- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Hayir ben
Ya adim kuzen kaldi hep onunla ilgili birsey yaziliyor yeni hesap acacam yakuzenini aratan senin kocanmıydı?
Ya adim kuzen kaldi hep onunla ilgili birsey yaziliyor yeni hesap acacam ya
Ben oan sinirle esime canim sıkıldığı icin yaziyorum sonra birsey cikmiyor sonucta hic bir sosyal agindan cikis yapmaz bilmiyorum ya bazen oda beni dikkat cekecek gizli seyler yapiyordemekki dogru hatırlıyorum
hani kocanın bişeyi yoktu
varmış demekki
adama güvenmemen normal
daha niye seni güvensizlige itmek için ugraşıyor
adam belki kasıtlı huylandırıyor seniBen oan sinirle esime canim sıkıldığı icin yaziyorum sonra birsey cikmiyor sonucta hic bir sosyal agindan cikis yapmaz bilmiyorum ya bazen oda beni dikkat cekecek gizli seyler yapiyor
Ben biktim siz biktiniz esim bikmadi az once epostanin ne oldugunu merak ettim oda kendisinden gosterecekti sonra oraya mesajlar gelmis bende bakiyim dedim tum mesajlari sildi bende niye sildin dedim iste her taraftan mesaj geliyor falan dedi benim gormek istemedigim mesaj mi vardi dedim oda he dedi ya ben ne yapacam bu adamla bide genelde facede belli isimleri ayda bir veya uc dort ayda bi arartiyor kim oldugunuda sormak istemiyorum surekli bakiyorum guvenmiyormusun bana diye de kızıyor
Artik oyle olacakadam belki kasıtlı huylandırıyor seni
gıcık etmek içinde silip göstermiyor
bu kadar üstüne düşme sende
sal ipini
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-kotuyum.836567/
lütfen artık ewşinizle alakalı konuları tek tek açmayın. eşinizle ilgili tek bir konudan devam etmelisiniz konu devamı yapmayın. tasaktır
Biz sana ne dedik ah Samire bosuna huzurunu kaciriyorsunDogum gununde bos yere kiskanclik yapmisim valla esim mesaji gormedi bile sadece baska birileride yazmisti hepsine bir tesekkur etti artik kiskanmiyacam fazla bu aralar esim de pek samimi nedense bilemedim
Bu benim eski konum zaten ya neden sikayet ediyorsunuz ben burdan ceza falan almak istemiyorum eger istemiyorsaniz dalga gectigini saniyorsaniz yazmazsinizDalga geçiyor bizimle, ötesi yok....
Evet ay oyle oldu hediyemide cok begendi su aralar iyiyiz ama iyi olmasida beni huzursuz ediyorBiz sana ne dedik ah Samire bosuna huzurunu kaciriyorsun
Hem yeni uyeymissin burdakiler benim nasil birisi oldugumu biliyorlarDalga geçiyor bizimle, ötesi yok....
Iyiyken neden huzursuz oluyorsun? Yaranamadi bir turlu adam sana ona yaniyorumEvet ay oyle oldu hediyemide cok begendi su aralar iyiyiz ama iyi olmasida beni huzursuz ediyor
Bu benim eski konum zaten ya neden sikayet ediyorsunuz ben burdan ceza falan almak istemiyorum eger istemiyorsaniz dalga gectigini saniyorsaniz yazmazsiniz
Acaba neden iyi davraniyor diye birseymi var altinda diyeIyiyken neden huzursuz oluyorsun? Yaranamadi bir turlu adam sana ona yaniyorum
Ben burda kimseyi aptal yerine koymuyorum ya epostada mesajlasma varmi diye merak ettim ne var bunda ay size laf anlatamamInsanları aptal yerine koymana tahammül edemıyorum... E postayı bilmeyen insan buraya nasıl üye olur...
Canın mı sıkılıyor kendıne baska uğraşlar bul ve boyle seylerden uzak dur inan psikolojine daha iyi gelecek.
Boyle hayat gecmez Samire aklini basina al. Adami ikide bir kiskaniyorsun adam yine dayaniyor iyi davraniyor simdi de niye iyi davraniyor diyorsun. Bi kendini adamin yerine koy. Iyice ne yapacagini sasirdin artikAcaba neden iyi davraniyor diye birseymi var altinda diye
evet ya neden ıyı davranıyokı sana halbuki kafanı duvara sürtüp kıvılcım cıkartması gerekiyoduAcaba neden iyi davraniyor diye birseymi var altinda diye
Yok yok aklimi basima aldim birsey demem artikBoyle hayat gecmez Samire aklini basina al. Adami ikide bir kiskaniyorsun adam yine dayaniyor iyi davraniyor simdi de niye iyi davraniyor diyorsun. Bi kendini adamin yerine koy. Iyice ne yapacagini sasirdin artik