kpss için dershaneye yazıldım.hızlandırılmış derslere başlayalı 3hafta oldu.derslerim iyi ama matematikde hiç ilerleme göremiyorum.enson faktöriyel gördük 1ünite bitmiş oldu konu deneme soruları bölümü var orda 20sorudan ben 5-6tane yapabiliyorum.haftalardır matematiğe çalışıyorum bunca emeğe az gibi oturdum sinirden ağladım.hoca biraz tuhaf kadının kıpırdamaya mecali yok 1-2örnekle anlatıp geçiyor farklı soru stili gelince yapamıyorum üstelik en sonki anlatımında soruları yanlış çözdü biz düzelttirdik.sizce ben salak mıyım beynim almıyor mu yoksa hocada mı sorun var
bende beş aydır gidiyorum kpss kursuna matematik resmen kabusum oldu hiç anlamıyorum soru stili değişince yapamıyorum ne olacak böyle yaa emekler boşunamı
kızlar kadının masasından bir tahtaya gidişi var aynı ağır çekim gibi onun dersinde sürkeli esniyoruz öyle etkiliyor bizi.üstelik dershanede tek matematik hocası oymuş.delikafadulden
kızlar kadının masasından bir tahtaya gidişi var aynı ağır çekim gibi onun dersinde sürkeli esniyoruz öyle etkiliyor bizi.üstelik dershanede tek matematik hocası oymuş.delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?