- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
ahh ahhh dün ahşam fellik fellik gül ağacı aradım.belediyede buldum sonunda.dibine çölden çöpten bi ev yaptım.sonada sıraldım geri kalan dilekleriii.inş. kacırmamışımdır hıdırınan ellezii.ayyy herkezin duası dileği kabuuull olur inşallahhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:iyiyim irna ablamm
sende iyisindir inşallah
yazdınmı dileklerini yerimseniben
kıssss ne işin vadııı gebelikde yavrusu,ben seni bekaa bilidimmm :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 neyse ben sizin yerinizede ettim dua,yahuşuklusundan bi goca allahım gızlara diyeeırna aaplam yok anam ben bısı yapmadım gıttım yattım eve :roflol: cok yorulmuşum
bugunde kk tıkladım ana acılmadı sonra gıttım sbh 8:30dan bu saate kadr temızlık yaptım işyerımde bı baktımkı sıte gebeliğe tıklanınca acılıyo -tatlicadiarzu- yanı safım ben saff
stella pas super haa anca gordum canm cektı şişcek bı yerım
aminnn yeşilim amiiinnn.kıslar, hıdreles dilekleriniz kabul olsun inşallah
sizi burada görünce moralim düzeliyor anne gibi valla aman hepiniz iyi olun. Amin
benım annem yanımda deıl ::çok üzgünüm:
ben geldim ve şok şok şok...............:1shok::1shok:
ay aklım çıktı kk kapatıldı sandım.................
bi an herkes aklıma geldi nasıl ulaşıcam.......sevdiklerime diye..............senağlama
aman aman KAZENNNNNNNNNNNNN ABİİİİİİİİİİİİ........
SAKIN KAPATILMASIN DUY SESİMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ.............:sm_cool:
BU ŞOKTAN SONRA EEEEEEEEEE nasılsın bakalım ........arkadaşlar..........pasaklı ben bakmayımmı ankete........:çok üzgünüm:
böcük..................irnam........yeşilim...............ank06.............lereenim...........yüce ocean..........çıbık...............pasaklı............daha daha nasılsınız...........CADIARZU
ojjgeldin be yaaa
duygum nerelerdesin
biz iyiyiz sen nasılsın
duygu benı aran konuşurduk ne var sankı
nassınız kızçeler?
yüce ocean gelmış:roflol: ıyyuk sen nassın
pasaklı bakltım ama annem yok yorumda yok yanı yanımda yok
bi an herkes aklıma geldi nasıl ulaşıcam.......sevdiklerime diye..............senağlama
BU ŞOKTAN SONRA EEEEEEEEEE nasılsın bakalım ........arkadaşlar..........pasaklı ben bakmayımmı ankete........:çok üzgünüm:
böcük..................irnam........yeşilim...............ank06.............lereenim...........yüce ocean..........çıbık...............pasaklı............daha daha nasılsınız...........CADIARZU
:) bir garıp geldı ama hepınız cok sirinsiniz kıslar :)
yüce ocean gelmış:roflol: ıyyuk sen nassın
pasaklı bakltım ama annem yok yorumda yok yanı yanımda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?