- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu resimde çok hoş mesela![]()
Fiziğine diyeceğim yok ama kıro bir karakteri var,sevmiyorum dobra diyorlar,bunun ki biraz patavatsızlığa giriyor bence...İyi ki bi evlendi erkek görmemişi gibi davranıyor.Geçen Saba Tümer'de ütü bile yaptırdılar ıyyy![]()
severim... İbo öküzünden yediği kazıktan sonra ilişkilerinde başarılı olamadı, inşallah bu eşiyle olur...
fiziği taştır, yüzü makyaj-gece hayatı-alkol vs.. neyden dersen artık bozulmuştur ama makyajla tam bir afet-i devran olur, dobradır dobralığını bazen abartır yıllardır kameralar karşısında olmaktan sanırım fazla rahat oluyor bazen...
mutlu olsun istediğim kadındır... çok net hatırlarım 'adaşımı dövücem' dediği röportajını.. İbo'dan sonra hep yıkılmadım ayaktayım imajı vermeye çalıştı ama içindeki kırgınlığı aldatılmışlığı hissedebiliyorum.. eminim aklına geliyordur arada o zillinin yerine ben olucaktım biz evli olucaktık çoluga cocuga karışıcaktık diye... ama demet şener naptı neeetti kaptı iboyu.. şamdanda cıssscıbıl pozlarını bi onla bi bunla oldugu dönemleri de bilirim şimdi HANIMEFENDİ oldu... (ne hafızam var beahhh :)
Hakikaten neymiş ya benim bildiğim bitane var ama müstehcen bir şey burda yazılırmı bilmem:26:
Yau ben de çok merak ettim o olayı. :26:
İbrahim Tatlıses ne yaptı buna? Ne geçmiş aralarında? Yazar mısın lütfen?
Bence görmemişliğinden değil çok fazla mutlu olduğundan öyle.Kendini tutamayıp her şekilde belli ediyor duygularını.
Ben bekar ve şu anda kimseye aşık olmayan bir pozisyonda bulunan biri olarak Demet Akalın'a bakınca umutla doluyorum.
Allah bana da nasip eder inşallah sevdiğimle evlenip böyle mutluluktan uçar halde pozlar vermeyi düğün günümde.
Ama Saba Tümer'in programında her şey abartılı zaten. Hiç sevmiyorum.
Hakikaten neymiş ya benim bildiğim bitane var ama müstehcen bir şey burda yazılırmı bilmem:26:
Demet akalin ibonun ucagiyla konsere gitmis ve sonra demiski ici cok pis kokuyor vs vs.. iboda o benim nasil binici oldugumu iyi biliyor demis..
terbiyesiz adam
Müstehcenden bir şey olmaz. Ne olmuş? :26: