Demet Akalın

severim... İbo öküzünden yediği kazıktan sonra ilişkilerinde başarılı olamadı, inşallah bu eşiyle olur...
fiziği taştır, yüzü makyaj-gece hayatı-alkol vs.. neyden dersen artık bozulmuştur ama makyajla tam bir afet-i devran olur, dobradır dobralığını bazen abartır yıllardır kameralar karşısında olmaktan sanırım fazla rahat oluyor bazen...

mutlu olsun istediğim kadındır... çok net hatırlarım 'adaşımı dövücem' dediği röportajını.. İbo'dan sonra hep yıkılmadım ayaktayım imajı vermeye çalıştı ama içindeki kırgınlığı aldatılmışlığı hissedebiliyorum.. eminim aklına geliyordur arada o zillinin yerine ben olucaktım biz evli olucaktık çoluga cocuga karışıcaktık diye... ama demet şener naptı neeetti kaptı iboyu.. şamdanda cıssscıbıl pozlarını bi onla bi bunla oldugu dönemleri de bilirim şimdi HANIMEFENDİ oldu... (ne hafızam var beahhh :)

Ya ama arkadaş burada İbrahim Kutluaydan bahsediyo galiba:9::9:

severim... İbo öküzünden yediği kazıktan sonra ilişkilerinde başarılı olamadı, inşallah bu eşiyle olur...
fiziği taştır, yüzü makyaj-gece hayatı-alkol vs.. neyden dersen artık bozulmuştur ama makyajla tam bir afet-i devran olur, dobradır dobralığını bazen abartır yıllardır kameralar karşısında olmaktan sanırım fazla rahat oluyor bazen...

mutlu olsun istediğim kadındır... çok net hatırlarım 'adaşımı dövücem' dediği röportajını.. İbo'dan sonra hep yıkılmadım ayaktayım imajı vermeye çalıştı ama içindeki kırgınlığı aldatılmışlığı hissedebiliyorum.. eminim aklına geliyordur arada o zillinin yerine ben olucaktım biz evli olucaktık çoluga cocuga karışıcaktık diye... ama demet şener naptı neeetti kaptı iboyu.. şamdanda cıssscıbıl pozlarını bi onla bi bunla oldugu dönemleri de bilirim şimdi HANIMEFENDİ oldu... (ne hafızam var beahhh :)

aynı hafıza bende de var.yıllarını verdi ne oldu.yazık ne umutları vardı o zamanlar.esmer zamanları ibo'da ibo.ya diğer demet'in açıklamaları dava açıcam iftira ediliyor ne oldu buldular birbirlerini işte.evli adamlarla gezdi nişanlı adamlarla tozdu şimdi hanım efendi oldu dediğiniz gibi.ay ne dolmuşuz demet şener'e :))) demet akalın açık sözlü biri umarım bu evliğinde çok mutlu olur.

ouwwww... ben onu demedim kızlar... benim dediğim İbo öküzü İbrahim Kutluay olur.... :40:

ibolar karisti bende duymamistim bu ucak polemigini duymus oldum ama ibrahim tatlisese yakistiramadim:50:

Ahahaha :D :60::60::60:

Doğru. Benim aklım Tatlıses'e gitti çünkü kısa süre önce yine gündeme gelmişti bu çirkin mevzu ama içeriğini bilmiyordum.
haha:60:
benimde direkt aklıma İbrahim Tatlıses geldi

Çünkü çok iğrençti söyledikleri
Hatta o sıralarda Demet akalın Esra Ceyhanın programına çıkmıştı
BU konu hatırlatılınca ağlamaya başlayıp ben ailemin yüzüne nasıl bakacağım diyip canlı yayını terketmişti:9:

BU konu hatırlatılınca ağlamaya başlayıp ben ailemin yüzüne nasıl bakacağım diyip canlı yayını terketmişti:9:

Yazık ya. Bir kadını ne kadar kolay karalıyorlar hiç düşünmeden.
Tatlıses Yıldız Tilbe'ye de aynı tarz laflar etmişti kendi programında.
Seni ben kaç tane erkeğin elinden kurtardım falan diyerek. . . :ssz:

o yuzden terk etmemis eski sevgilisi canli yayina baglanmis falan filan...:25:

:ssz::ssz::ssz::ssz:

777513.jpg

Burda da güzelmiş. :31:

demet_akalin01.jpg

Ben onu sordum zaten, sen doğru cevap verdin. ;) Ama diğer arkadaş Kutluay'dan bahsediyormuş. :D
Olayı yanlış anlayıp Tatlıses'e getiren ben oldum. :s

he tamam simdi anladim :ssz:
Demet akalinda cok gicik bi kadin ve de terbiyesiz. takipcisi sormus demiski seneye kimle evleneceksin oda ebenle yazmis :60:

oha afedersiniz... tatlıses olan ibonun dediğini şimdi merak edip okudum netten anlamayınca... ne terbiyesiz bi adam bu yahu...!:20:

gece gece bize de konu oldu :))) RABB'im tüm evliliklerde mutlu huzurlu etsin.Pişman etmesin utandırmasın inşALLAH.

Back