• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demir B12 D vitamini eksikliği çözümü

Lilruba

yaşamsürprizdir:)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
3.572
2.527
398
Merhaba arkadaşlar
Yıllardır demir eksikliği B12 eksikliği ve d vitamini eksikliği yaşıyorum...
ilaç kullanıyorum bir süre sonra tekrar kısır döngü gibi tekrar ediyor...
Aynı durumda olan çözüm bulan varmı acaba... Nelere dikkat ediyorsunuz doğal takviye kür varmı uyguladığınız

d vitamini eksikliği için ampüllerden kullandım... ama ne kadar doğal bişey bilemiyorum... İbrahim Saraçoğlu nun mantarları doğrayıp güneşte bekletin ve salatalarınıza ilave edin diye önerdiği bir videosunu izledim deneyen varmı acaba

Alakasiz bende bunlara baktirmak istiyorum kansizlik da dahil.dahiliyeyemi gitmeliyim acaba

birde bende aşırı yorgunluk ve isteksizlik yapıyor bu eksiklikler yaşam kalitesini etkiliyor o nedenle kalıcı çözüm arıyorum

Kimyasal ilaçlara alternatif doğal takviyeler varmı kullandığınız arkadaşlar

İğne kullandım. Önce beş gün boyunc her gün. Sonra beş hafta boyunca her hafta. Sonra beş ay boyunca her ay. Şu an değerlerim normal seviyede. Unutkanligima da etkisi oldu. Fakat doğal bir yöntem varsa ben de denemek isterim.

Merhaba arkadaşlar
Yıllardır demir eksikliği B12 eksikliği ve d vitamini eksikliği yaşıyorum...
ilaç kullanıyorum bir süre sonra tekrar kısır döngü gibi tekrar ediyor...
Aynı durumda olan çözüm bulan varmı acaba... Nelere dikkat ediyorsunuz doğal takviye kür varmı uyguladığınız

merhaba

ben yıllardır kansızlıkla mücadele eden biriyimm ve heryerim mosmor gezerdim halsizlik hat safhada (doktor depresyona girmen an meselesi demişti:KK48: )

ama bende bıktım artık doktora gidip gelmekten ama doktorumun dediği şöyle

önce 1 yıl dahile kontrolunde ted.uygulandı yükselme olmayınca araştırma has. hemetoljıye sevk edildim

şu an hemetolojıde 3 yıl olacak sanırım en azında kontrol altında doktorun dediğine göre

en son kont. gittiğimde artık buraya gelmekten sıkıldım bir arpa boyu yol alamıyorum dedim

doktorda yanlış düşünüyorsun dedi buraya başladığında değerlerin 3 ve altında idi en azında şimdi 10 altına

düşmüyor dedi

artık benım özellikle kansızlığımı nedeni aşırı stres ve üzüntü olduğunda düştünün kanısına vardım

kan ilacı alırken c vitamini ile alıyorum en öncemlisi hergün günlük yürüşlerimi yapıyorum kan akışını

hızlandırıyormuş

bakalım eylülde tekrar kontrolum var

ha birde şu ; eğer tedavi edilmezde ne olur diye sormuştum doktora

şu an yyaşınız genç 50 yaşlara geldiğiniz zaman organ yetmezliğine kadar gider dedi

vucut kan üretmediği için kan akışı olmazsa organlara kan gitmez falan demişti

İğne kullandım. Önce beş gün boyunc her gün. Sonra beş hafta boyunca her hafta. Sonra beş ay boyunca her ay. Şu an değerlerim normal seviyede. Unutkanligima da etkisi oldu. Fakat doğal bir yöntem varsa ben de denemek isterim.
iğneyi B12 için mi kullandın canım geçmiş olsun

merhaba

ben yıllardır kansızlıkla mücadele eden biriyimm ve heryerim mosmor gezerdim halsizlik hat safhada (doktor depresyona girmen an meselesi demişti:KK48: )

ama bende bıktım artık doktora gidip gelmekten ama doktorumun dediği şöyle

önce 1 yıl dahile kontrolunde ted.uygulandı yükselme olmayınca araştırma has. hemetoljıye sevk edildim

şu an hemetolojıde 3 yıl olacak sanırım en azında kontrol altında doktorun dediğine göre

en son kont. gittiğimde artık buraya gelmekten sıkıldım bir arpa boyu yol alamıyorum dedim

doktorda yanlış düşünüyorsun dedi buraya başladığında değerlerin 3 ve altında idi en azında şimdi 10 altına

düşmüyor dedi

artık benım özellikle kansızlığımı nedeni aşırı stres ve üzüntü olduğunda düştünün kanısına vardım

kan ilacı alırken c vitamini ile alıyorum en öncemlisi hergün günlük yürüşlerimi yapıyorum kan akışını

hızlandırıyormuş

bakalım eylülde tekrar kontrolum var

ha birde şu ; eğer tedavi edilmezde ne olur diye sormuştum doktora

şu an yyaşınız genç 50 yaşlara geldiğiniz zaman organ yetmezliğine kadar gider dedi

vucut kan üretmediği için kan akışı olmazsa organlara kan gitmez falan demişti
çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım 😔küçük bir rahatsızlık gibi görünsede ne kadar önemli değil mi inş kalıcı şifa buluruz...
ben stresden de olduğunu hiç düşünmemiştim... yürüyüş kan akışı önemliymiş evet canım hatta hareketsizlik bile kansızlık sebebi demişti tv de bir uzman... değerler normal seviyeye gelince takviye almak lazım yoksa düşüyor hemen ama o takviye ne olmalı bilmiyorum araştırıyorum

çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım 😔küçük bir rahatsızlık gibi görünsede ne kadar önemli değil mi inş kalıcı şifa buluruz...
ben stresden de olduğunu hiç düşünmemiştim... yürüyüş kan akışı önemliymiş evet canım hatta hareketsizlik bile kansızlık sebebi demişti tv de bir uzman... değerler normal seviyeye gelince takviye almak lazım yoksa düşüyor hemen ama o takviye ne olmalı bilmiyorum araştırıyorum

teşekkür ederim canım

rabbim dert verip derman aratmasın

ben artık böyle yaşamayı kabullendim zten ömür boyu kontrol altında oluncak dedi doktorum

Back