- 26 Ocak 2015
- 648
- 935
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Sosyal medya bizim sonumuz olacak herhalde allah korusundaSevgili konu sahibi,
Şu açtığın konuları okuya okuya benim bile psikolojim bozuldu sanırım. Başta sen abartıyorsun gibi gelmişti ama şimdi sanki eşinde bir şeyler saklıyormuş, suçsuz değilmiş gibi geliyor.
Ayrıca içini rahatlatır mı bilmem de cidden bazen e-postalara çok alakasız mailler gelebiliyor. Belki onları görürsün de yanlış anlarsın diye düşünmüştür. Ya da gerçekten sakladığı bir şeyler vardır, bilemem. Diyorum ya sayende olaylara bakış açım değişti, senin konularında nasıl düşüneceğime karar veremiyorum :)
Bir de eşin hep internet başında mı? Her açtığın konu bunla alakalı olduğu için, sanki eşin kafasını cep telefonundan, bilgisayarından falan kaldırmıyor gibi bir izlenim aldım.
Senden bikmis olmasin ?Niye sildin diyorum susuyor en buyuk isi susmak zaten
Oraya nerden bakabirimepostadaki mesajlari sildigin zaman direk kaybolmuyor, önce cöp/ silinmis dosyasina ekleniyor
belki daha duruyolardir orda yani....
Samireciğim, sen kocanı hep bir şeyler yaparken yakalıyorsun. O yaptıkları tam olarak ne bilemiyorum ama apar topar sildiğine göre bayram tebriği değil herhalde.Ben biktim siz biktiniz esim bikmadi az once epostanin ne oldugunu merak ettim oda kendisinden gosterecekti sonra oraya mesajlar gelmis bende bakiyim dedim tum mesajlari sildi bende niye sildin dedim iste her taraftan mesaj geliyor falan dedi benim gormek istemedigim mesaj mi vardi dedim oda he dedi ya ben ne yapacam bu adamla bide genelde facede belli isimleri ayda bir veya uc dort ayda bi arartiyor kim oldugunuda sormak istemiyorum surekli bakiyorum guvenmiyormusun bana diye de kızıyor
Oraya nerden bakabirim
Ben biktim siz biktiniz esim bikmadi az once epostanin ne oldugunu merak ettim oda kendisinden gosterecekti sonra oraya mesajlar gelmis bende bakiyim dedim tum mesajlari sildi bende niye sildin dedim iste her taraftan mesaj geliyor falan dedi benim gormek istemedigim mesaj mi vardi dedim oda he dedi ya ben ne yapacam bu adamla bide genelde facede belli isimleri ayda bir veya uc dort ayda bi arartiyor kim oldugunuda sormak istemiyorum surekli bakiyorum guvenmiyormusun bana diye de kızıyor
valla benim de :)Samire bir gun konu acmazsan gozlerim bdv de seni ariyor :)
Sifrelerini bilirim oyle çıkış da yapmaz hicbirseydenEşinizin bilgisayarına keylogger kurun. İnternette aratın var keylogger programları. Böylelikle tüm şifrelerini ele geçirebilirsiniz kafanız rahat olur.
Oylemi diyorsunuz bende ondan korkuyorum aldatilirim diye ne yapmam gerekiyor onuda bilmiyorumSimdi senin kiskancligini tum kk olarak ogrendik.
Erkeklerin e postasina genelde penis buyutucu reklamlari, uye olmadiklari halde o bicim sitelerden talepler, mesajlar geliyor. Esime de cok geliyordu bi ara ordan biliyorum. Buyuk ihtimal senin esin bunlari gorme diye silmis olabilir. Gorup de ortaligi darma duman etme diye..
Bu arada senin kafanda hep aldatilma ihtimali var, aldatilmadan rahatlayamicaksin sen, uzgunum ama buyuk ihtimal bu sonuc basina gelecek.
Bu kadar suphe hic iyi degil.