- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 970
- 40
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Aa aslinda dogru yaaa ne kadar ahlaksiz seyler geliyor bir yerlerden bir sekilde e postanizi buluyorlar (magazalar falan satiyor ~ benim gittigim bir is gorusmesi pozisyonu bizzat eposta listesi satin almak üstündeydi~ ) ve sacma sapan postalar atiyorlar ama anlarsiniz zaten onlari..Ne olabilir e-postada ya boşver.
Abuk sabuk yabancı kadın isimleriyle virüs atıyorlar. Sürekli geliyor.
Açmadan siliyoruz hep.
E-postada huylancak bisey olcagini sanmam.
Daha önce de kuzenine göz koydum demişti. Adam ya bunalmiş işi alaya vuruyor ya da gerçekleri söylüyor." benim gormek istemedigim mesaj mi vardi dedim oda he dedi "
Eşiniz fazla rahat değil mi?
Evet cunku ben bazen boyle konularda bile zor yasiyorum o zaman ya kendimi oldururum yasamam yada bosanirimEşin bir şeyler kariştiriyor olsa yani aldatildiğindan emin olsan boşanacak misin?
Senin bir çocuğun var bütün hayatın kocandan ibaret değil.Evet cunku ben bazen boyle konularda bile zor yasiyorum o zaman ya kendimi oldururum yasamam yada bosanirim
Arkadaşım kar ve iz aşamasını geride bırakalı uzun zaman oldu.eşinize belli etmeden onu inceleyin farkettirmeyin onun yanında yaparsanız güvenmiyormusun dğiye sorması normal karda yürüyüp izinizi belli etmeyin kısacası ama bende şüphelendim
Oyle tabi cok takintiliyim aldatma olursa kendimi duzeltememSenin bir çocuğun var bütün hayatın kocandan ibaret değil.
Samire bu ne demek kuzum ya? senin çocuğun var. diyelim ki kocanın uçkuru gevşek, o sabiye yazık günah değil mi? aklına bile getirme böyle şeyleri. eğer varsa da aldatılan ilk kadın olmadığın gibi son kadın da olmazsın.Evet cunku ben bazen boyle konularda bile zor yasiyorum o zaman ya kendimi oldururum yasamam yada bosanirim
Normalde cikis yapmaz programlardan acik olur ama bilemiyorum sildi neden siliyor benim merak ettigim halde oyle birazda benimki kuruntu ama esimin yaptiklari da daha cok takinti haline getiriyorumCanım benim burda yorum yapan bazı arkadaşların da başına gelen üzücü bir durum. Şüphelenmişlerdi, şüpheleri doğru çıktı. Polyanacılık oynamaya gerek yok. Gerçeklerle öyle böyle yüzleşmen gerek. Eğer çok takıntılı bir insan değilsen bir kadın olarak hislerin seni yanıltmıyordur. Çünkü biz böyle şeyleri hissediyoruz.
Bence bu konuyu gündemden çıkar öncelikle. Gizliden takip etmeye başla. Ele geçirebilirsen çaktırmadan şifresini al. Veya ne bilim oyun oynamak için kullaınıyorsan telefonu sadece oyun oynuyormuş gibi yap. O duştayken falan bak. Ama farketmesin.
İnsanlar iki türlü mail, sms veya bu tarz şeyleri saklar. Birincisi en küçük şeylerden bile kıskançlık çıkartıyorsundur, boş yere gerilmeyelim diye düşünür. Gerginlikten uzak kalmak için yapıyordur.
İkincisi de senin görmeni istemediği şeyler vardır.
Hayatta herşey insanlar için. Senin başına da gelmeyecek diye birşey yok. Yani olumsuz bir durum olursa da başın dik, için ferah olsun. Güçlü dur, en azından çocuğun için.
Umarım herşey sadece kuruntudur. Mutluluklar...
Hayir bendaha önce bişeyini yakaladınızmı