- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
severim... İbo öküzünden yediği kazıktan sonra ilişkilerinde başarılı olamadı, inşallah bu eşiyle olur...
fiziği taştır, yüzü makyaj-gece hayatı-alkol vs.. neyden dersen artık bozulmuştur ama makyajla tam bir afet-i devran olur, dobradır dobralığını bazen abartır yıllardır kameralar karşısında olmaktan sanırım fazla rahat oluyor bazen...
mutlu olsun istediğim kadındır... çok net hatırlarım 'adaşımı dövücem' dediği röportajını.. İbo'dan sonra hep yıkılmadım ayaktayım imajı vermeye çalıştı ama içindeki kırgınlığı aldatılmışlığı hissedebiliyorum.. eminim aklına geliyordur arada o zillinin yerine ben olucaktım biz evli olucaktık çoluga cocuga karışıcaktık diye... ama demet şener naptı neeetti kaptı iboyu.. şamdanda cıssscıbıl pozlarını bi onla bi bunla oldugu dönemleri de bilirim şimdi HANIMEFENDİ oldu... (ne hafızam var beahhh :)
severim... İbo öküzünden yediği kazıktan sonra ilişkilerinde başarılı olamadı, inşallah bu eşiyle olur...
fiziği taştır, yüzü makyaj-gece hayatı-alkol vs.. neyden dersen artık bozulmuştur ama makyajla tam bir afet-i devran olur, dobradır dobralığını bazen abartır yıllardır kameralar karşısında olmaktan sanırım fazla rahat oluyor bazen...
mutlu olsun istediğim kadındır... çok net hatırlarım 'adaşımı dövücem' dediği röportajını.. İbo'dan sonra hep yıkılmadım ayaktayım imajı vermeye çalıştı ama içindeki kırgınlığı aldatılmışlığı hissedebiliyorum.. eminim aklına geliyordur arada o zillinin yerine ben olucaktım biz evli olucaktık çoluga cocuga karışıcaktık diye... ama demet şener naptı neeetti kaptı iboyu.. şamdanda cıssscıbıl pozlarını bi onla bi bunla oldugu dönemleri de bilirim şimdi HANIMEFENDİ oldu... (ne hafızam var beahhh :)
Ya ama arkadaş burada İbrahim Kutluaydan bahsediyo galiba
hahaAhahaha
Doğru. Benim aklım Tatlıses'e gitti çünkü kısa süre önce yine gündeme gelmişti bu çirkin mevzu ama içeriğini bilmiyordum.
haha
benimde direkt aklıma İbrahim Tatlıses geldi
Çünkü çok iğrençti söyledikleri
Hatta o sıralarda Demet akalın Esra Ceyhanın programına çıkmıştı
BU konu hatırlatılınca ağlamaya başlayıp ben ailemin yüzüne nasıl bakacağım diyip canlı yayını terketmişti
Tatlises abimden bahsediyorsunuz sandimdi bi an
Neyse onuda belirtmis oldk
haha
benimde direkt aklıma İbrahim Tatlıses geldi
Çünkü çok iğrençti söyledikleri
Hatta o sıralarda Demet akalın Esra Ceyhanın programına çıkmıştı
BU konu hatırlatılınca ağlamaya başlayıp ben ailemin yüzüne nasıl bakacağım diyip canlı yayını terketmişti
o yuzden terk etmemis eski sevgilisi canli yayina baglanmis falan filan...
Ben onu sordum zaten, sen doğru cevap verdin.Ama diğer arkadaş Kutluay'dan bahsediyormuş.
Olayı yanlış anlayıp Tatlıses'e getiren ben oldum. :s
he tamam simdi anladim
Demet akalinda cok gicik bi kadin ve de terbiyesiz. takipcisi sormus demiski seneye kimle evleneceksin oda ebenle yazmis
he tamam simdi anladim
Demet akalinda cok gicik bi kadin ve de terbiyesiz. takipcisi sormus demiski seneye kimle evleneceksin oda ebenle yazmis
Yok la anamla oturup izlemiştiko yuzden terk etmemis eski sevgilisi canli yayina baglanmis falan filan...
Yine mi karışıklık oldu off.
Saat de geç oldu tabi. Herkes yanlış anlıyor bir şeyleri herhalde bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?