Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kunaydınnnnnn
annelerrrr nasssınız bakem
ben geldım hadı gösteren bana az ılgı seflkat
ben geldimmmmmmmm hey yooooooooooooo hey yooooooooooooooooalkisalkisalkisalkisalkisalkis
herkesin anneler gününü kutluyorum...................irna...lereenim......ank06...........yeşilim ablam ellerinizden öperim..........Şeniz
digerlerinde yanaklarından...çıbık.....böcük..........velved............stella..........pasaklı..........yüce ocean..........
öperim..........Şeniz
benimde annem ayrı ilk ..anneler günümdü...............:çok üzgünüm:
of of sormayın.........içimi hüzün kapladı ama bu hafta sonu.......çok süpriz bir şey oldu..........:teytey:
ankarandan ....özel misafirim geldi.............süper bir haftasonuydu...........:jeyyar::jeyyar:..
işallah bu haftada hepiniz için süper olur..........:lepi::lepi:
ben geldimmmmmmmm hey yooooooooooooo hey yooooooooooooooooalkisalkisalkisalkisalkisalkis
herkesin anneler gününü kutluyorum...................irna...lereenim......ank06...........yeşilim ablam ellerinizden öperim..........Şeniz
digerlerinde yanaklarından...çıbık.....böcük..........velved............stella..........pasaklı..........yüce ocean..........
öperim..........Şeniz
benimde annem ayrı ilk ..anneler günümdü...............:çok üzgünüm:
of of sormayın.........içimi hüzün kapladı ama bu hafta sonu.......çok süpriz bir şey oldu..........:teytey:
ankarandan ....özel misafirim geldi.............süper bir haftasonuydu...........:jeyyar::jeyyar:..
işallah bu haftada hepiniz için süper olur..........:lepi::lepi:
:asigim::asigim:yerimsenibenŞenizhihoyyyt
![]()
ohh keyfıın hoşaa![]()
annadık biz oniiiii :jeyyar: