- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gızlaaaaarrr.sieeeeee bi habarıımmmm vaaaa
alkisalkisalkis süprizzzzz :ecrin_bebek:![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/277740-anane-oluyorum-ananeeeeeee.html
:CüvCüv: hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 :lepi: :icecream:
ben gayet iyiyim, siz yüce dedikçe bi taraflarım kalkıyo iyicekaydirigubbakcemile3
duygucum korkma kuzum sitemizi kapatamazlar..:enbuyukkk:
Kazen de kapatmaz zaten..için rahat olsun..:1hug:
duygu nan tabe bakar adam saa öle senın gıbı gacıyı hıc gormemıştır baksana avatar bılem senı yanıstıyı:roflol:
ırnam tebrıkler sağlıcakla alın kucağınıza ınş amın
pasaklı vurma nan annem yok benım kokusunu duyamıyom ama neysekı konustuk aradım
cabık büyüt seninkini ordanda karsa gecen dermişim duygum .ayyy ayy pek gözel bi duyguymuş duygum allah anana babanada yaşatsın.irna ablacıgım tebrikler.işallah saglıcakla kucagınıza alır sevgiyle büyütürsünuz.yavruyu........
mutluyum valla çok şükürrrrrrr :Saruboceq:ne mutlu sana irnaaaaaa alkisalkisalkis
he kızzz artık doğunca beni kovmasanız bari burdan hergün torunu anlatmaktan fenalık geciriveriyomuşunuz bide..kaydirigubbakcemile3gözün aydın
torun torbaya karışıyon demek alkisalkisalkis
kızz böçük.annane deyişin yokmu,ne matraksın sen yaa. Şenizduygu nan tabe bakar adam saa öle senın gıbı gacıyı ırnam tebrıkler sağlıcakla alın kucağınıza ınş amın
sağol aşkııım sağol aynen öyle yaptı yaa.anneler günü hediyesi hiçç almamıştım bogüne kadder böle bi hediye yaff.yok evlenmeden heralde kalbden gideriz nen kaydirigubbakcemile3ayy gözünüz aydın ablacım:asigim:
ne güzel bir mutluluk, valla en güzel hediyeyi vermiş kızın:1hug:
ben de mi hamile kalsam "anne al sana hediyem bu, evlenmeden torunun oluyii":roflol:
sohbetiniz bol olsun
irnamın gözü aydın. anane olcek inşallah
hergün diycem..... herşey gönlümüzce olsun. ben bu cümleye inanıyor, sefiyorum...sizi de çoh sefiyorum kuzucuklarım
irnamızın anneanne olacağı haberi geldiğinde ki hali ..maksat geyik olsun dimi kızlar hehehehe
![]()
hayrlı cumalar
RABBIM vucumuzdan sağlık
aklımızdan ıman
eksık etmesın
mutluluk goz bebeğımız kadar yakın olsun
ırna ananemızede sağlıcaklı bı torun nasıp etsın
yesılıme sağlık versın eşıne sevdıklerıne herkese
duyguyuda ordan kurtarsın vandan yane:roflol:
nan bızm ağzımızdan ne damlıyoo:dilcikar: