• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

delirmek üzereyim ben..

asucuk29

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
327
68
623
40
Gümüşhane
kpss için dershaneye yazıldım.hızlandırılmış derslere başlayalı 3hafta oldu.derslerim iyi ama matematikde hiç ilerleme göremiyorum.enson faktöriyel gördük 1ünite bitmiş oldu konu deneme soruları bölümü var orda 20sorudan ben 5-6tane yapabiliyorum.haftalardır matematiğe çalışıyorum bunca emeğe az gibi oturdum sinirden ağladım.hoca biraz tuhaf kadının kıpırdamaya mecali yok 1-2örnekle anlatıp geçiyor farklı soru stili gelince yapamıyorum üstelik en sonki anlatımında soruları yanlış çözdü biz düzelttirdik.sizce ben salak mıyım beynim almıyor mu yoksa hocada mı sorun var

kpss için dershaneye yazıldım.hızlandırılmış derslere başlayalı 3hafta oldu.derslerim iyi ama matematikde hiç ilerleme göremiyorum.enson faktöriyel gördük 1ünite bitmiş oldu konu deneme soruları bölümü var orda 20sorudan ben 5-6tane yapabiliyorum.haftalardır matematiğe çalışıyorum bunca emeğe az gibi oturdum sinirden ağladım.hoca biraz tuhaf kadının kıpırdamaya mecali yok 1-2örnekle anlatıp geçiyor farklı soru stili gelince yapamıyorum üstelik en sonki anlatımında soruları yanlış çözdü biz düzelttirdik.sizce ben salak mıyım beynim almıyor mu yoksa hocada mı sorun var

asucuk her öğretmen her soruyu doğru çözemez. ama hep öyle ise, hocanın ne mezunu olduğunu sorun derimsengözlerimebaksanab

sende bir gelişme yoksa ek ders ,etüt iste. veya arkadaşlarınız beraber isteyinkaydirigubbakcemile3

çözemediğin soruları teneffüs aralarında hocaya sor,nefes aldırma
:lepi:

bende beş aydır gidiyorum kpss kursuna matematik resmen kabusum oldu hiç anlamıyorum soru stili değişince yapamıyorum ne olacak böyle yaa emekler boşunamı :(

olayın mantığını kavramıyorsunuz

soruları ezber apıyorsunuz

mantığını kavrarsanız çok rahat yaparsınız

bende beş aydır gidiyorum kpss kursuna matematik resmen kabusum oldu hiç anlamıyorum soru stili değişince yapamıyorum ne olacak böyle yaa emekler boşunamı :(

işte canım bu beni deli ediyor inan 4.gün oldu gece gündüz demeden çalışıyorum navb'ın da dediği gibi işin özünü öğrenemeyince yapamıyoruzbenneyaptımkiçalışıyorum çalışıyorum olmuyor artık benim beynimde sorun var diye düşünmeye başlamıştım:çok üzgünüm:neyseki bir bende yokmuş.eğer sen çözüm yolu bulursan banada söyle canım bende sana söylerimolumunekankayizsmile

kızlar kadının masasından bir tahtaya gidişi var aynı ağır çekim gibi onun dersinde sürkeli esniyoruz öyle etkiliyor bizi:kızgın:.üstelik dershanede tek matematik hocası oymuş.delikafadulden

kızlar kadının masasından bir tahtaya gidişi var aynı ağır çekim gibi onun dersinde sürkeli esniyoruz öyle etkiliyor bizi:kızgın:.üstelik dershanede tek matematik hocası oymuş.delikafadulden

kaç yaşında delikafadulden

memnun değilseniz şikayet edin... ya da sebeplerinizi belirterek dershane değiştirin.

fazla vakit kaybetmemeye çalışın :umursamaz:

kızlar uzun süredir yoğun tempo vardı buraya bakamadım afedersiniz.sanırım kadın 30lu yaşlarda.geçenlerde dershane anket yaptı sınıfa sorumlu hocamız girdi bende fırsat bulmuşken konuştum oda matematik hocamızla görüşmüş görüşmesinede yine anlatım sıfır ağır çekimle tahtaa gidiyor soruyu yazıyor uzatarak böylee yapıyoruz böyle ediyoruz diyor aynı tas aynı hamam demekki huyu böyle değiştiremeyeceğim artık çenemi tutup kendi kendime açıklarımı gidermeye karar verdimdelikafadulden

bence ilk önce önyargılarınızı yıkın sonrada matematikten ençok soru çıkan kısma bakın bence benim aplam bu şekilde atandı benim sorunumda kültür kısmı mat fule yakın yapıyorum ama gel görki kültür kısmı boş

Ay canım ya bende aynı dertten muzdaribim...Ben düz lise mezunuyum...14 yıl oldu liseyi bitireli...Matematiğe çalışmaktan diğer derslere vakit ayıramıyorum maalesef...Matematiğe çalışıyorum ama hiçbişi anlamıyorum...Liseyi bitirenler 4 yıl matematiği detaylı bir şekilde görüyor...Ama biz dershanede resmen hızlandırılmış bir şekilde öğrenmeye çalışıyoruz...Milletin 4 yılda öğrendiğini ben 5-6 ayda nasıl anlayabilirimki?Hocamızda zaten hızlı hızlı anlatıyo tekrar ettiriyorum ediyo ama kafam çok karışıyor...Artık kendimden umudu kesmeye başladım...Çünkü matematik zor gerçekten çok zor..Üstelik 2 tane çocuğum var...Tek sorumluluğum dersler değil yani...Sorular birbirine benzemiyor...Buda işimizi iyice zorlaştıryor tabi..Yanlız değilsin yani bu konuda....Allah yardımcımız olsun ne diyeyim....

sende benim gibisin ama benim durum birazcık farklı çünkü hoca hiç anlatmıyor gerçekten abartmıyorum kadın sadece yazıyor hiç sesi çıkmıyor :çok üzgünüm: şikayet etsemde kendimi yırtsamda kadın değişmiyor artık vazgeçtim.kızlar en iyi bildiğimiz konuya ağırlık verelim ben mesela sözelciyim sayısala bakacağım diye sözelimde kötüleşmeye başladı.vakit buldukçada kendi çapımda matematik öğreneceğim başka yolu yok.umarım hepimiz kazanırız:enbuyukkk:

canım keşke hızlandırmış kursa gitmeseydin orda bildiğim kadarıyla soru fazla çözmüyorlarmış bende dershaneye gidiyorum matematikte sorunum yok şükür ama örnekli kitaptan farklı soru stillerine bak nasıl çözmüş sonra matematikte hoca çok önemli bol soru çözümü bide bende hocanı değiştir ve internetten matematik dersi falan dinleyebilirsin öle hemen olmaz ama yavaş yavaş artcağından eminim sakın umutsuzluğa kapılma umarım halledersin

ablalar ya ben de tarih coğrafyayı hiç yapamıyom. ben size mat dersi verim siz bana tarih coğrafya anlatın olarmı :ecrin_bebek:

Back