Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

günaydııınnher işiniz rast gitsiinn,prensesler,

kraliceler.nassınız,öptüm fıstıklar.

üç gündür canımızı sıkan sulale sorunları oldu,bayaa üzüntüdeyiz.:çok üzgünüm:

artık sabahtan bile başım ağrıyo yani.

bugün kacıyorum,uzaklaşcam biraz,arkadaşıma gidcem.

herşey kesinleşsin söylicem yohsa catlarım kiii:delphin::delphin:

canım ablacıgım hayırdır ne oldu işallah ciddi bir şey degildir gelip geçer üzülme oldumu çık dolaş evde kaldıkca düşünür kafaya takar dahada üzülürsün....

çok şükür biz iyiyiz ablacım..
sen de kendine dikkat et..
hiçbir şey için üzülmeye değmiyor:delphin:
hava da güzelse çay bahçesinde falan oturun, açık hava iyi gelir...

gününüz aydın olsun kuzularım

aman irnam inşallah önemli bir şey değildir. yetti gayrı bu kadar üzüntü dimi canım benim. artık huzur zamanı ama izin vermiyor hayat

merakla haberlerini bekliyorum

ana bizim topik 2. sayfanın en altına kaçmış.........topladım geldim.............
nerdesiniz herkes iyimi..................
böcük bugüm dikkanı ben açtım.............

Günaydın......
Kızlar iyimisiniz, nerelerdesiniz...ırnama ne oldu ? merak ettik dimi
duygu sen daha oralarda mısın dönmeyecekmisin?.. Yanınızda çalışan o kadını ne yaptınız. hâla sizinlemi?

böcük nerelerde, diğer kuzular nerede? aaaaa bu gün kendimi pek meraklı gördüm

geldim yeşilm geldim deee

pekde içim rahat değil.nasıl başlasam bilmiyorum.

eltimin kızı 17 yaşında,güzeller güzeli.ama uygun olmayan bir aileye kactı.geri getirttik.babası namusum temizleyin diye haber gönderdi.oğlanda nişanlaymış üstelik.şimdi nişan felanda bitmiş.ama benim eşim kesinlikle vermem ben sahip cıkarım kızımıza,onu ateşe atmam diyor.burda yazayımmı bilmiyorum bunu belki olan vardır.tepki almaktanda korkuyorum.aile çi..gene.vede beraber olmuşlar.
kıyametler kopuyor her iki ailedede.birde çi gene aşiretlermiş.nasılsa artık.allahın bir kuluda iyi desin ama yok yok yok.tefecilik,adam öldürme,hırsızlık,yani her bi pislik varmış.bu kız nerden buldu bunu nasıl oldu aklımız almıyor.üstelik bizim kızımızıda almak istemiyorlar,bizde vermek istemiyoruz.ama çocuklar istiyor.büyükler istemiyor.napacağız bilemiyor bir adım bile ilerleyemiyoz.herkez duydu ama aile dışı olanlar işin gerceğini bilmiyorlar hergelen sakın sakın vermeyin diyolar..kafalar durmuş vaziyetteyiz.nolcak bilmiyorumm.bu utancla burlarda duramayız deyip duruyolar bizimkiler,ama kızıda vermek istemiyolar.babada vazgecti vermekten ama namusta gitti elden.versen bitürlü vermesen bi türlü gelinde cıkın işin içinden.

valla acil yardım hemde.inşallah bi tepki almam.çok utanıyoruz hemde çookk.:utangac::utangac:

eltimin kızı 17 yaşında,güzeller güzeli.ama uygun olmayan bir aileye kactı.geri getirttik.babası namusum temizleyin diye haber gönderdi.oğlanda nişanlaymış üstelik.şimdi nişan felanda bitmiş.ama benim eşim kesinlikle vermem ben sahip cıkarım kızımıza,onu ateşe atmam diyor.burda yazayımmı bilmiyorum bunu belki olan vardır.tepki almaktanda korkuyorum.aile çi..gene.vede beraber olmuşlar.
kıyametler kopuyor her iki ailedede.birde çi gene aşiretlermiş.nasılsa artık.allahın bir kuluda iyi desin ama yok yok yok.tefecilik,adam öldürme,hırsızlık,yani her bi pislik varmış.bu kız nerden buldu bunu nasıl oldu aklımız almıyor.üstelik bizim kızımızıda almak istemiyorlar,bizde vermek istemiyoruz.ama çocuklar istiyor.büyükler istemiyor.napacağız bilemiyor bir adım bile ilerleyemiyoz.herkez duydu ama aile dışı olanlar işin gerceğini bilmiyorlar hergelen sakın sakın vermeyin diyolar..kafalar durmuş vaziyetteyiz.nolcak bilmiyorumm.bu utancla burlarda duramayız deyip duruyolar bizimkiler,ama kızıda vermek istemiyolar.babada vazgecti vermekten ama namusta gitti elden.versen bitürlü vermesen bi türlü gelinde cıkın işin içinden.

