Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

benım neden bozuk
amcamınoğlu zorluk cıkartıyo borcumuz olmadığı halde sureklı abımlerı tekdt edıyo daha 22 yasnda babam 60 gecen babamlar burdayken evı bastı ark ıle abımlerı babamı dovmek ıstedıler
abımde dırek sılahına sarıldı neysekı bısey olmadı derken
sımdık orda rahat vermıyolar dun babamın ustune yurumuslerbabamda vercem parayı kurtulcam dıo 6 bın tl yaa dıle kolay onlar babamla annemın hac paarsıydı yaa

ben her zaman derim akrabanın akrabaya yaptıgını akrep yapmazmış.........
allah insaf merhamet versin böcük...........
ne kadar saygısızlarmışki babanın üzerine yürüyorlar............
allah ıslah etsin.........

irnam, gerçekten berbat bir durum. düşünüyorum da işin içinden çıkamıyorum. burada yazmak, şöyle yapın demek kolay olacak. karşılıklı görüşmek daha farklı olurdu. burada yazmak istemediklerim var canım benim.
siz yine de sağlıklı düşünüp, kararlarınızı sağlıklı verin. zaten öyle yapacağınızdan eminim. Allah hepinizin yardımcınız olsun. hem üzüldüm hem sinirlendim. yaşamadıkça nasihat etmek zordur.

benim kızımda hiç istemediğimiz bir evlilik yapmıştı. netice sıfır ama yaşadı ve gördü. değdi mi? değmedi. 2 yıl sonra bir erkek çocuk sahibi oldu o kadar.ayrıldı yıllarca oğlu ile karşımızda bir evde oturdu, o çalıştı ben torun büyüttüm. yine yıllar yıllar sonra çocukluk arkadaşıyla evlendi şimdi çok huzurlu ve mutlular. istanbuldalar torunum 7 tepe üniversitesinde o da mutlu onlarla. onlar mutlu olunca biz de mutluyuz

bilmiyorum biraz da olsa anlatabildim mi? yani demem o ki bir şeyler yaşanıyor, yaşamadan ne olacağını kimse bilemez, yorum yapamaz, nasihat edemez...

lütfen bizimle paylaştığına sakın pişman olma. bu herkesin başına gelebilir.
Gelişen olayları bize yaz canım merak ederiz.

duygu cok haklısın ustelık o cocuğa bız 6 yıl evımızde baktık daha neler neler yaa allahımm bela zorla gelıp bızı buluyo

Böcüğüm çok şaşırdım neden öyle yapıyorlar ki. Terbiyesizlere bak sen.
aman babana abinlere bir şey olmasın. durup dururken haraççılık olur mu hiç. savcılığa başvursunlar çünkü şimdi para verir yine isterler veremezse, bu kez de vururlar falan hemen söyle onlara savcılığa gitsinler

ablacıgım aynen katılıyorum herkesin başına gelebilir..............
ne dedinse dogru dedin yaşıyan bilir..........
allah güzel hayırlı yazılar yazsın..............herkese..........:Saruboceq::Saruboceq:

böcük aman beladan uzak olun.........
songül ilşkilere konu acmış.iyilik et kötülük bul diye aynen canım ya.............
allaha hava edin ..aman uzak olsun sizden..........:mymeka:

ahh yeşilim bilemiyoruzki bi akıl, verelim,mutlu olamassa ceker alırız napalım,bi akılda böyle bi millete nasıl teslim ederiz diyoruz.ya bunlar kadın kız bile satıyorlarmış,öyleki günlerdir artık ne berbat şeylerle dolduk taşdık anlatamam. .hane içersinde kızımızı mahveden oğlanın söz hakkı bile yok yani.bütün hükümü amca veriyormuş.zaten oğlanda serserinin teki ne okumuş nede başka bir iş var.ahh kızı kessen ne cıkar .vermekte istenilmiyor.ooofff kafayı yiyoozz.

ah böçüğüm nasıl biiştir kızım sizinki yaa.nasıl borcu olmadığı halde para ister bu amca oğlu anlamış değilim .oda haraccının teki heralde.babası yokmu bu cocuğun.nasıl diretir.ne elinde bi gecerli ceki senedimi varda böyle dayılanıyo.
allah yardımcı olsun ,inşşallah kendi belasını bulur canım canım size bulaşmadan.

