- Konu Sahibi EcinniliBarones
-
Harikasın tuçe. Bağlar valla bak ekmek falan derken anaç duyguları coşacak.sırnaşık şey
çok eğlendim.:roflol::roflol:
dalga geçme torunlarımla ve benle Çok üzgünüm çoooksırf anneleri ürkmesin diye bırka balkonu odama bile giremez oldum kıyamam ben onlara .. özgürlüğü barışı temsilen uçurcam onları bensenağlamayavrular nasıl baronesim? sen şimdi duygusala da bağlarsın, ne de çabuk büyüyorlar falan diye :ecrin_bebek:
Harikasın tuçe. Bağlar valla bak ekmek falan derken anaç duyguları coşacak.sırnaşık şey
çok eğlendim.:roflol::roflol:
kız enciklerim oldu beslicem artık napim. balkona çıkamıyoruz kaçıyo anne. yumurta soğursa ölürlermiş. annem çıkma yasağı koydu balkona.. ömrümü yediler yahuu du bi ekmek felan verim ben kadın lohusa :CüvCüv::roflol:
yaff sen işini bilmiyon
napcak biliin mi balkonuna alçı koycan buğdaylan karışık
sonraacıma karga gelcek alçılı bığdayı yicekkkcokacimcoook
sonra gitcek suyunu da içicek
sonraa nolcakk:1ninca:daşşşşbenneyaptımki
onayladığımdan ve ya denemeye kalktığımdan değil sadece kulak aşinalığından biliyom:tomato:farelere de yapılır çok fonksiyonlu yaniisırnaşık şey
ayy anane oldun desene :roflol: hadi gözün aydın
ayy bi küçük altın alıp gelelim bi gün sana hayırlı olsuna kaydirigubbakcemile3
lohusayada iyi bak valla ekmek neyim ihmal etme ihtiyacı var şimdi onun ilgiye
ayy annen şimdi balkona çıkma yasağı koyduysa yakında kuşlara senin odanda bi yer hazırlayıp seni balkona koyarsa hiç şaşmam :roflol:
Valla baronescim o dertten burdada var.Bende kargalardan çok korkuyom.Mandallarımı ve balkondaki eşyalarımı çalmalarından bıktım; sokağın çöpünü balkondan temizlemekten bıktım.Onların yüzünden tekrar çamaşır yıkamaktan bıktım.klava:
Yaw bi de kovalayınca dönüp ters ters bakmalarından korkuyom.İntikam ateşiylen yanıp tutuşuyolar sankim.Nasıl kuşlar bunlar anlamadım gitti. :1ninca:
töbe töbe
zor yaa valla Allah kolaylık versin ......
öylede güzel anlatmısın ki ama gülmem geldiii Şeniz
bu kargalar birde cok uzun yasıyo ki yandınız gitti :teselli:
yapılcak söylencek seyleri de zaten yapmısınız acaba baska ne olabilir ki bunları kacırcak :uhm:
yaff sen işini bilmiyon
napcak biliin mi balkonuna alçı koycan buğdaylan karışık
sonraacıma karga gelcek alçılı bığdayı yicekkkcokacimcoook
sonra gitcek suyunu da içicek
sonraa nolcakk:1ninca:daşşşşbenneyaptımki
onayladığımdan ve ya denemeye kalktığımdan değil sadece kulak aşinalığından biliyom:tomato:farelere de yapılır çok fonksiyonlu yaniisırnaşık şey
yawrucaklarıma tavuk yımırtası diyenlere orta boy bir tafık yımırtasıyla ispat şekli yaptım. lohusa güvercincağız kenara geçti ama yandan deget haydin get guurrk guurrk diye böğürdü aceleylen bu resmi çektim
inandım kız inandım.
aynı sana benziyolar.
senin kafa şeklinle yumurtanın şekli tıpkısının aynısı.
senin bu yumurtalar inandım bak şimdi:roflol:
yawrucaklarıma tavuk yımırtası diyenlere orta boy bir tafık yımırtasıyla ispat şekli yaptım. lohusa güvercincağız kenara geçti ama yandan deget haydin get guurrk guurrk diye böğürdü aceleylen bu resmi çektim
kız boş oturmada bi işe yara
al yımırtalardan birinide sen otur üstüne yorma lohusayı :roflol:
bu ne nan, vahşet lülülülülülülülülülülülü
sen çok film izliyon mltmim allah taş edecek seni taş cani kadın kötükedihüso
sonunda yumurtalarımdan torumlarım çıktı.. balkon gübre tesisi oldu mubarek !!
onları uçurup balkona kendim yerleşicektim ama artık kalsın onlar ben taşınıyorum.. uçtuklarınıda görücem inşlh bu hafta.. sabah cak cak ötmeseler bide sevcem ama yok bayılttılar ya benneyaptımki
uyy sen hala evi boşaltmadınmı yavrım
hadi torun torba sahibisi de oldun
altınları alıp gelcez bebek görmeye
mevlütte okutcanmı delikafadulden
sonunda yumurtalarımdan torumlarım çıktı.. balkon gübre tesisi oldu mubarek !!
onları uçurup balkona kendim yerleşicektim ama artık kalsın onlar ben taşınıyorum.. uçtuklarınıda görücem inşlh bu hafta.. sabah cak cak ötmeseler bide sevcem ama yok bayılttılar ya benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?