Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

çıbık ben onu bılıyodum cabuhh baska yazz

nan yuce ocean şanslı ocean yazmış bıde:roflol: allam ya kalplerın ustune bakın

anlatıyorum.................

abımler bir bakıcı buldular.........46 yasında 5 çocugu var...........neyse anlaştılar ev temizligi yemek ve cocuk işe başlıyalı.........3 hafta oldu daha hiç bir şey ögrenemdi..ne bulaşık ne çamasır makınesi her gün bir kaç kere soruyor.........
her şeyi soruyor..........
beraber kavaltı yapıyoruz .......çay içebilirmiyim....çatalı kullanabilirmiyim........
kapıyı acıyımmı .........
aklınıza gelmiyecek sorulmuyacak herşeyi soruyor.....
ve cok uysal mazlum sakın görünüyor ama kurt...........
şu yemegi yap diyoruz hayatımda yapmadım diyor ben evdeyim ben yapıyorum...........
tüller yıkandı dün ben hayatımda tül takmadım ya düşersem diyor ........
bir şey olursa diyor.............
sürekli iş yapmamak için bir mazereti var..........
evleri makineliyo........görseniz daha yeni eline almış çocuk gibi beceremiyor........
2 kez yemek yaptı ikisinide yemeden mahalledeki hayvanlara döktük..........
çocuga gelince.........yigenim mızılayınca a bu acıktı mam veriyim diyor her eh dediginde mamayı basıyor agzına.............
bazen sıkılıp dolaşmaya çıkıyorum eve geldigimde çocuk durmadı iş aksadı diyor ve yalan diyor.......
görseniz bebişimizi .....sakın uslu .......aglamayan .......eziyeti olmayan bir bebek........
ben biraz yatıyım sen bebekle ilgilen diyorum ....bebegi yatırıp oda yatıyor............
bugunde evleri makıneyle aldı bebek uyandı .......gittim baktım.............
bebgı aldımı diye.............
yatmış uyuyor..............
seslendim duymadı...........neyse bebgın mamsını verdim uyuttum..........bizimki uyuyor........
uyandırdım..işin bittimi diye yok dedi daha evin tozunu alıcam............
yaruldumda dinleniyorum dedi.........
yeminle yorulacak bir şey yapmadı sadece ..............evi makineyle aldı...........ve burası lojman cok büyük degil............
şunu yapmamışın desem yapıcam da şöyle şöyle oldu deyip sürekli mazeret .............
yada aklımdaydı benimde deyip geçiştiriyor............
yaramaz çocuklar olurda soru sorarlar artık bıktırana kadar..............aynen öyle yaaaaaaaaaa

sinir oldum patlıcam yemgi yap diyorum.....hayatımda yapmadım diyor...........
iki gün önce gelinimiz fasulye yemegi yap dedi..........
nasıl olur ..........bi anlatın dedi anlattık resmen lapa yapmış..........
yaşı büyük kırmak istemiyorum ...........sanki ben çalışan o evin hanımı durumunda...........sürekli bir acındırma..........
şimdi mercimek çorbası yapıyor salçanın agzını açabilirmiyim diye sordu..........
allahım vallahi akşam olunca beynen yoruluyorum..yemin ederim ............

kızım sen varya beni şu halde güldür ya neyse............:roflol::roflol::roflol:

bende bi fıkra biliyom amma ...........birazcık ayıp gibi sanki...........

duyguş ya açık açık konuşun yada yol verin
daha genç 25--30 yaşlarında başka bir bayan alın
paranla rezil olmanın anlamı yok

ay duygu bu kadın manyakmııı
ya kadını alın karşınıza konuşun memnun olmadığınızı söyleyin
şu yemeği yap dediğinizde bilmiyorum derse
ee abla siz ne yemek biliyorsunuz allah aşkına söyleyin deyin
ne yemek söylesek aa hiç yapmadım diyorsunuz,siz evde ne yiyorsunuz deyin
ayrıca çocuk gibi oturayımmı kalkayımmı salçanın kapağını açayımmı diyede ikide bir sormaması gerektiğini söyleyin
hastamıdır nedir
madem canın istemiyor çalışma kardeşim
parasından falanmı memnun değilki
acaba sizin verdiğinizden daha yüksek bi paramı bekliyoduki :uhm:

