aile hekimine de gidebilirsiniz ama hastane de olsun istiyorsanız dahiliye ye gidebilir sinizAlakasiz bende bunlara baktirmak istiyorum kansizlik da dahil.dahiliyeyemi gitmeliyim acaba
Merhaba arkadaşlar
Yıllardır demir eksikliği B12 eksikliği ve d vitamini eksikliği yaşıyorum...
ilaç kullanıyorum bir süre sonra tekrar kısır döngü gibi tekrar ediyor...
Aynı durumda olan çözüm bulan varmı acaba... Nelere dikkat ediyorsunuz doğal takviye kür varmı uyguladığınız
iğneyi B12 için mi kullandın canım geçmiş olsunİğne kullandım. Önce beş gün boyunc her gün. Sonra beş hafta boyunca her hafta. Sonra beş ay boyunca her ay. Şu an değerlerim normal seviyede. Unutkanligima da etkisi oldu. Fakat doğal bir yöntem varsa ben de denemek isterim.
çok geçmiş olsun çok üzüldüm canımmerhaba
ben yıllardır kansızlıkla mücadele eden biriyimm ve heryerim mosmor gezerdim halsizlik hat safhada (doktor depresyona girmen an meselesi demişti)
ama bende bıktım artık doktora gidip gelmekten ama doktorumun dediği şöyle
önce 1 yıl dahile kontrolunde ted.uygulandı yükselme olmayınca araştırma has. hemetoljıye sevk edildim
şu an hemetolojıde 3 yıl olacak sanırım en azında kontrol altında doktorun dediğine göre
en son kont. gittiğimde artık buraya gelmekten sıkıldım bir arpa boyu yol alamıyorum dedim
doktorda yanlış düşünüyorsun dedi buraya başladığında değerlerin 3 ve altında idi en azında şimdi 10 altına
düşmüyor dedi
artık benım özellikle kansızlığımı nedeni aşırı stres ve üzüntü olduğunda düştünün kanısına vardım
kan ilacı alırken c vitamini ile alıyorum en öncemlisi hergün günlük yürüşlerimi yapıyorum kan akışını
hızlandırıyormuş
bakalım eylülde tekrar kontrolum var
ha birde şu ; eğer tedavi edilmezde ne olur diye sormuştum doktora
şu an yyaşınız genç 50 yaşlara geldiğiniz zaman organ yetmezliğine kadar gider dedi
vucut kan üretmediği için kan akışı olmazsa organlara kan gitmez falan demişti
Teşekkür ederim. Evet B12 için kullandım. Tavsiye ederim faydası oluyor.iğneyi B12 için mi kullandın canım geçmiş olsun
çok geçmiş olsun çok üzüldüm canımküçük bir rahatsızlık gibi görünsede ne kadar önemli değil mi inş kalıcı şifa buluruz...
ben stresden de olduğunu hiç düşünmemiştim... yürüyüş kan akışı önemliymiş evet canım hatta hareketsizlik bile kansızlık sebebi demişti tv de bir uzman... değerler normal seviyeye gelince takviye almak lazım yoksa düşüyor hemen ama o takviye ne olmalı bilmiyorum araştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?