E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EcinniliBarones
-
anladın demi tuçem senağlama
bak bide derdimi sürdüler tee hiçbirbaşlığa uymayan fuzuli dert topiğine -tatlicadiarzu-
şimdi ecinnilim
bir fikirde benden. söyle oranın belediyesine,şöyle hallice olanlarından ,atmaca,şahin kartal gibi yırtıcı kuşları getirtsin şehrinize . salsın çınar ağaçlarına. bak karga kalıyormu
netten baktım bırı de demış ki ; butun çınar ağaçlarını keselim kaçarlar :) ınsanlar cıldırmış artık yazık.
bende dun duşundum buldum ızmıt beledıyesıne yazıcam, hayvanat bahçesınde kı gıbı bır karga barınagı yapsınlar, agaçlar koysunlar o tellerle çevrılı barınaga, once yemekler koyarak onları oraya çeksınler ve sonra hapsetsınler yakaladıklarını oraya atsınlar. böylece onlar mutlu yaşar ınsanlar mutlu yaşar.
ne bu böyle efeler gıbı kafa tutuyorlar ınsan ırkına, bızden akıllı degıller ya...
şimdi ecinnilim
bir fikirde benden. söyle oranın belediyesine,şöyle hallice olanlarından ,atmaca,şahin kartal gibi yırtıcı kuşları getirtsin şehrinize .
salsın çınar ağaçlarına. bak karga kalıyormudelikafadulden
tam biyolojik mücadele olur süprizzzzz ama onlar haysiyetli kuşlardır ya öyle karga gibi her buldukları yere tünemezler ki :1no2:
benim anlamadığım kuşları oraya bağlayan nedirki.karınlarını doyurcak nevala orda olduğu müddetce ordan ayrılmaz bunlar.
onların yediği her neyse onu öncelikle ortadan kaldırmak gerekir.
ayyy ecinli kızz aklıma benimde yıllar önce kuşlar diye korku filmi izlemiştim o geldi aklıma. :jeyyar: :jeyyar:
kız şaka biyanada gercekten çok can sıkıcı yaa.balkona sahte adam yani korkuluk felan yapsanız belki işe yarar. :uhm:
allah kurtarsın canım yaaa.
bizim burdada giriomus evlere kargalar.anam cokta iriler.kuş azmanı olmuslar artık Çok üzgünüm çoook bakalım biz daha yeni tasındık henüz tesrif etmediler Çok üzgünüm çoook ama murgizinde dediği gibi hep aklıma o "kuslar" filmi gelio :1ninca: cok korkarım yaaa kafamçokkarıştı bide o cd lere bi süe sonra alıskanlık kazanıolarmıs takmıolarmıs hiç.bende arastırdım.hatta file asalım komple kapatalım balkonu dedim lojmanda olduumuz için yasakmıs.off karga neysede geceleri balkona baykus konuo yaaaa senağlama onu napcaaazzz :çok üzgünüm:
Google izmit karga diye girdım bu yazıyı okudum hoşuma gitti kopyaladım:
bazen o eski tren yolunun ordan geçerken üst sınıf eğitimlerle yetiştirdikleri bir mangalık bir karga timi üzerinize son teknoloji ürünü bombardıman malzemelerini bir seferde bırakır. bombalar yüksek teknolojiyle üretildiğinden öldürmez ve görünmezdirler. çok yüksek teknoloji ürünü olan bu bombalarla vurulduğunuzu ancak sokakta yürürken milletin size bakıp tip tip güldüğünü görünce anlarsınız.kaydirigubbakcemile3
ayyyy korktum alfred hitckock un kuşlar filmi aklıma geldi tırstım valla
arkadaşım kendine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?