Son düzenleme:
ırnam, inan çocuğun kimlerden olduğu değil, ne olduğu önemli. Ben çocuk belki ailesinden farklıdır diye düşündüm. Görüyor musun şimdi iyice arap saçı.

babası demıs zaten amcanın bıze borcu var oysa gerckten yok bıze onların vardı almadı babam
mecbur odencek koyden muhtar beledıye baskanı ve baskalarını sahıt tutck sonrada senet ımzatlatcak öle vercek
yıllar once verdığımız 1200 euoruyu duscekler
allahım ya sen ne kadr ı olsanda bela senı buluyo hzur yokmu ya
aman aıleme bısey olmasın para sorun deıl zaten devlete sıkayet etcem 12 yıldr dedemın maasını yıyo dedem vefat ettı 12 yıl önce babaanem yasıyo bıze bıle gostermıo maasını alırız dıe allahın belası neyı düşünüyo baksana:mymeka:

yazmak istemedim ama anlaşılsın diye yazdım . sildim canım .,az durunca silmeyi düşünmüştüm .çok sağolasın bitanem çok hemde.sizleride üzdüm biliyorum.
dün akşam sabaha kadar tartışıldı konuşuldu,ama biyere varılmadı aklımda orda,bi gideyim duramıyorumda evde.neyse gelişme olursa yazarım .inşllah inşallah iyi şeyler olsun .

günaydın günaydın günaydın..................
herkesler iyimi böcük....nasıl oldun canım.....işalla hersey yolundadır................
irna ablam.............siz neler yaptınız............bir çıkar yol bulmuşunuzdur işallah..................

günaydıınnn

böçüğüm eltimin kızı canım.

duygum dün öğlen yine bir kaç büyük toplandı verilsin ,kendi düşen ağlamas misali,elden gelen uyarılar yapıldı kıza ,ama hala istiyorsa verin gitsin denildi.
amaaaaa
akşam ,karşı taraftan birde katımı katı kurallar dizelenince,kızın anası ölürümde vermem,,aşkından geber istersen parca parca aderim yine vermem,bukadar olmaz artık,birde kız olsaydın alırız,böyle biz nasıl kabul ederiz felanda yapınca.iyce tepemiz attı.
allahın belaları sizin oğlunuz yaptı ya bunu,hala anlamamakta direniyorlar.bilmiyorum.
çok kötü şeyler olmasa bari kızın dayıları,amcaları kan cıkacak artık hem kepaze olduk hem yaptıklarına bakın.diyolar.
oğlan tarafı bize bir ay müsade verin hapiste amcaları varmış güya hükmü o veriyormuş.oooofffff ooffff yine cıkmazdayız.
ahh kıza güvensek,alıp benim kızın yanına gidip biraz uzaklaşacağız ama,ya orda beni aldatıp kacarsa diyede korkuyoruz.işte yine aynıdayız canlarım.

öptüm hepinizi.

böcük nasıl yani.....ezdik geçtik derken.............
ne dimek istedin..............

irnam ne desem bilemedim...............
dediginiz gibi kendi istiyorsa bütün olumsuzluklara ragmen ..........yapacakta bir şey yok gibi............
hay allahım nasıl bir aile...allah korusun...........
allah yardımcınız olsun ablacıgım

ırnam kesınlıkle alma yanına derım
ınş sonu hayrla bıter yaa gerckten cok kötu bı durum RABBIM yardmcınız olsun yarın aksam bol bol dua et balım cnm ablam

duygu nan fenerı yendık ya onu dıom be anlasana:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…