duyguş ya açık açık konuşun yada yol verin
daha genç 25--30 yaşlarında başka bir bayan alın
paranla rezil olmanın anlamı yok

borcumuz var .........ödemelerimiz var..........dıyor bizde allahım yaaaa.vicdanımız rahat etmiyor......acaba işten çıkarda zor durumda kalırlar yada nasıl söylenecek diye gelinimizle abımle kara kara düşünüyoruz............

asıl sabah şu oldu...........gelinimize öneren birinci katta bir bayan var sabah gelmiş ........işim var..misafir gelcek...........
bana bir çorba yap diye oda gitti............gelinimizde bende sinir oldum bize yemek yapmıyor komşuya çorba yapmıya gidiyor.........
nasıl iştir bilemedim valla...........
insanlarmı tuhaf benmi anlıyamadım...........

Nasrettin hoca pazarda dalgın yürüyormuş.etrafındaki esnafları seyrediyor.bu sırada ensesine bir tokat geliyor. Hoca tökezlemiş bir kaç adım sendelemiş neyse toparlanıp sinirli bir şekilde arkasını dönmüş.

Bir bakmış ki hocanın 2 katı hayvan gibi bir adam. Hoca durmuş bir yutkunmuş önce,sonra:
- bana senmi vurdun? demiş adama.
Adam: - ben vurdum lan ne olacak demiş.
Hoca: - sakadan mı vurdun ciddiden mi? demiş
Adam: - ciddi vurdum napacan?!
Hoca: - Aman aman, öyle olsun... Cunku şakadan hiç hoşlanmam da ...

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy yok çok ayıp parayı sizden alıyor elaleme çorba yapıyor
keşke yengen gelemez şimdi işi var falan deseydi
sonuçta siz onun patronusunuz
kızdığınız şeyleri söyleyin bence
bu kadar rahat davranmamalı

yok canım ya bizimkiler paranın peşinde degiller yeterki çocuga güzel baksın.............
ve herkeste diyorki çok para veriyorsunuz...........ayrıca paradan memnun degilim desin..ki diyemez çok alıyor........üstelik çocuga ben bakıyorum......
ya görseniz yavrumu öyle masumki..............anlatamam kıyıpta başkasına nasıl verilecek anlamıyorum.......
ya yaşına hürmet ediyoruz......hem abim hem gelinimiz.......idare edelim sab edelim ögrenecek diyoruz ama.komşuya yemek yapmaya gidiyor bize gelince .....bilmiyorum diyor.

ama böyle olmaz hayatım
yemeği sen yapıyon çocuğa sen bakıyon
o niye para alıyo o zaman
yol verin bence bu kadına
çok sinirlendim valla

çıbık çıbık......delüüüüüüüüüü....
hay allahım nedem bilemedim............gülmek istemiyorum...................ama gülüyorum..........:roflol::roflol::roflol::roflol:

duygu bu işlerde acıma utanma olmaz canım
hiçdeğilse konuşunki hatasını, sizin memnuniyetsizliğinizi bilsin ona göre davransın
eğer gerçkten ihtiyacı varsa bu işe
ona göre davranır düzeltmeye çalışır kenidini

duygu canım, gerçekten bazı özel durumlarda bu kadar duygusal olmayın
hem para verip hem sizi üzüyorsa, o üzülsün kesin biletini verin eline

ne saçma, nasıl dayanıyorsunuz? sen ordasın nasıl olsa, yeni biri gelene kadar idare edin derim

yani yahudilerin dediği gibi "ben üzüleceğime o üzülsün" misâli yapın

"bir derdim var"a açarsan herkes aynı şeyi yazacak aç istersen

stellanın dediği gibi, değişirse ne alâ

yesssss değiştirdim hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…