Demet Akalın

Ben Demet'i severim. Yaptığı iki zorlama evlilikten sonra en sonuncuyla mutlu olacağı kanısındayım. Sanki daha bir mutlu daha bir gözlerinin içi gülüyor gibi.
Karakterini yaptığı şeyleri tasvip etmem, edemem. Bilmiyorum hep böyle biri miydi yoksa sonradan mı böyle oldu diye?
Annem hep şey der İbrahim K. için ; bu adam gidip ev kızı almadı ya onun ayarında biriyle evlendi ne güzel de geçiniyor demek ki sorun bu Demet'teymiş diye. Bir de Demet Akalın'ın çocuk sahibi olamadığı gibi söylentiler var hep biliyorsunuz ki, belki de bu yüzden bıraktı kızı bilmiyoruz tabi ne yaşandı ne bitti. Ama Türk mileti için hep bir merak konusu olarak kaldı bu konu.

Dileğim Demet'in mutlu olması. Öyle ya da böyle bir çok şeyi gözümüzün önünde yaşadı ve ister istemez bu olaylar onu yozlaştırdı sanki. Bilmiyorum bazen çok patavatsız geliyor bazen çok içten insan bilemiyor hangisi gerçek Demet diye.

Bir de bir daha sarışın olmasın. Vücudu sunset çekimleirnde muhteşem, photoshop da vardır illa ki ama kadın yaşına göre taş.
Neyse amma yazdım Demet hakkında bir de fonda esmer yarim'i dinliyorum.
Bütün sayfaları okudum gaza geldim herhalde :))

Son düzenleme:
odcnegnxj:tw1

hwjwkouj:tw1

oeh7tvyj:tw1

Güzel de şarkıdır hani "esmer yarim" bu da sözleri bilmeyenler için.

ne kadar söylesem de inanmayın
ben onu çok sevdim
ağlasam da gülsem de yalandayım
belli etmedim....
yarali yürek bana senin aşkın gerek
şimdi onunla mutlusun demek
gel gel gel elleri cennet kokan yarım
hiç geçmedi seni seven bu halim
seni çalan şimdi mutlu şimdi zalim
çok özledim seni esmer yarim....

bence slow şarkıları güzel söylüyor. Tam 7 yıl oldu diye bir şarkısı vardı , sonra Sebebim şarkısı. Arada slow da söylemeli.

Son düzenleme:
Yukarıdaki Arkadaşımın Sözünee Katılıyorumm. Bencede Şimdiki saç rengi sarıdan çok daha güzell. Demet Akalını Bir beğenirim Bir beğenmem karışık yani. İdaree eder iştee:16::16:

tabş gözleri mor olur ne adam akıllı düzenli hayat var sürekli bar lar çıstık çıstık gezsin esrar sigara iç ki bira.

Bi adam buldu attı kapagı.. Çook kaba bir insan çirkinin de önde gideni vucudu güzelokdar para bendeede olsun annem bile güzel olur :37:

bu kadına da "sanatçı" deniliyor ya... daha da bir şey demiyorum

Her şarkı söyleyen ve film çeken insana sanatçı deniyor ne yazık ki. :/

Atatürk ne demişti, hatırlayalım: "Efendiler.. Hepiniz mebus olabilirsiniz, vekil olabilirsiniz; hattâ reisicumhur olabilirsiniz. Fakat bir sanatkâr olamazsınız."

Sanat lafının içini boşalttılar resmen. :/
Ama eskiye oranla daha az kullanılır oldu bu sıfat. Artık şarkıcı ve oyuncu deniyor daha çok.
Biraz bilinçlenme söz konusu oldu.

Nekadar görgüsüz ve itici bir bayan. Eskiden şarkılarını severdim artık adam gibi şarkısıda yok. Magazinde falan görünce saçını başını yolasım geliyor. Bu ne iticiliktir? Ayrıca çokta kötü bir örnek. Ama suç bunların değil bu tip insanları gündemde tutan medyada. :19:

Son düzenleme:
kendini de beğenmem karakterinide beğenmem
ukala görgüsüzün teki sinir oluyorum nefret ediyorum desem yeri
ahahahah bi gülüşü var ıyy itici şımarık şey
kendini bişi sanıyor sanki herşeyi o mükemmel yapıyor
bir de herşeyiyle hava atıyor gezmesiyle ,tozmasıyla,kocasıyla,parasıyla hele twitter a bi resim koymuştu bir defasında akşam yemekte yaptığı tatlıyı koymuş bide hava atıyor ki sormayın sanki dünyanın en leziz tatlısını bir tek o yapabiliyor gibi
ayyyyyyy bu kadına karşı çok doluyum kim tutuyor bunu gündem de bee

Hahah. :D
Yıllardır para içinde yüzen, elit kesimde yaşayan bir kadın ne diye hava atsın ki? :))
Hava atmak görgüsüz insanlara mahsus. Hani gezip görmemiş, hayatı bilmeyen, tecrübesiz, sadece kendi mahallesinde yaşayan sığ tipler için geçerli. :D
Ki her gezemeyen, kendi kısıtlı mevkisinde yaşayan insan da görgüsüz olmaz tabi.
Kişilikle ilgili.

Bu arada ben biri twittera yaptığı yemeği, sevgilisiyle çekilmiş güzel fotoğraflarını, ya da gezdiği yerlerin fotoğraflarını paylaşınca ne kadar hoş diye düşünürüm sadece. Hiç aa hava atıyor diye bakmam. Bu da bakış açısı farkı işte. ;D

Hani birini sevmezsin ve beğenmezsin, çirkin itici tipsiz, iğrenç dersin de ama bu kadar nefretle yaklaşmak orasını burasını yolarım, hatta biri başka üye bi ünlüye tokatlayasım geliyor gibi bir şey demişti bir ara. :D Bu kadar hırçınlaşmak,saldırgan olmak, çirkinleşmek kişilikle ilgili bir problem diye düşünüyorum. :97:

Kalbi güzel olan bir insan bu derece saldıramaz çünkü. Asla inanmıyorum.
Bir de işi gücü olan insanlar tabi. ;D

Bu arada bu kadına bayıldığım yok. O yüzden söylemedim yani. Asla savunma değil bu ki başkalarının zevki beni alakadar etmez zaten, sadece üslup farklı dikkatimi çekti.:31:

Son düzenleme:
guzelligini begeniyordum...gecen hafta beyaz showa katildi,birde satrancta tr1.si bi kiz cocugu da katildi...belki izlediniz,aaayyy cocuga bakisini gormeniz lazim nasil da kasinti kasinti bakiyor sanki rakip olmus gibi...bi dokunmadi bi gulmedi bile cocuga....evet kendini begenmisin biriymis:S

Back