Delireceğim az kaldı :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Harikasın tuçe. Bağlar valla bak ekmek falan derken anaç duyguları coşacak.sırnaşık şey
çok eğlendim.:roflol::roflol:

kuşum baksana şimdiden balkona çıkmıyor zarar görmesinler diye, sert gözükür hafif ama çok yufka yürekli bizim barones :dance:

yavrular nasıl baronesim? sen şimdi duygusala da bağlarsın, ne de çabuk büyüyorlar falan diye :ecrin_bebek:
dalga geçme torunlarımla ve benle Çok üzgünüm çoooksırf anneleri ürkmesin diye bırka balkonu odama bile giremez oldum kıyamam ben onlara .. özgürlüğü barışı temsilen uçurcam onları bensenağlama

Harikasın tuçe. Bağlar valla bak ekmek falan derken anaç duyguları coşacak.sırnaşık şey
çok eğlendim.:roflol::roflol:

valla üreyemedim ben ama torun sahibisi oldum bu günleride mi görecektim aah ahh yafrilerim kuzularım gadasını aldıklarım enciklerimm:CüvCüv:

ayy anane oldun desene :roflol: hadi gözün aydın
ayy bi küçük altın alıp gelelim bi gün sana hayırlı olsuna kaydirigubbakcemile3
lohusayada iyi bak valla ekmek neyim ihmal etme ihtiyacı var şimdi onun ilgiye
ayy annen şimdi balkona çıkma yasağı koyduysa yakında kuşlara senin odanda bi yer hazırlayıp seni balkona koyarsa hiç şaşmam :roflol:

Valla baronescim o dertten burdada var.Bende kargalardan çok korkuyom.Mandallarımı ve balkondaki eşyalarımı çalmalarından bıktım; sokağın çöpünü balkondan temizlemekten bıktım.Onların yüzünden tekrar çamaşır yıkamaktan bıktım.klava:
Yaw bi de kovalayınca dönüp ters ters bakmalarından korkuyom.ıntikam ateşiylen yanıp tutuşuyolar sankim.Nasıl kuşlar bunlar anlamadım gitti. :1ninca:
töbe töbe

zor yaa valla Allah kolaylık versin ......
öylede güzel anlatmısın ki ama gülmem geldiii Şeniz
bu kargalar birde cok uzun yasıyo ki yandınız gitti :teselli:
yapılcak söylencek seyleri de zaten yapmısınız acaba baska ne olabilir ki bunları kacırcak :uhm:

yaff sen işini bilmiyon
napcak biliin mi balkonuna alçı koycan buğdaylan karışık
sonraacıma karga gelcek alçılı bığdayı yicekkkcokacimcoook
sonra gitcek suyunu da içicek
sonraa nolcakk:1ninca:daşşşşbenneyaptımki
onayladığımdan ve ya denemeye kalktığımdan değil sadece kulak aşinalığından biliyom:tomato:farelere de yapılır çok fonksiyonlu yaniisırnaşık şey

bu ne nan, vahşet lülülülülülülülülülülülü

ayy anane oldun desene :roflol: hadi gözün aydın

he kız lohusa şerbeti yaptım kuyumcuya uğrayın reşatı aldığınız gibi gelin beklerim :jeyyar:
şimdi benim oda çamaşırlık oldu bile nevresimler boy boy çamaşırlıkta pey yavrım peyy bugünleride görektim dimekki.. balkona taşınırdım emme annem derki hava sıcak olur balkon püfür püfür eser mis gibi kuşlar kalsın orda der rahatsız etme onları der bana -tatlicadiarzu-

Yaw bi de kovalayınca dönüp ters ters bakmalarından korkuyom.İntikam ateşiylen yanıp tutuşuyolar sankim.Nasıl kuşlar bunlar anlamadım gitti. :1ninca:
töbe töbe

dimi ama ya bilmiş bilmişler sürekli bişiler taşıyolar balkona acayip acayipklava:
zor yaa valla Allah kolaylık versin ......

