- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
- 73
- Konu Sahibi Mavikelebenk
-
Kesinlikle. Nette aratmasaydım şuan kulağımı dinlemiyordum. Nette tinnitusu aratınca başladı bu meretMavikelebenk hangi anksiyete olursa olsun sağlık Ank. Olmasın. Lütfen hiç takılma, çınlama çoğu insanda görüşüyor. Bende de boyun düzleşmesi var, 7 yıldır kulağımda uğultu var. İnan o kadar alıştımki bazen var mı diye onu dinliyorum. Demek istediğim çınlasa bile dert etme yeterki sağ Ank başlamasın. 3 yıldır çekiyorum çok zor. Vesvese geldiğinde hemen dikkatini dağıt, sakın nette aratma. Beni bitiren aratmak oldu.
Destek alıyorum doktorum var fakat sürekli ilaç kullanmak istemediğim için gitmiyorum :/Bir ara elim parmağım boynumdan gecen atardamarmı onda dururdu
Nabız atışımı ordan kontrol ederdım
Bi ara durur gibi olurdu ozaman Allahhh vay halıme acıllere kosardım kafayı yerdım
Daha sonra cok farklılastı
Hergun hastanelerdeyım
Boyle olmamak ıcın yol yakınken ıyı bır uzaman bulup yardım alın
Gercı bu zıkkım ısterse gelıyor
Canı ısterse gıdıyor. Neye gore kıme gore anlamıyorum
Bende dün gittim ilac verecek tabiDestek alıyorum doktorum var fakat sürekli ilaç kullanmak istemediğim için gitmiyorum :/
Kist bende de var her kadında basit kistler olabiliyormuş ama yine de bi muayene olun tabi. Benim korkum böyle tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanıp ömür boyu onu çekersem diye . Ölümcül hastalıklardan da korkmuyorum aslında mesela aklıma hiç kanser falan gelmiyor. Benimki de bir ilginç yaniBende dün gittim ilac verecek tabi
Kapısından döndüm valla
Artık halimde kalmadı ılac kullanmaya ..
15 sene oldu hersene farklı bıseyle mucadele edıyorum
Ikı senedir once kullandıgım ıyı gelen antıdprsanın
Yıne kullanmam sonucu mıdemle ılgılı sıkıntılar olustu gecmıyor
Ikı senedır onla ugrasıyorum
Bu arada bıkac gun once gogsumde bıldıgın gercekten kıtle cıktı
Normal basıt kıstmıs ama tabi ben onu normal karsılarmıyım
Cok yorucu ya valla cok yorucu bır hastalık
Benımde gelmıyorKist bende de var her kadında basit kistler olabiliyormuş ama yine de bi muayene olun tabi. Benim korkum böyle tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanıp ömür boyu onu çekersem diye . Ölümcül hastalıklardan da korkmuyorum aslında mesela aklıma hiç kanser falan gelmiyor. Benimki de bir ilginç yani
Gerçekten kişiye göre bi hastalık bu ya herkeste farklı belirtileri oluyor. Çok garip. Mesela geçen seneki taktığım şeyler şuan komik geliyor. Ama şuanki taktığım şeyler çok önemliymiş gibi hissediyorumBenımde gelmıyor
Gelmiyordu yani gittim basıt kıst dedıler ama orda duruyor . Kuculdu ama gıtmedı neyse artık takmıyorum
Benım hastalık takıntısıda
Mesela unutuyorum herseyı alzemırmı olucam
Kalbım carpıntı oluyor
Acaba duracakmı
Yada nefesım yetmıyor gıbı oluyor
Bırgun elımde bırgun kırek kemıgımde hergun bıyerımde agrı oluyor kendı kendıne gecıyor
Hep o anın bana yasattıgından korkuyorum
O yaşadıgım an cok kotu ve ani oluyor onları yasamaktan bıktım ve korkuyorum
Evet yıllar once mezarlıgın yanından gecemezdımGerçekten kişiye göre bi hastalık bu ya herkeste farklı belirtileri oluyor. Çok garip. Mesela geçen seneki taktığım şeyler şuan komik geliyor. Ama şuanki taktığım şeyler çok önemliymiş gibi hissediyorum
Valla bizim çekeceğimiz varmış bu anskiyeteden… buna da şükür artık ne diyelimEvet yıllar once mezarlıgın yanından gecemezdım
Bırgun yanlıslıkla yanından gecmısım ooo kalbım dıracak sandım
Haber ızleyemezdım
Ölüm haberi alırsam fenalasırdım
Mesela suan cok sacma gelıyor onlar
Bırkac sene ucaga bınmek zorundaydım bindıgımde oyle bır kalp carpıntısı yok
Inene kadar kalbım kasılıyor carpıyor duracak gıbı oluyor bir saat ölümlerden ölün begen
Kafayı yerdım ..
Sımdı oda sacma gelıyor
Bır ara arabayla tünelden gecemezdım şimdi ne alaka dıyorum
Bır sene avm kapalı otoparkında bırden tavana baktım
Sankı hepsı ustume düşecek bina yıkılacak altında kalacakmısım gıbı hissettim . Kalbım yıne pırpır carpıntılar acıller . Şimdi tık yok
Daha birsürü şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?