Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

iyiyim irna ablamm
sende iyisindir inşallah
yazdınmı dileklerini yerimseniben
ahh ahhh dün ahşam fellik fellik gül ağacı aradım.belediyede buldum sonunda.dibine çölden çöpten bi ev yaptım.sonada sıraldım geri kalan dilekleriii.inş. kacırmamışımdır hıdırınan ellezii.ayyy herkezin duası dileği kabuuull olur inşallahhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:
ırna aaplam yok anam ben bısı yapmadım gıttım yattım eve :roflol: cok yorulmuşum
bugunde kk tıkladım ana acılmadı sonra gıttım sbh 8:30dan bu saate kadr temızlık yaptım işyerımde bı baktımkı sıte gebeliğe tıklanınca acılıyo -tatlicadiarzu- yanı safım ben saff
stella pas super haa anca gordum canm cektı şişcek bı yerım
kıssss ne işin vadııı gebelikde yavrusu,ben seni bekaa bilidimmm :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 neyse ben sizin yerinizede ettim dua,yahuşuklusundan bi goca allahım gızlara diyee
kıslar, hıdreles dilekleriniz kabul olsun inşallah

sizi burada görünce moralim düzeliyor anne gibi valla aman hepiniz iyi olun. Amin
aminnn yeşilim amiiinnn.
demi bende buraa uğramayınca,içim heç rahatlamıyo,onları görünce sevinirem

benım annem yanımda deıl ::çok üzgünüm:

bana anne diyebilirsinn :teselli: :teselli:

kunaydın
sağol ırnam
nan gebelıke tıkladım acıldı şans mı ne anlamadım:roflol:

yüce ocean gelmış:roflol: ıyyuk sen nassın
pasaklı bakltım ama annem yok yorumda yok yanı yanımda yok:delphin:

ben geldim ve şok şok şok...............:1shok::1shok:
ay aklım çıktı kk kapatıldı sandım.................
bi an herkes aklıma geldi nasıl ulaşıcam.......sevdiklerime diye..............senağlama
aman aman KAZENNNNNNNNNNNNN ABİİİİİİİİİİİİ........
SAKIN KAPATILMASIN DUY SESİMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ.............:sm_cool:

BU ŞOKTAN SONRA EEEEEEEEEE nasılsın bakalım ........arkadaşlar..........pasaklı ben bakmayımmı ankete........:çok üzgünüm:
böcük..................irnam........yeşilim...............ank06.............lereenim...........yüce ocean..........çıbık...............pasaklı............daha daha nasılsınız...........CADIARZU

bi an herkes aklıma geldi nasıl ulaşıcam.......sevdiklerime diye..............senağlama

BU ŞOKTAN SONRA EEEEEEEEEE nasılsın bakalım ........arkadaşlar..........pasaklı ben bakmayımmı ankete........:çok üzgünüm:
böcük..................irnam........yeşilim...............ank06.............lereenim...........yüce ocean..........çıbık...............pasaklı............daha daha nasılsınız...........CADIARZU

ojjgeldin be yaaa
duygum nerelerdesin
biz iyiyiz sen nasılsın

ojjgeldin be yaaa
duygum nerelerdesin
biz iyiyiz sen nasılsın

duygu benı aran konuşurduk ne var sankı

iyiym çıbıkım....Şeniz
aman sizlerde ey olun.....böcük yavrum seni ararım..........vana bir kontur gelsin ..........alıcam............yok aman burda .........kontur varmı diyorum hat verelim bacıııııııı..........

ama pekte baci gibi bakmıyorlar.....töbe töbe.........:1shok:

nassınız kızçeler?

vaaaay yüce oceaaaan nasssın -tatlicadiarzu-

töbe yarabbim beni kötü kötü konuşturma laaa
Allaha şükret anneciğinin sesini istediğin zaman duyabiliyorsun :mymeka:

bak tabeee ki canımın içi
o sırada böcük vardı sadece ondan şeeettim ben :utangac:

irna ablacıgım tebrikler.işallah saglıcakla kucagınıza alır sevgiyle büyütürsünuz.yavruyu........

ben gayet iyiyim, siz yüce dedikçe bi taraflarım kalkıyo iyicekaydirigubbakcemile3

duygucum korkma kuzum sitemizi kapatamazlar..:enbuyukkk:
Kazen de kapatmaz zaten..için rahat olsun..:1hug:

Back