Delirecem ya

demekki dogru hatırlıyorum
hani kocanın bişeyi yoktu
varmış demekki
adama güvenmemen normal
daha niye seni güvensizlige itmek için ugraşıyor
Ben oan sinirle esime canim sıkıldığı icin yaziyorum sonra birsey cikmiyor sonucta hic bir sosyal agindan cikis yapmaz bilmiyorum ya bazen oda beni dikkat cekecek gizli seyler yapiyor

Ben oan sinirle esime canim sıkıldığı icin yaziyorum sonra birsey cikmiyor sonucta hic bir sosyal agindan cikis yapmaz bilmiyorum ya bazen oda beni dikkat cekecek gizli seyler yapiyor
adam belki kasıtlı huylandırıyor seni
gıcık etmek içinde silip göstermiyor
bu kadar üstüne düşme sende
sal ipini

Samire gercekten bızımle dalga gecıyorsun artık!

Sen e postanın ne oldugunu esinden öğrenecekten buraya nasıl üye oldun????

Valla benım kardesımde b.k yoluna gıtmese barı seneye dugunu var.. herkesın yedı sulalesını faceten aratıyor:)

Bu benim eski konum zaten ya neden sikayet ediyorsunuz ben burdan ceza falan almak istemiyorum eger istemiyorsaniz dalga gectigini saniyorsaniz yazmazsiniz

Insanları aptal yerine koymana tahammül edemıyorum... E postayı bilmeyen insan buraya nasıl üye olur...

Canın mı sıkılıyor kendıne baska uğraşlar bul ve boyle seylerden uzak dur inan psikolojine daha iyi gelecek.

Ben burda kimseyi aptal yerine koymuyorum ya epostada mesajlasma varmi diye merak ettim ne var bunda ay size laf anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…