- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.453
Merhabalar. Geçen günlerde idrar yolu enfeksiyonu ile gebelik belirtilerinin farklarını konuşmak için bir konu açmıştım. Ama şu var ki bazı yaşadıklarım gebelik mi sorusunu daha da aklıma getirmeye başladı. Yumurtlama döneminde 2 3 gün süren kahverengi sulu leke (koyu kıvamda değildi ve yumurtlamaya kadar da birkaç kez akıntı görüp değerlendirmiştik)3 4 gündür sağ kasığımda ani kalkışlarda ve ev de artan bıçak sağlanması çimbitlenme gibi batma ve sağ kasıkta farkedilir dolgunluk. Pms döneminde kasık ve pelvik ağrılarım kramplarım olurdu klomen vs de kullandım oluyordu yabancı değilim ama bıçak sağlanması şeklindeki bu ağrıyı hayatımda ilk kez yaşıyorum. Bembeyaz losyon krem kıvamında akıntım oluyor idrarımda beyaz çok küçük minicik tortular var. Ve bugün iki kez idrarımda sigara dumanı gibi yağ tabakası gibi bulutumsu bir görüntü var. Yanma kaşınma sarı kokulu akıntı vs yok. Ne düşünmeliyim bilmiyorum. Çok hayal kırıklığım var. Hemen teste koşmak istemiyorum bat'a 4 gün var. Benim tecrübeli anne ve meleğini bekleyen anne adaylarından ricam evet evet bunlar bende de oldu diyebilecek olan var mı? Yoksa saçma mı ben mi deliriyorum. Yardım lütfen