valla acil yardım hemde.inşallah bi tepki almam.çok utanıyoruz hemde çookk.:utangac::utangac:

ayy irna ablam geçmiş olsun
vallahi ne desem bilemedim yaa
ama baksana tefecilik hırsızık adam öldürme her bişey varmış
böyle aileye kızmı verilir ya ne olursa olsun bence vermeyin
ayy nasıl böyle bir cahillik yaptı kız yaa çok üzüldüm

canım ablam kendi güzel olucagına...aklı güzel olsaymışta bunları yapıp aileyi utandırmasaymış............
ama olanda olmuş..........allahtan siz sahip çıkıyorsunuz..........
işallah aklı tez zamanda başına gelir ablam...........
biliyorsun ben vandayım buraya tayinle gelipte ...........burda ailesi çok kötü olanlar evlenip kaçanlar oluyor anlatıyorlar..........
ve öyle birinide tanıdım............
aile perişan............mahfolmuşlar..........
kızın kaçtıgı yerle büyüdügü aile öyle zıtlar ki anlatamam..her türlü pislik varmış..........
cahillikmi kadermi akılsızlıkmı bilmiyorum ablacıgım.........
işallah allah bir yoluna kor................

annem derki..allah mal eksikligi versinde akıl eksikligi vermesin..........

tunaydn
ırnam ablam guzellık nedırkı keske yapmasymış ama keskeyle olmuyo o yaşlarda herkes hata yapabılıyor yaparım ederımm severım der ama aslında bılmezler sevgı nedır bıle:delphin,:yapması gereken tabıkıde kızı vermemek gerekıyo cunku sonu hayr deıl namus ıkı bacak arasında olmaz cnm
huzur mutluluk olmadıktan sonra elalem ne derse desın
bundan sonra hata yapmamsına dıkkat edılmelı cok gecmıs olsun
bende bugun gec geldımm cok moralım bozk:delphin:

ahh kızlar bir kaç gün önceden duyduk arkadaş olduklarını vazgecirmek için ne diller döktük,neler söyledik.ama siz ne yapın .
bizim evlenmemize izin vermezler,ancak bu işi yaparsak aileler razı olur diye böyle bir girişimde bulunun.
bizler hala inanmadık dr. kontrolüyle inandık.eşim ,babası ve diğer aile büyükleride vermek istemiyor,saklayalım .yapmış bir hata.hatayı hatayla gidermeyelim diyorlar.kızında aklı gitmiş gibi şuan.bir istiyorum bir istemiyorum diyor.versen oğlanın ailesi berbat.kesinlikle aralarında yapabileceği,kaldırabileceği birileri değil bunuda biliyor.ayyy değneğin her yanı b.k ne edeceğiz günlerdir uyku yeme içme huzur kalmadı tüm sülalede.
dua edin nolur canlarım yaa bize bi çıkış yolu göstersin rabbim.
adamlar dışarı cıkamaz oldular,birbirlerini yeyip duruyor.kimisi verin cekeceği varsa ceksin,kimiside ateşe atmayın diyorlar.kız canına kıyacak diye korkuyoz.

ırnam gercekten cok zor bı durum ama herseyde vardır bı hayr
sen kızı ver ceksın cılesını demek kolay ama anası babası ne hale gelır bunu düşünen yok mu:mymeka:
bence kızı bı psıloga gotrmek nesı varmış öğrenmek
cunku attığı adımlardan emın deıl
valla 17 yasında bende kacmak kadr dıelde cok sevıyom onsuz olamam dedım ınsanın adını bıle unuttum:delphin: RABBIM yardımcınız olsun

böcügüm senin neden moralin bozuk..................

irna ablam gerçekten zor bir durum rabbim kimselere yaşatmasın............
ne diyeyim allah işalla bir yol bulur çıkarsınız.................
eminimki cahillik gelecekte pişman olucak ama .........olanda aileye olucak...............

bizim bakıcıya gelince yarın tam bir ay olucak maaşını verip çıkarıcaz..............
bende işten çıkıcam...............patrona bekle deyip dil dökmekten usandım geldim geleli...o da haklı........
ne yapayım iki arada bir derede kaldım........
abımler haziran sonunda izin alıp konyayya gidicez 1 ay ben bakıcam.............tekrar bakıcı aramıyalım izin dönüşü baklım dıyor ........abımde haklı......
benimkisi..........öyle diyor abimlerde izindeyken istiyelim ........bu iş olsun yeterince bekledim diyor oda haklı...........
allahım kafam çok ama çok karışık................
ne yapıcam nasıl olucak..bilmiyorum kendimce bende haklıyım .......of of.............
yüzük taklım diyor............

Back