E
EU3
Ziyaretçi
çıbık buda güzelll kaydirigubbakcemile3
nasılda tırsmış ama nasrettin hoca kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıbık buda güzelll kaydirigubbakcemile3
beş sayfa yukarıda yazdım bakarmısınız
duygu canım, gerçekten bazı özel durumlarda bu kadar duygusal olmayın
hem para verip hem sizi üzüyorsa, o üzülsün kesin biletini verin eline
ne saçma, nasıl dayanıyorsunuz? sen ordasın nasıl olsa, yeni biri gelene kadar idare edin derim
yani yahudilerin dediği gibi "ben üzüleceğime o üzülsün" misâli yapın
"bir derdim var"a açarsan herkes aynı şeyi yazacak aç istersen
stellanın dediği gibi, değişirse ne alâ
anca geldım yaa kk cok yavas
neyse
duygu yol verın gtsın anam sızde napcaksınız 46 yasındakı garuyu kendıne hayrı olmas:roflol: aman dıyım benı parcalamasınlar burda
bence daha genc bırını alın paranızla resıl olman mesela benı alın 600 tl ssk tam akbıl verın heemn gelem belkı kocada bulurm ama her yemeüğı bılyom temızımde ee daha nolsun
bak sız tandık dıe 600 tl dedım yoksa ohooo:roflol:
çıbık nan ne anlattında sıldın nan bende merak ettım ılk fıkrayı:mymeka: cubuhh koyy
uyy merak ıttım nan ozele yazsana:jeyyar: nolarr
Amerika�da zencinin biri, pasaportunu kaybetmiş.. Aksilik işte o gün de
Türkiye�ye uçması gerekiyormuş. Ne yapıca diye düşünürken yolda bir pasaport bulmuş
Hemen almış yerden, bir de bakmış Leanardo Di Caprio�nun pasaportu. napalım deyip
şansını denemeye karar vermiş..Leonardo�nun fotoğrafını çıkartıp kendi fotoğrafını yapıştırmış
Uçmuş Türkiye�ye. Havalimanı�nda görevli gümrük memuru Temel�in Karşısına geçmiş.
Temel, almis pasaportu; adamin ismine bakmış:
�Leonardo Di Caprio�; fotoğrafa bakmış ; bir zenci adama bakmış; aynı
zenci. Birkaç şaşkın bakıştan sonra öbür masaya seslenmiş: �Ula Dursun bu Titanik batmış mıydı, yanmış mıydı.
:roflol:
:roflol::roflol:Amerikada zencinin biri, pasaportunu kaybetmiş.. Aksilik işte o gün de
Türkiyeye uçması gerekiyormuş. Ne yapıca diye düşünürken yolda bir pasaport bulmuş
Hemen almış yerden, bir de bakmış Leanardo Di Caprionun pasaportu. napalım deyip
şansını denemeye karar vermiş..Leonardonun fotoğrafını çıkartıp kendi fotoğrafını yapıştırmış
Uçmuş Türkiyeye. Havalimanında görevli gümrük memuru Temelin Karşısına geçmiş.
Temel, almis pasaportu; adamin ismine bakmış:
Leonardo Di Caprio; fotoğrafa bakmış ; bir zenci adama bakmış; aynı
zenci. Birkaç şaşkın bakıştan sonra öbür masaya seslenmiş: Ula Dursun bu Titanik batmış mıydı, yanmış mıydı.
:roflol: