• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demet Akalından takipçisine fırça...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$fanlarindan-azar-isitti-4007569.Jpeg

Fanlarından ‘azar’ işitti
Bir hafta sonra doğum yapacak olan Demet Akalın, twitter’da bir takipçisinin kendisine özel mesaj atmasından sonra ortalığı ayağa kaldırdı.
Tuba Mutlu isimli takipçisi gece 03.30’da twitter sayfasından özel mesaj atınca çılgına dönen Akalın, “Ben canımla uğraşırken gecenin 03.30’unda mesajla uyanmak zorunda mıyım? Bu nasıl bir saygısızlıktır. Hanımefendinin doğum günüymüş banane... Vallahi sinirden uyuyamadım” diyerek tepki gösterdi.

Akalın, tepki gösterince fanları kısa sürede Tuba Mutlu isimli kullanıcıyı spamladı. Ünlü şarkıcının hayranına tepki göstermesi bazı takipçilerini de kızdırdı. Akalın’a tepki gösteren takipçileri, “‘Bildirimlerini kapat ya, sabah sabah solundan mı kalktın? Ne bilsin kız uyarı açık mı kapalı mı?’ ‘Bu insanı milyonların önünde küçük düşürecek kadar kendini ne zannettin. Keşke bu kadar bebekleşmeseydin Demet Akalın.’, ‘Kaç yaşındasın, anne olacaksın halen twitter’la uğraşıyorsun. Çok rahatsız oluyorsan kapa telefonunu’” diyerek tepki gösterdi. Ayrıca Akalın, kontrol için gittiği hastanede tartılmak isterken digital baskülün camını kırdı. milliyet

yanlız bu tipler normalde de var, telefon kullanmayı bilmezler, bana neden mesaj attın uyandırdın falan da filan, yahu sessize alsana telefonunu uyuyacaksan:27::27:

Son düzenleme:
Dünyada bir bu doğuracak sanki. Bu kadının hala hayranları var ben ona şaşırıyorum.

Son derece kaba bir kadın .
Asıl saygısız kendisi. Kesinlikle kural tanımıyor, kimseyi saymıyor, önce kendisi.

Kiz hatayi mesaj atarak degil bunun hayrani olarak yapmis zaten. Cok fena tepe taklak olacak gibi Demet Akalin simarikligin da bi siniri vardir herhalde.

Demet Akalın'ın doğurmasıyla birlikte dolar, kritik seviye olan 2,25 TL'nin altına geriledi... zaytung

:1::1:

Bebeği hayırlı olsun, sağlıkla analı babalı büyütsünler inşaallah:nazar:
Artık gecenin çoğu saati ayakta olacak ( bakıcısı olurrr diyenleri duyar gibiyim, bakıcı emzirmeyeceğine göre, gece kalkacaklar mecburrrr) fanı alıştırma olsun diye mesaj atmıştır.
Yalnız telefon dediğin şey pek akıllı bir icat, sessize alıyorsun, çevrimdışı, uçak modu gibi özellikleri var:51:

ne garip insanlar ya Allah kimseyi bu kadar şaşırtmasın. zoruna gidiyorsa kapat bildirim sesini. yada hiç kullanma zorundaymış gibi poz yapıyor bide :ssz:
haberin sonundaki cümleye bak o ne alaka ya :D baskülü kırmış haa :9::9::9::9:

ne garip insanlar ya Allah kimseyi bu kadar şaşırtmasın. zoruna gidiyorsa kapat bildirim sesini. yada hiç kullanma zorundaymış gibi poz yapıyor bide :ssz:
Konuyu nasıl bağlayacaklarini bilememisler.pat diye baskül haberini atmışlar ortayaa:27:
Bende o ne alaka demiştim ama haberci adam üslubu.tum bildiklerini bize aktarmak istemiş:1:

demet akalının yaptığı hoş olmamış, ama kızın da gece yarısı doğum günüm diye mesaj atması saçmalık kadın ne yapsın senin doğum gününü ne ilginç insanlar var yaa...

