Delireceğim az kaldı :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de istiyorum mafoldumbenmafoldumben
gübreye de razıyım mafoldumben

tucem tez buraya gel evi boşaltıyorum balkonda encüklerim ve gübreleriyle.. hem bunların gübreside değerlidir saksılara neim koyarsın yeterki sen bana yakına gel tucemmm gel temmuz gel gel tucem gelll öteki dünyaya da gel özledim mafoldumben

Ecinnilim mantarlı tabanca kullanmayı denedinizmi hiçkaydirigubbakcemile3

Annem havalandırma boşluğuna giren kuşlara mantarlı tabanca patlatıp kaçırdığını söylemişti birkez kaydirigubbakcemile3 ben bi gül bi gül kaydirigubbakcemile3 işe yarıyor kanımca:1rolleyes: turkbayragi

kız kıyamam enciklerime ben onlar rahat etsin ben evi taşıyom.. işin kötüsü içeri girerler diye bu sıcakta balkon kapısı kapalı yaşıyorum mafoldumben

yazık değil mi mafoldumbenmafoldumben

Geçmiş olsun ecinni:roflol: Kusura bakma gülmek zorundayım:roflol:
Bunca yıldır çarşıya giderim, okul yıllarım yürüyüş yolunda geçmiştir..Ama daha bir kere bile başıma gelmedi:lepi: Yani başıma değil hiç biyerime gelmedi..
Ve çaresi olduğunuda sanmıyorum..Ancak balkona birkaç korkuluk falan yaptırabilirsiniz..Tarla hesabıdelikafadulden

dur önce bi güleyimdelikafadulden
sehi komik bulurdum sizin belediye de komikmis:roflol:
ee korkuluk dikmeyi denemediniz mi hic -tatlicadiarzu-
micip gidiyolar dicene bilet alsana, hani öle yaparlar diye seettiydim naniknanik
du bidaha gülcem delikafadulden

hayvanlar hiç durmuyorlarmış ki, para yetmez bilet almaya -tatlicadiarzu-

hayvanlar hiç durmuyorlarmış ki, para yetmez bilet almaya -tatlicadiarzu-

yettigi kadar alsinlar,
ülke ekonomisine katki da olar:lepi:
okudukca gülmek istiyom,:roflol:

yakaladiklarinizi baglayip kümese koyun, yumurtasindan yararlanin,
aha bak yeni bi is sektörü daha cikdi:icecream:
birini de bana yollayin,
benim kiz hayvan istiyo, ayana ip baglar gezdiririz biz onu:icecream:

eğitilip posta kargası da yapılabilirler ha, al sana ülke ekonomisi, al sana sektör :roflol:

eğitilip posta kargası da yapılabilirler ha, al sana ülke ekonomisi, al sana sektör :roflol:

tabi ya demokraside careler tükenmez, kac is dali cikdi ortaya.
mesleginiz efem?
KARGA EGITMENI:roflol:

hala alçı diyom başkada bişiciik demiyom %100 garanti memnun kalmassan 15 gün içinde kargalar beni tepsin -tatlicadiarzu-

nan 15 güne kalmadan tepsin de kargalar seni, bi daha bunlar aklına gelemesin :mymeka:

vallaha duyum üstüne konuşuyomkaydirigubbakcemile2
korkuyom ben kargalardan zaten bi kere gagaladı beni küçükken hiç acımadı bana:gitme:
içimde bastıramadığım hoş olmayan şeyler var o yüzdenmafoldumben
boşuna demiyolar besle kargayı oysun gözünü diyekaydirigubbakcemile3:tomato:

Son düzenleme:
ecinnicim önce müsadenle bi güleyim :roflol: :roflol: :roflol:

bir de ben kuş sorunuyla uğraşan bazı insanların balkonlarda, eski kasetlerin bantlarını şerit şerit kullandıklarını gördüm
bir de onu deneyin bacım, işe yarar belkim :lepi:
hoş... denemediğiniz yöntem kalmamıştır ama...
diyim ben gene...

Ya kızlar karganın biri de bana musallat oldu :bbo:
Mutfak camının önünde masam var,üstüne kurabiye kavanozu koydum,altı inek,üstü tavuk şeklinde,yani kapağı tavuk formunda.Gözleri çipil,başını da yana eğmiş,bakıyo sanki fisfisfis.
Anamm,karganın biri rutin ziyaret saati koydu,gelip gelip camımı gagalıyo mafoldumben

sonunda çıldırdım ..
sabah yatağımda dönerken bi kanat sesi..
salak güvercin ayak ucumda heralde anaçlığımdan faydalanmaya çalışıyordu. yumurtlayacak mı ne..
noluyo dedim korktum. baktım kalktı pc masası olarak kullandığım ütü masasına kondu gitmiyor.. kovdum zorla çıktı odadan. sinir harbi tabi..
kalktım. az önce kahvaltı hazırladım. odaya da sigaramı almaya girdim. bir bakarım gene gelmiş içeri.. utanmadan zıçmış . ben kovdukça yatağıma yorganıma yastığıma kondu. mıçmığını heryere bulaştırdı.
işin kötüsü balkona yumurtladılar sülalece yerleştiler. balkon gübre üretim alanı oldu.. dedimki günah büyüsünler balkonu öyle boşaltalım. korkmasınlar diye balkonu ne temizledim ne de çamaşır astım.. ama bunlar yüz verince astar istediler. balkonlu odadan diğer odaya taındım sesleride cak cak allahımm ..
yetmedi sinek girmesin diye tülü sıkıştırıyorum ,sinek giremiyo kuş giriyo. yumurtlayacak kesin yer arıyo.. mıçmığıyla beraber gerizekalı kuş buyrun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…