Delirmek üzereyim :((

MinnakinAnnesi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
112
27
35
Arkadaslar anneler bana yardım edin lütfen 9aylık kızım var 2alt disini 6.ayda patlattı sımdı ust uc dis patladı ıkı alt dıs yer yaptı sis ve hıc bıse yemıyor ( delırecem artk yumurtayı cok severdı dılıyle ıtıyor ne versem dılıyle itiyor dılını cıkan dislerıne degırıyor ucu hafıf yara gıbı olmus sadece anne sütü alıyor oda cok deıl az emıyor ne yapacam ben tosun kızımdan eser kalmadı bu durum boyle devam edermı her hastalıkta dıste huy degıstırr dıyorlar zaten bogazları kızarmıstı antıbıyotk kullanıyorz bıse de yemıyor ıyıce hasta olacak dıye korkuyorm anneler nasıl yaptınız nasıl atlattınız bu dönemi sonrasında normale dönüyormu yıyormu tekrar benım kızım cok guzel yemek yerdı sebze tavuk et hersey yerdı bgne kadar hazır bıse yemedı zorlamalarıma ragmen cok guzel beslenıyordu smdı bıda yemıcek dıye cok korkuyorm :'(

Kizim 14aylik ve haala anne sutunden baska birsey veremiyorum, verince istemiyor , zorla da yemiyo..ne yumurta ne yogurt ne peynir ne baska birsey..Hele dis cikardigi donem bayaa zayifladi.. ama yemeye zorlamiyorum. Veriyorum, yemek.isterse yiyor, emziriyorum..

Benim de oğlum öyle şu an 2,5 yaşına geldi hâlâ yemiyor hâlâ bazı çocukların huyu öyle yapacak bişey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…