valla eve girmeseler alıştıkdı biz arada üstümüze zıçmalarına -tatlicadiarzu-

yaff sen işini bilmiyon

sen çok film izliyon mltmim allah taş edecek seni taş cani kadın kötükedihüso

yawrucaklarıma tavuk yımırtası diyenlere orta boy bir tafık yımırtasıyla ispat şekli yaptım. lohusa güvercincağız kenara geçti ama yandan deget haydin get guurrk guurrk diye böğürdü aceleylen bu resmi çektim

inandım kız inandım.
aynı sana benziyolar.
senin kafa şeklinle yumurtanın şekli tıpkısının aynısı.
senin bu yumurtalar inandım bak şimdi:roflol:

inandım kız inandım.
aynı sana benziyolar.
senin kafa şeklinle yumurtanın şekli tıpkısının aynısı.
senin bu yumurtalar inandım bak şimdi:roflol:

allah cezanı vere üstüne saç telim düştü ondan bana benzettin zaar..
amme sizin evde sabah haşlanmış öğlen sahanda akşamda menemen yidiğiniz için gözünü yımırta bürümüş . az kadın olda yemek öğren kıskanç yımırtalarımda gözün var kesin :1closedeyes:

kız boş oturmada bi işe yara
al yımırtalardan birinide sen otur üstüne yorma lohusayı :roflol:

bu ne nan, vahşet lülülülülülülülülülülülü

valla onaylamıyomkaydirigubbakcemile3ben üni.de güvercinlerle çok uğraştım edirnede hadi güvercin yüzüne bakılası hayvan ama kargaa:dilcikar:
en son çare olarak söyledimbenneyaptımki
buraya yazmadan izmit belediyesine mi gidip söleseydim belki ödül fln verirlerdikaydirigubbakcemile3:tomato:

sen çok film izliyon mltmim allah taş edecek seni taş cani kadın kötükedihüso

he valla çok izliyom:dance:
bende diyom yaa kendim denemeye kalktığımdan değil şiddetlen karşıyım kaydirigubbakcemile3
valla sağdan soldan duydum bende elalemin yalancısıbenneyaptımkibenim şahsi caniliğim değil valla:tomato:

ahh onlar minicikmiymiş ufacıkmıymış mini mini bir kuş bilem değilmiymişgamyoncuiremsu
umarım bu cani imajını silmeme yetmiştirkaydirigubbakcemile3

canım yaa benim anneannemde çok dertli o konudan :))
balkona geliyo orda anneannemin canım gibi astığı temiz çamaşırlara aynı sizinki gibi mıçıp gidiyo
o da garibim poşet asmış heryere hışırtısından korkar kaçarlar diyee
anam bu kargalarda çok uyanık valla hiç işlemiyo onlara böyle numaralar :))

bizim komşunun kombi borusuna kuş yuva yapmış, ben de istiyorum ya :çok üzgünüm:
ben de bir anormallik mi var acep -tatlicadiarzu-

sonunda yumurtalarımdan torumlarım çıktı.. balkon gübre tesisi oldu mubarek !!
onları uçurup balkona kendim yerleşicektim ama artık kalsın onlar ben taşınıyorum.. uçtuklarınıda görücem inşlh bu hafta.. sabah cak cak ötmeseler bide sevcem ama yok bayılttılar ya benneyaptımki

uyy sen hala evi boşaltmadınmı yavrım
hadi torun torba sahibisi de oldun
altınları alıp gelcez bebek görmeye
mevlütte okutcanmı delikafadulden

uyy sen hala evi boşaltmadınmı yavrım
hadi torun torba sahibisi de oldun
altınları alıp gelcez bebek görmeye
mevlütte okutcanmı delikafadulden

he ya torunlar oldu bi reşatı kapıp gelen yok olmaz olsun sizin gibi teyzeler halalar klava:

ben de istiyorum mafoldumbenmafoldumben
gübreye de razıyım mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…