Demet Akalın

VivaLaJuicy

KIZIM❤️
Pro Üye
20 Şubat 2010
32.896
6.247
448
Demet Akalın'ı nasıl buluyorsunuz?

Demet Akalın (d. 23 Nisan 1972, Kocaeli), Türk pop müzik şarkıcısı, eski manken ve oyuncu. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başladı. 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkardı. 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı.[1] 2006 yılına Kusursuz 19 albümü ile damgasını vurdu. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı.[2] Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerine de damgasını vuran Akalın, "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahibi oldu.[3] Resmi Türkiye listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı oldu.

76731_10150128658323998_115607948997_7792703_4353376_n.jpg

167701_10150169783533998_115607948997_8466830_2647086_n.jpg

61195_499487258997_115607948997_7081309_6363421_n.jpg

h33f4gfj:tw1

esmlvdqj:tw1

Gülben ve Demet. :D

40132_10150112010803998_115607948997_7563220_387133_n.jpg

Son düzenleme:
kendisi güzel değil ama fiziği tek kelimeyle kusursuz.
40 yaşında ama 20lerinde gibi duruyor bu da bir avantaj.
nedense kişiliğini seviyorum dobra, göründüğü gibi geliyor bana ve kimsenin yasını tutmamasına hayranım. :27:
ibrahim kutluay'ı da hala unutamadığı çok açık hala onun çabasında.

Son düzenleme:
kendisi güzel değil ama fiziği tek kelimeyle kusursuz.
40 yaşında ama 20lerinde gibi duruyor bu da bir avantaj.
nedense kişiliğini seviyorum dobra, göründüğü gibi geliyor bana ve kimsenin yasını tutmamasına hayranım. :27:
ibrahim kutluay'ı da hala unutamadığı çok açık hala onun çabasında.

Aslında yas tutuyor çünkü bundan önceki kocasından ayrılınca tvde ağlamıştı. (:
Ama o kadar şanslı ki hemen diğerlerini unutturup onu mutlu edecek birilerini bulabiliyor. :ssz:

Yaş konusuna da inanası gelmiyor insanın. Tam bir çıtır hala. :31:

çok güzel değil ama çirkin de değil..fiziği de taş gibi maşallah..bide o demet şenere ifrit oluyorum yaa kadının resmen evleneceği adamı çaldı hangi insan unuturki böyle bi yamuğu demette unutmamıştır tabiki yıllar oldu acısı geçeli çok olmuştur ama insanın içinden çıkmaz

çok güzel değil ama çirkin de değil..fiziği de taş gibi maşallah..bide o demet şenere ifrit oluyorum yaa kadının resmen evleneceği adamı çaldı hangi insan unuturki böyle bi yamuğu demette unutmamıştır tabiki yıllar oldu acısı geçeli çok olmuştur ama insanın içinden çıkmaz

Demet Akalın'la ayrıldıktan sonra Demet Şener'le tanıştı diye biliyordum ben İbrahim Kutluay'ı. :26:

Fiziği çok hoş bu kadının.Kendisi pek değil ama
Şarkıları her dönem tutuyor.İbrahim Kutluaydan sonra toparlanamadı aşk hayatında zaten
Ben hala onu unutamadığını kalbinin bir köşesinde sakladığını düşünüyorum

valla gerçekte güzel mi kadın hayır çirkin bile derim makyajsız haline fakat saçıyla makyajıyla kıyafetiyle tam bir afeti devran ben tarzını çok beğeniyorum kadının ve her saç rengini taşıyor fiziğinin hayranı değilim normal bir fiziği var yani ama yakıştırıyor kadın.

Makyajlı veya Makyajsız fark etmez Güzel değildir ..
Kişiliğini zaten saymıyorum bile ,
Dobra olmakla , basit olmayı bırbırıne karıstırmıs durumda ,
Ama anlıyorum ruh halını ..
Sürekli bırılerıne mutluyum mjı vermekten gercek anlamda hayatının amacından sapmıs bır ınsan ancak bu kadar oluyor.

tüm sımarıklığına rağmen seviyorum bu kadını .inşallah bebekleride olur.çok yakıştırıyorum okan kurt ile onları...

ben bu kadından nefret ediyorum

...

fiziği çok güzel ona diyecek lafım yok..

yüzü ise felaket.eskiden daha iyiydi..

bakalım bu ewliliği kaç ay sürecek göstermelik evlilik.asla sevginin s sini bilmeden saçma sapan evlilikler,saçma sapan hareketler

ortalıkta böyle şarkıcıyım felan diye geçinenleri kınıyorm zaten sanatçılığın bin metre ötesinden geçemez

şarkıları asla bana hitap edemez.duygusuz,ruhsuz,uydurma:ssz::ssz:

hiç ama hiç sevmiyorum serdar ortaçla bunun kadar gıcık olduğum başka ünlü daha yoktur heralde

daha da yazardım ya neyse..:47::47:

Kaç senedir bu piyasada Yüzünün böyle olması normal makyaj yapa yapa mahvolmuştur
Geçende Saba Tümer'in programına çıkmışlardı karı koca:9:
Ya seviyo gibilerdi sanki birbirlerini:26:
Bu sefer mutluluğu yakalar belki

Ben severim demet akalini, samimi buluyorum bu kadini, biraz kafadan catlak.
Düsünmeden hareket etmesi itici gözükmesine neden oluyor.

Demet Senere bende sinir olanlardanim..
Pusu da beklemis gibi demetle-ibrahim ayrilir ayrilmaz, evlilik arefesinde olan adami kapti..
Simdi hanfendü:ssz:

Back