Demeter Parfüm

ufunkitos

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
1.078
431
323
Demeter ;Parfüm.

Bu parfüm firmasının ürettiği kokular bildiğimiz parfümlerden çok farklı
Tanıdık kokular...
Parfüm çeşitleri arasında playdooh oyun hamuru kokusu, cenaze evi kokusukafamçokkarıştı, ahır, çamaşırhane, cam temizleyicisi, tuzlu su:sm_confused:, para, pastel boya, marul, domates, toz, kir, çamur, çimen, bozuk süt:bbo:, çöp kutusu, solucan, at, saman, kutsal su, yanan odun, hayvan derisi, ekmek, karabiber gibi garip kokular dışında, pina colada, sex on the beach, bonibon, pamuk şeker, vanilya, dondurma külahı, çikolatalı kurabiye, brownie, hanımeli, marshmallow, gül, karamel, kavun, karpuz, mojito, tarçınlı muffin, muz, portakallı kek gibi tatlı kokular da mevcut.

Bu parfümler nerede bulunur hiç bir fikrim yok. Gitti gidiyor sitesinde var ancak orijinal mi bilemem.

bu da internet sitesi

Demeter Fragrance Library, Inc.

---ALINTIDIR----

diğer iğrenç şeyleri kim almak istesin kikafamçokkarıştıama şu kavun kokusunu daha bu gün anneme keşke kavun kokulu bşr parfüm olsa diyodum çok süper ya bayılırım kavun kokusuna ohhh yani keşke benim olsa o kokuzemuszemus

Acaba Türkiye de bunlardan var mııdır ben de merak ettim çünkü, hemen hemen gerekli gereksiz her şeyin kokusunu yapmışlar

ben almıştım gittigidiyordan, adamın yorumları çok iyiydi

ama parfüm kötüydü açıkcası hiç beğenmedim

bady bakery daha iyi sanki bu konuda

arteria ne kokusu almıştın sen merak ettim.

Bady Bakery dediğin Demeter gibi kokular üreten bir marka mı

gitti gidiyorda bolca satışı yapılan bir ürün. sephora mağazalarında da var ama sanırım türkiyedeki mağazalarında yok malesef.
hani hep deriz ya şunun gibi bi koku arıyorum bulamıyorum diye tam bu düşünülerek yapılmış :))

vardır mutlaka, koku çeşitleri inanılmaz fazla. doğada bulunan hemen hemen bütün kokuları parfüm olarak yapmışlar.

Kızlar bu kokulardan deneyen var mı gratis'te satılıyormus ama bulundugum sehirde yok ve acayip merak ediyorum???

çok ilginçmiş.nasıl yapmışlar tüm o kokuları acaba?
toprak kokusu da varmıdır ki şöle yağmurdan sonra mis gibi kokan

gratis'te bir kaç gün önce denedim. baby powder, soap falan var ama cherry blossom'ı tavsiye ederim şiddetle. çok güzel kokuyor. yanımda yeterince para olmadığı için alamadım ama mutlaka alıcam onu. benim olmalı

bazılarını denedim ama beğenmedim.
baby powder çok ağır geldi.sex on the beach i bişeye benzetemedim.
cherry blossom istiyorum ama o yoktu deneyemedim

Şimdilerde shibella da var. Oradan bulabilirsiniz. Sanırım artık watsonslarda da satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…