemımız ya yenı basladı..sert degıl kakası ama kıvranıooo cokkkk yaa bı anda su gıbı cıkıo sonra..hıc yoktu ya..:sm_confused:
Canım bu devit D vitamini mi yoksa demir mi anlamadım bir açıklama yaparsan sevinirim. Tadı çok güzel olan bir demir damlası varsa hemen alırım.
ala ala bende kullnıom ama ne renkli nede tadı kötü..beyaz hatta pardon seffaf bişey..tadıda cok gusel denedım:))))devit benmkınn markası..CADIARZU
Benim de beyaz halıma dökülmüştü. Şu alkollü ıslak mendiller var ya onunla sildim geçti. Bu arada o mendiller her türlü lekeyi hemen çıkarıyo. Benim elimin altındadır sürekli. Yere bir şey döküldüğü zaman bezi yıkayıp sileceğime hemen ıslak mendille silip atıyorum.gorumcemde benım koltuguma dokmustu hala cıkartamadım.koslayla sıldım fakat cıkmıyor.ben nasıl onu cıkartabılırım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?