Demet Akalın

görgü ayrı bişey

istediğin kadar bil,oku,gez,gör içinde odunluk ve bayağılık varsa ne olursa olsun açık veriyorsun işte.

......

ama yaşadığı zorlukları duyunca üzüldüm...kimse kolay kaldıramaz.

Twitter'daki fotoğrafları veya yapıpta koyduğu yemekler beni ilgilendirmiyor açıkcası. Fakat televizyonda gördüğüm bir kadının, hareketleri, tavırları hoşuma gitmeyebilir. Karakter konusunda ise sınıfta kalmış birisi. Dediğim gibi ne foto koyduğu beni ilgilendirmiyor fakat aldığı çantanın fotoğrafını koyup altınada ''bakiiin yeni cantam geldiii, kiskanmayin anacim'' gibi saçma birşey yazan görgüsüzün tekidir. Kocasının aldığı x telfonu yükleyip altına ''bakın kocam bana ne aldı'' yazan kişidir ayrıca. Doğallıkmı başka birşeymi herkesin kendi görüşüdür. Herkesin kendi bakış açısıdır. Ama bana göre seviyesiz ve terbiyesiz olduğunu çoktan kanıtladı. Ayrıca bu bayan çoookkk gezmiş görmüş fakat ağzı bozuk bir mahalle karısı edasıyla konuşan birisidir. İşte bir röportajından gördüğüm üzere;
muhabir: efendim bir problem olmuş sanırım restoranda.
vs. vs. vs...
kocası: gereken yapıldı.
muhabir: gereken derken?
kocası: işten çıkarıldı ehi ehi ehi
demet. hohi hohi hohi

Son olarak tvde magazinde gördüğümz halka ''örnek'' olması gereken örneği geçtim en azından normal bir insan gibi davranması gerekirken yaptığı anormallikler bana göre kişilik bozukluğudur. Bu tip insanları tvde gördüğünde doğal olarak tepkisini ortaya koyan, sevmeyen, hatta nefret eden insanlar değil ;)
Ne düşünürsek düşünelim kendisi bir şarkıcıdır, ünlüdür medyada ve gözler önünde olmaya devam edecektir ama anladımki mütevazi, ağırbaşlı olmak zor iştir. Herkesin harcı değildir. Ne mutlu olduğu yere rağmen mütevazi olana :31:

Son düzenleme:
Darphin Anti-selülit Contouring Gel | Makyaj Blogu ve Kozmetik buymuş kulandıgı selilüt kremi ama 215 tl bence birkere denenmeli diye düşünüyorum. heleki spor yapıyorsanız çok dha işe yarar heralde :44:

İşe yaramamış :/

fft20_mf810529.Jpeg

Bir yazı okudum da aklıma geldi; o yüzden yazıyorum.

Yazının küçük bir kısmını alıntılıyorum :

Amy Winehouse kabarık saçları, dövmeleri, kendine özgü giyim tarzıyla ve sesiyle müthişti. O sesi yaşamım boyu dinlemek hep iyi gelirdi. Onu yok eden sistemi görüyorum. Onun işini ve sesini seviyor ve daha uzun dinlemek istiyordum. Onun özel tercihlerini eleştirmek benim hakkım ve haddim değil. O gerçek bir sanatçı olduğu için topluma örnek olmak zorunda değil. Güle güle sisli Londra’dan dünyaya haykıran aykırı ses! Güle güle Amy Winehouse…

Amy Winehouse berbat bir yaşam tarzıyla her zaman göz önündeydi.
Uyuşturucu, düzensiz hayat, sağlıksız baslenmesi, sarhoş gezmeleri vs.
Ama öldü, hayranlıkla anılıyor. Onun özel hayatı kimseyi ilgilendirmiyordu.
İnsanlar şarkılarını dinliyorlardı. Sanatından etkileniyorlardı. Albümü milyonlar satıyordu...
Bir tek bizde mi var acaba örnek olması lazım mantığı. :27:
Bence asla örnek olmaları gerekmiyor. Ve dünyaya da bakınca böyle bu durum.
O şarkısını söylesin, dans etsin, rolünü oynasın, program sunsun vs.
Gerisi kimseyi bağlamaz. İstedikleri gibi davranırlar ki davranıyorlar da. :49:
Birine göre uyuşturucu kullanıp sarhoş olup sokaklarda kameralar önünde poz vermek normalken ötekine anormal gelir bu.
Böyle kavramlar kişiseldir çoğunlukla.
İsteyen kendini beğenmişin teki olur, isteyen züppe, isteyen küstah, isteyen hanımefendi. :49: Her insan farklı. Tv dünyasında olanlar da öyle.
Kural, kaide yok bu konuda.
Mesele saldırgan üslupta. Nefret etmekte değil yani. :D:D
Birilerinin onlardan nefret etmesi de kimseyi ilgilendirmez ne de olsa. :D

Son düzenleme:
sevdiği sanatçılardan çok fazla etkilenip onun gibi olmaya çalışan,

uyuşturucuya,alkole başlayan ya da o öldü diye intihar eden bi sürü genç var malesef.özellikle gençler.

usta bir sanatçının yaşantısı belki de görmezden gelinebiliyor diyelim ama demet akalında zaten ses yok,şarkı desen o da yok iki günde harcanıp giden şarkılar:50:

hepten göze batıyor yaptıkları bana göre.

ve gençlerin örnek alıyor olması da ayrı bi konu,çok da kötü malesef gerçek bu örnek alınıyorlar.

