canım madem ki karşına alınca laftan anlamayıp çirkefleşecek boşver ozaman. ama eşine ya da başkasına da söyleme. sen ne olur ne olmaz daha önce dediğim gibi o mesaj sayfasının ekran resmini çek kendine mail at. dursun sende.
fazla muattap olma ne hali varsa görsün. he baktın ileride dozajı arttırıyor o zaman bu delili kullanırsın.
umarım gerek kalmaz kullanmana da.
ama şunu da söyleyim sana bunu yapma sebebi yengesi olduğundan değil, bence etrafındaki çoğu kadına bu şekilde kıskanç yaklaşıyor ve çok fazla dostu olmadığından da gelip sana anlatmaya devam ediyor.
bu adam olsun başka adam olsun... ileride evlendiğinde adam onu bu kıskançlığını anlayacaktır. sana hiç bir şey olmaz. kendini küçük düşürmüş.
Bence face hesabına bakıp bundan sonra neler yazmış diye hiç bakmamamlısın.Ben o lsam bır daha bakmazdım.sevgilisiyle knuşmana hiç gerk yok bence.Zaten ış resmiyete binerse seni zamanla o da tanıyacaktır.ayrı bir zamanda konuşmak istersen görümcenle konuşabilirsin.uygun bir dille ve yaptığından ne kadar incindiğini söyleyebilirsin.Sonuçta ne sen onu ne de o seni sevmeyebilir. zorunda da değlsiniz zaen....
Jesu Lille katiliyorum sebep sadece kiskanclikcanım madem ki karşına alınca laftan anlamayıp çirkefleşecek boşver ozaman. ama eşine ya da başkasına da söyleme. sen ne olur ne olmaz daha önce dediğim gibi o mesaj sayfasının ekran resmini çek kendine mail at. dursun sende.
fazla muattap olma ne hali varsa görsün. he baktın ileride dozajı arttırıyor o zaman bu delili kullanırsın.
umarım gerek kalmaz kullanmana da.
ama şunu da söyleyim sana bunu yapma sebebi yengesi olduğundan değil, bence etrafındaki çoğu kadına bu şekilde kıskanç yaklaşıyor ve çok fazla dostu olmadığından da gelip sana anlatmaya devam ediyor.
bu adam olsun başka adam olsun... ileride evlendiğinde adam onu bu kıskançlığını anlayacaktır. sana hiç bir şey olmaz. kendini küçük düşürmüş.
Jesu Lille katiliyorum sebep sadece kiskanclik
Kıskanç bir görümcen var.Sevgililerine hava atmak için kendini yüksekten gösteriyor.Evde kalmış kız sendromu yaşıyor resmen
Bende kıskandığını düşünüyorum ama ne onun beni ne benim onu kıskanmamız için sebep yok yada ben bilmiyorum...
Biraz kıskançlık var evet ama evde kalmış kız değil o sendroma girdiğinide sanmıyorum sürekli erkek arkadaşları oluyor sürekliistemeye gelenler de oluyor da bir şekilde hep görümcem istemiyor yani kısmeti açık o konuda sorun yok ama beni neden kıskanıyor onu bilmiyorum canım
Benim derdim bu kez görümcemle ilgili.
Görümcem 31 yaşında bekar sürekli hayatında olan biten değişiklikleri , erkek arkadaşlarını , sırlarını falan anlatır bana bende dinlerim.
Ama bir gün olsun demedim ki var mı erkek arkadaşın kimdir nedir diye.
Her zaman kendi anlatır.
Cumartesi bize geldi konu açıldı yeni bir erkek arkadaşı varmış onu anlatmaya başladı baya bir anlattı 1 saat falan yaşını , işini işte ne biliym evlilik düşündüklerini falan.
Ben sadece dinledim. Pek fazla yorum yapmadım çünkü genelde ilişkileri fazla sürmez 2 ay bilemediniz 3 ayda falan biter. Ama hepsine de muhakkak bu kez gerçekten aşık oldum evleniyoruz der. Çoğunlukla 1 aylık sevgililerini eve getirip aileyle tanıştırır.
