Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

duygu canım, gerçekten bazı özel durumlarda bu kadar duygusal olmayın
hem para verip hem sizi üzüyorsa, o üzülsün kesin biletini verin eline

ne saçma, nasıl dayanıyorsunuz? sen ordasın nasıl olsa, yeni biri gelene kadar idare edin derim

yani yahudilerin dediği gibi "ben üzüleceğime o üzülsün" misâli yapın

"bir derdim var"a açarsan herkes aynı şeyi yazacak aç istersen

stellanın dediği gibi, değişirse ne alâ

elektrık kesildi kızlar ya............
ablacıgım .........haklısın ama .......söyleyim diyorum tıkanıp kalıyorum.........
dedigimdede gayet sakın ve güzel konuşuyorum....kırmayım diye......
oda bizim iyi niyetimizi gördükçe..........
dahada bir garip oluyor.............
derdim vara açmayım artık ablacıgım .........
sizlerle paylaştım teşekkürler hepinize............
birazda olsun rahatladım..............
bugün olanları söyleyim abime ...gelinimize bakalım ne diyecekler...........
sanırım konuşmanın zamanı geldi hatta geçiyor bile...........

anca geldım yaa kk cok yavas
neyse

duygu yol verın gtsın anam sızde napcaksınız 46 yasındakı garuyu kendıne hayrı olmas:roflol: aman dıyım benı parcalamasınlar burda
bence daha genc bırını alın paranızla resıl olman mesela benı alın 600 tl ssk tam akbıl verın heemn gelem belkı kocada bulurm ama her yemeüğı bılyom temızımde ee daha nolsun
bak sız tandık dıe 600 tl dedım yoksa ohooo:roflol:

çıbık nan ne anlattında sıldın nan bende merak ettım ılk fıkrayı:mymeka: cubuhh koyy

böcük alemsin ....kız...........tanıdık diye indirim yaptın ha.........
allah razı olsun bide tanımasan ne etcektik..........bilmiyom artık........
tamam bana uyar gel ....belki ikimizde kardeş bulur elti filan oluruz............yerimseniben
gelirken kontur al oldumu...........:teytey:

ayy duygum bu gaci senimi bekliyo yohsam yaa.
alah alah şimdi bende sinirlendim haa,olurmu öyle şey,bulmuş yüzü yumuşakları kadında işini biliyor ha.
alın karşınıza etraflıca konuşun derim canım,emkesiz yemek olmaz.parayı sizden alsın.gitsin başkasına hizmet etsin.
anlamıyorum bebeğe bakan sen yemeği yapan sen,:uhm:
bu kadının işi ne.
kıss abinin spalileri çokmu ???? kaydirigubbakcemile3

duygu nan olur alarım hemıde 250 senle eltı olcama neyse olak kız bı enayı bulak kakalayak kendımızı

uyy cok yorgunum ya ölekı kunaydın dımedım :delphin:6da kalktımda

anca geldım yaa kk cok yavas
neyse

duygu yol verın gtsın anam sızde napcaksınız 46 yasındakı garuyu kendıne hayrı olmas:roflol: aman dıyım benı parcalamasınlar burda
bence daha genc bırını alın paranızla resıl olman mesela benı alın 600 tl ssk tam akbıl verın heemn gelem belkı kocada bulurm ama her yemeüğı bılyom temızımde ee daha nolsun
bak sız tandık dıe 600 tl dedım yoksa ohooo:roflol:

çıbık nan ne anlattında sıldın nan bende merak ettım ılk fıkrayı:mymeka: cubuhh koyy

sana bi fıkra armağan ettiydim ama nerlerde geziyosan görmedin :dilcikar:
bidaaa koyamam yeşilim ablam kızar topik kapanır yohsam

Amerika’da zencinin biri, pasaportunu kaybetmiş.. Aksilik işte o gün de
Türkiye’ye uçması gerekiyormuş. Ne yapıca diye düşünürken yolda bir pasaport bulmuş
Hemen almış yerden, bir de bakmış Leanardo Di Caprio’nun pasaportu. napalım deyip
şansını denemeye karar vermiş..Leonardo’nun fotoğrafını çıkartıp kendi fotoğrafını yapıştırmış
Uçmuş Türkiye’ye. Havalimanı’nda görevli gümrük memuru Temel’in Karşısına geçmiş.
Temel, almis pasaportu; adamin ismine bakmış:
“Leonardo Di Caprio”; fotoğrafa bakmış ; bir zenci adama bakmış; aynı
zenci. Birkaç şaşkın bakıştan sonra öbür masaya seslenmiş: “Ula Dursun bu Titanik batmış mıydı, yanmış mıydı.

:roflol:

Amerika�da zencinin biri, pasaportunu kaybetmiş.. Aksilik işte o gün de
Türkiye�ye uçması gerekiyormuş. Ne yapıca diye düşünürken yolda bir pasaport bulmuş
Hemen almış yerden, bir de bakmış Leanardo Di Caprio�nun pasaportu. napalım deyip
şansını denemeye karar vermiş..Leonardo�nun fotoğrafını çıkartıp kendi fotoğrafını yapıştırmış
Uçmuş Türkiye�ye. Havalimanı�nda görevli gümrük memuru Temel�in Karşısına geçmiş.
�Leonardo Di Caprio�; fotoğrafa bakmış ; bir zenci adama bakmış; aynı
zenci. Birkaç şaşkın bakıştan sonra öbür masaya seslenmiş: �Ula Dursun bu Titanik batmış mıydı, yanmış mıydı.

eee bizim Temel bu, yine de biliyormuş Leonardo nun kim olduğunulaelaelaelaelae

tünaydın kıscelerrrkaydirigubbakcemile4
Amerika’da zencinin biri, pasaportunu kaybetmiş.. Aksilik işte o gün de
Türkiye’ye uçması gerekiyormuş. Ne yapıca diye düşünürken yolda bir pasaport bulmuş
Hemen almış yerden, bir de bakmış Leanardo Di Caprio’nun pasaportu. napalım deyip
şansını denemeye karar vermiş..Leonardo’nun fotoğrafını çıkartıp kendi fotoğrafını yapıştırmış
Uçmuş Türkiye’ye. Havalimanı’nda görevli gümrük memuru Temel’in Karşısına geçmiş.
“Leonardo Di Caprio”; fotoğrafa bakmış ; bir zenci adama bakmış; aynı
zenci. Birkaç şaşkın bakıştan sonra öbür masaya seslenmiş: “Ula Dursun bu Titanik batmış mıydı, yanmış mıydı.

:roflol::roflol:

güzelcene bi hafta diliyruuumm.herşey gönlünüzce ossuuunn..

fıkra muhteşdi. temel filmi izlemiş bahın.emme sonunu hatırlıyamamış. :roflol: :roflol:

adin hepinizi öptüüümm muckk mcukkkk.

Hafta sonunuzun güzel geçmesi dileği ile

Anneler günümüz kutlu olsun...Daha nice yıllara sevgi ve saygı ile

410-Mor_Buket.jpg

Back