- Konu Sahibi maviszeynep
-
canım benim seni çok iyi anlıyorum benim oğluş 2 ay önce başladı senin bu dediklerin ve şu an 6 ayımız bitti ve hala aynı yatakta gözler kapalı bağırıyor uykudan birrden çığlık atıyor bir o yana bi bu yana dönüyor bide benimki ikiz o bağırınca diğeride o sese korkup ağlıyor kafayı yicem sabahlara kadar uykusuz mahvoluyorum o şekilde bide işe geliyorum anlıyacağınız ne zaman düzelir bilmiyorum ilk doğdukların da çok akıllıydı büyüdükçe sanki dahada beter oluyor hiç bir gaz ilaçı fayda vermedi hertürlü söylenen otları yaptım yine aynı[/QU
hakikaten aynı şeylerden bahsetmissin canım.o gece gözü kapalı ağlaması yok mu ne yapcamı sasırıyorum.kaldırsam uyanmıyo kaldırmasan çooook ağlıyor susmuyor.bu gece yine aynı sabaha kadar ağladı.uyandırdık artık çocuk ağlamaktan uykusuzluktan yoruldu spazm çözücü agrı kesici fitil verdim.sonra kakasını da yaptı bi de gece çayı içirdim uyudu biraz.ama gece yıne uymuycak.allah sana da sabır versin canım bi de seninki ikiz.en kısa zamanda düzelir inşallah gercekten yıprandım.
arkadaşlar bebeğim gece hiiiç uyumuyor.gaz mı acaba dedık ama sanırım diil çünki yataktan kaldırınca oturtunca duruyor ama yatırınca ağlıyor..artık bittim,mahvoldum her gece böyle.oturma odasında sabahlıyoruz. gündüz 2 saat filan uyuyor.gece olunca bısey oluyor aşırı sinirli ve şiddetli aglıyor.uyumak istemiy.doktora götürüyoruz bı rahatsızlığı yok gaz olabilir diyolar bu nasıl gaz neden kalkınca susuyor.bebegım daha 5 aylık.tecrubelerınızı lutfen paylasın .sizin basınıza da geldımı bunlar.ben oğlumu anlayamıyorum.huy mu acaba?
arkadaşlar bebeğim gece hiiiç uyumuyor.gaz mı acaba dedık ama sanırım diil çünki yataktan kaldırınca oturtunca duruyor ama yatırınca ağlıyor..artık bittim,mahvoldum her gece böyle.oturma odasında sabahlıyoruz. gündüz 2 saat filan uyuyor.gece olunca bısey oluyor aşırı sinirli ve şiddetli aglıyor.uyumak istemiy.doktora götürüyoruz bı rahatsızlığı yok gaz olabilir diyolar bu nasıl gaz neden kalkınca susuyor.bebegım daha 5 aylık.tecrubelerınızı lutfen paylasın .sizin basınıza da geldımı bunlar.ben oğlumu anlayamıyorum.huy mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?