Konuyu nasıl bağlayacaklarini bilememisler.pat diye baskül haberini atmışlar ortayaa:27:
Bende o ne alaka demiştim ama haberci adam üslubu.tum bildiklerini bize aktarmak istemiş:1:

inanır mısınız ben o cümleyi görmemiştim, konuyla alakalı olmayanı okumadım demekki direk, çok güldüm ama okuyunca, ne alaka:1::1::1::1:

Son düzenleme:
Sanki dünyada bir hamile kendisi var doğursada kurtulsak:52:
Azcıkta insan sonradan görme olunca böyle oluyor. :20:
Hayranları iyi güzel bişey yazınca beleşten bebeği için hediyeler gönderince hiç sesi çıkmıyor hanımefendinin.:20:

Bugün sabah saatlerinde ilk bebeği Hira'yı kucağına alan Demet Akalın bebeğinin ilk fotoğrafını sattı.
Ünlü şarkıcı Demet Akalın bugün sabah saatlerinde ilk bebeği Hira'yı kucağına aldı. Hem Akalın'ın hem de kızı Hira'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin kızları Hira dünyaya geldi. Doğum Maslak Acıbadem hastanesi’nde sabah 09.55’te sezaryen ile gerçekleşti.
Öğleden sonra Akalın’ın eşi Okan Kurt hastane kapısında doğum ile ilgili bir açıklama yaptı. Kızlarının 3 kilo 70 gram ağırlığında 47 santimetre boyunda olduğunu belirten Okan Kurt "Sağlığı çok iyi. Çok heyecanlıyım ne diyeceğimi bilmiyorum" dedi. Kızlarının annesine çok benzediğini söyleyen Kurt, Demet Akalın’ın sağlık durumunun da iyi olduğunu ifade etti.
Doğum gerçekleşince kurban adayacağını daha önceki ifadelerinde söylemiş olan Okan Kurt, bir magazin muhabirinin bu sözlerini hatırlatması üzerine "Hastane yönetimi izin vermedi. Ama 11 tane kurban işyerimde kesiliyor şu anda" dedi.
Bebeğin fotoğrafını şu an için paylaşmayı düşünmediklerini söyleyen Okan Kurt, "Nazara inandığımız için belli bir süre göstermeyi düşünmüyoruz. Daha sonra annesi karar verecek ama ilk 40 gün göstermeyi düşünmüyoruz" diye konuştu.
Açıklamadan sonra basın mensuplarına teşekkür eden Okan Kurt şeker dağıttı milliyet

Valla forumda görüyoruz çevrede heryerde görüyoruz demet akalının görgüsüzlüğünü aratmayan kadınlar var :1:

sanarsınki bi tek o doğurmuş görmemişin oğlu olmuş misali bişeylerin b..kunu çıkartıyolar görgüsüz salaklar kadınlığımdan utanasım geliyo onlar utanmadıkça ne mahrem kaldı ne utanma nede görgü

twitter hira bebeği konuşuyormuş sürekli insanlar dalgaya aldı artık :)

ibrahim tatlıses şiir bile yazmış bebeğe.

vay arkadaş bazıları cidden buldumcuk oluyo:ssz:

bu kadının kendini beğenmişliği şımarıklığı beni öldürecek
ne diye bildirim açık yatıyosun uyandırılmak istemiyosan
ayrıca kızı herkese rezil etmek te noluyo
gerçi kızın mesaj atması saçma ama demetin tepkisi çok abartı

iyiki de bi hamile kalmış gören duyan da dünyada ilk doğum yapan demet akalın sanacak
bu ünlülerin herşeylerini abartmasının sebebi nedir cidden anlamıyorum

Bu kadından oldum olası hiç haz etmem. Bu kadar kaba bir kadın olamaz, olmamalı. Hele ki bu kadını alıp en tepelere çıkarıp ünlü yapıyoruz. Ya ünlü olan bir kişiyi geri ünsüz hale getiremiyor muyuz acaba? :47: Çok sinirlendim şu an. Hadsiz kadın.

Back