:50:

sanatçılar,gerçek sanatçılar topluma yol gösterirler biraz da,toplumu iyiye güzele yönlendirirler böyle bir misyonları da var.dikkat ederler konuşmalarına,yaşantılarına.ve bunu böyle olmak zorundayım diye değil zaten içten gelen bir ruh haliyle yaparlar.o yüzden de örnek sanatçıdırlar.

gerçekleri gösterirler kimi zaman,kimi zaman yönlendirirler.bilemiyorum bence böyle

demet akalın vb.insanlar insanlar tarafından yani bi kısmı tarafından sevilse bile sonuçta yanlış insanlar.malesef..

sevdiği sanatçılardan çok fazla etkilenip onun gibi olmaya çalışan,

uyuşturucuya,alkole başlayan ya da o öldü diye intihar eden bi sürü genç var malesef.özellikle gençler.

usta bir sanatçının yaşantısı belki de görmezden gelinebiliyor diyelim ama demet akalında zaten ses yok,şarkı desen o da yok iki günde harcanıp giden şarkılar:50:

hepten göze batıyor yaptıkları bana göre.

ve gençlerin örnek alıyor olması da ayrı bi konu,çok da kötü malesef gerçek bu örnek alınıyorlar.

:50:

sanatçılar,gerçek sanatçılar topluma yol gösterirler biraz da,toplumu iyiye güzele yönlendirirler böyle bir misyonları da var.dikkat ederler konuşmalarına,yaşantılarına.ve bunu böyle olmak zorundayım diye değil zaten içten gelen bir ruh haliyle yaparlar.o yüzden de örnek sanatçıdırlar.

gerçekleri gösterirler kimi zaman,kimi zaman yönlendirirler.bilemiyorum bence böyle

demet akalın vb.insanlar insanlar tarafından yani bi kısmı tarafından sevilse bile sonuçta yanlış insanlar.malesef..

Tamam işte yanlıştır sana göre. O zaman izlemezsin,dinlemezsin. Ya da izlersin, dinlersin sevmediğin halde, merak ettiğinden falan ama sana göre yanlış olduğundan örnek olarak görmezsin.

Kimine göre yanlış değildir. Yaşantılar çok farklı. Bazısı buna bakıp rezil diye düşünür, diğeri ne güzel yaşıyor hayatını der.
Bu iki görüşe de şahit oldum.

Bu insanın yaptığından etkilenen kişi de ona göre bir yaşam sürüyordur. Sonuçta bir kadına tek gecelik ilişki yaşamak normal gelir, ötekine kötü. Bunun da örneği var sitede.

Yani onlar,ünlüler istediğini yapar ve yapıyor. Buna mani olunamaz.
Yol gösterme gayesi gütmeyebilirler, bu da ünlülerin seçimi. Ama onları taklit etmek, dikkate almak, idol olarak görmek kişinin kendine kalmış. O da bizi alakadar etmez zaten. Gençler de biraz mantıklı olsun. Olmuyorsa napalım. 18 yaş altı tipleri de aileleri korumalı böyle şeylerden, koruyamıyorsa da açıklama yapıp uyaracak. Onlar da ona göre hareket edecek.

Bir de bi insan alkol alacaksa, sarhoş gezecek kadar içecekse, intihar edecekse zaten bunu kafasına koyar önce. Belki izledikleri şeyler tetikler o kadar. Ama şarkıcılar, oyuncular olmasa da yapacak olan yapar. İçinden geliyorsa herkes istediği yola sapıyor. Bunlardan ünlüler sorumlu olamaz bence.

Son düzenleme:
Yeni albümün ilk klibini bugün gördüm. Şarkı damar olmuş.

[video=youtube;XOrhVT8jTRw]http://www.youtube.com/watch?v=XOrhVT8jTRw[/video]

Son düzenleme:
Işın Karaca ama Demet Akalın zaten kendi çevresinden bir sürü insanla küsüp barışan bir tip gördüğüm kadarıyla.
Ne olduğu belli değil. :ssz:

Hep adını duyduğum ama ilk kez bugün şans eseri dinlediğim Türkan şarkısını hiç beğenmedim.
Ama çok seviliyor. :s

[video=youtube;hoL0-UdqF_k]http://www.youtube.com/watch?v=hoL0-UdqF_k[/video]

Back