Lekeler, Çiller Delirecem artk lanet lekelerden

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

egeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
46
0
ya arkadaşlar dudak üstünde yani bıyıklarımı ağdayla alırken mi oldu nolduysa dudak üstümde çıkan sivilcelerm hiç geçmiyolar ve ağda yzündenmi ne dudak üstünde sivilce lekelerim var geçmiyorlar aynı zamanda dudak üstündeki kırmızı sivilcelerde yani sövüyorum hergün lütfeeeeeennn yardım ediiinn !!! senağlama bıktım ya diğer sivilcelerimi alımdakileri geçirmeyi geçtim de şu dudağımın üstünden sivilce leke eksik olmuyor nolur yalvarıyorm yardım edin ya hem şu dudak üstümdeki lekelerden hemde ordaki sivilcelerden kurtarın bni nolursunuz yaa :Saruboceq::Saruboceq:senağlamasenağlama

arkdaşım bence bir cildiyeciye git tahlil yapılsın araştırılsın öyle kullan dktor yoluyla çünkü burda herkesin cilt yapısı farklı bnde iyi olan birşey sende farklı sonuç werebilir doktora git we öyle bir çare bul derim ben ama yinede sen bilirsin

aynen katılıyorum. biz sana burdan ne desek boş. hem herkes bildiğini yazsa sana hangisi uyacak belki daha kötü olacak. oyüzden sen bi cildiyeciye görün derim bende. bende sivilcelerden çok çektim denemediğim bişey kalmadı banamısın demediler hatta arttilar.
taaaki bi doktora görünene kadar. dr a gittim baktı tahlil yaptı ilaç verdi kararlı bi şekilde aylarca kullandım geçti. sanaada dr gitmeni tavisye ederim.geçmiş olsun...

dün gtiim çapaya ztn sivilcelerim için benzamycin verdi bi tane tonik yaptırttı eczanede içnde alkol fln var bide antibiyotik verdi bakıcm inş geçer sivilcelerde izleride :1rolleyes:senağlama

bi de tenin hassassa bıyık bölgeni ağdayya aldırma bundan sonra. ipla falan aldır. gerçekten sivilcelenme yapabiliyor. bende de olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…