Neyse işte konuya döneyim görümcem anlatırken sevgiliside onu facebook ta sohbete bekliyormuş adam 1 saat beklemiş oldu sonra bu girdi facebooka yazıştılar falan gitti
Gittikten sonra ben facebooka girecektim açtım hemen hesap açıldı bende farketmedim ilk anda mesaj bölümünde 1 mesaj vardı tıkladım açıldı bu kimmiş falan diye anlayamadan mesajı bir gördüm '' yengende tam salakmış yani'' tabi ben bu mesajı görünce anladım benim hakkımda olduğunu ve dayanamadım bu kez açıkcası bilerek o mesajın öncesini okumaya başladım görümcem facebooku açınca adam kızmış neden açmadın bekliyorum 1 saattir diye oda yazmışki ya açıktı da kardeşimin eşiyle yazışıyordum sen nasıl görmedin beni ç.içiydim diye ne yazışıyordun 1 saat demiş sevgilisi görümcemde aman meraklı işte beni facede görür görmez hemen sordu sevgilin varmı diye bende var dedim meraktan çatlıycaktı 1 saat soru yağmuruna tuttu kıskanç diye bu arada bizde olduğunu değilde evde olduğunu söylemiş neden yalan söyledi onuda anlamadım ya neyse. Bak hala yazıyor yazmış (o arada ben mutfakta yemek hazırlıyorum ona oda arkamdan yalan yanlış dedikodu yapıyor) sevgiliside benimle konuştuğunu söyle anlayış gösterir herhalde demiş ay yok yok hemen ne konuşuyosunuz der demiş boşver cevap yazma yazmış adam cevap yazmasam hemen cepten arar cebe cevap vermezem evi arar evede cevap vermezsem annemin cebini arar meraktan ölür yoksa öğrenene kadar arar yazmış tabi arada bir sürü laflar varda ben aklımda kalanı yazıyorum en son sevgilisi yengende ne meraklı insanların bir özel hayatı olur kesin dırdırcı mahalle karısı (hepinizden özür dilerim) bir tiptir kardeşine Allah sabır versin yani kusura bakma ama yengende tam salakmış yani yazmış.
Ben bu yazılanları okudum ya deli olucaktım deli. Kendimi zor zaptettim hala sakinleşemedim ama sorun çıkmasın artık huzurlu olalım diye sustum.
Biz her pazar olduğu gibi bu pazarda yine kayınvalideme gittik görümcem evde yoktu geldi işte sevgilisiyle şuraya gitmiş buraya gitmiş ablasına anlatıyor bende kızımla ilgileniyorum. Bana dediki ay angel hiçte sormuyosun nereye gittiniz ne yaptınız ne meraksızsın diye bende dedim ki ben kimseye sormam anlatanları dinlerim yorum yapmam ama her zamanda meraklı ben olurum nasıl iştir anlamadım dedim. Suratı düştü görümcemin ama bişey demedi. Bu arada farkettim bilgisayarda facebook hesabını girince bir uyarı çıkıyor şifre kaydedilsinmi diye onu akıllım bizim bilgisayarda kaydetmiş ben sadece adresini yazsam direk hesabı açılıyor sinir oluyorum bakmadım ondan sonra hiç ama daha benim hakkımda kimlere atıp tutuyor diye bakmak istiyorum ama o onun özelini kendime yakıştıramıyorum. Bir de düşünüyorum bu konuyu gündeme getirip sevgilisine karşı kendimi aklatsammı yarın birgün kısmet olurda evlenirlerse adam beni hep yanlış tanıyacak gerçi onada sinir oldum tanımadığı bir insan hakkında neler yazmış saygısız...
Biraz uzun ve karışık oldu sanırım kusura bakmayın okuyan, yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?