Delireceğim az kaldı :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol: :roflol: bizim kargalarımız hiçbi başlığa uymuyomuş -tatlicadiarzu-

efet ya benim konuları ciddiye almıyolar bide geyikle adımız çıktı kargalarımıda sürdüler
sen gel bi gör valla koca dev çınarlarda kıro arabası gibi cdler .belediye yaptı onuda düşün artık.. bi süre gelmiyolar sonra alıştılar onlarada heralde bi çözüm bulunamadı valla yıllardır.

valla ben şahsen korkuyorum bilinçli gelim mıçıyolar bide oda içinde değişik noktalara 17 mok temizledim yaa-tatlicadiarzu-

araçlara kılıf alsınlar bence o mıçmıklar cok tehlıkelı cunku. boyayı mahvedıyor.

tabı şekerım, erkegın ıyı temızleyebılenı makbuldür kaydirigubbakcemile3
almadan önce karga temızlıgı yaptırıp denıycen önce sırnaşık şey

tabı şekerım, erkegın ıyı temızleyebılenı makbuldür kaydirigubbakcemile3
almadan önce karga temızlıgı yaptırıp denıycen önce sırnaşık şey

aynen :roflol: evlenecek gençler yürüyüş yolunda buluşur, erkek iyi temizlediyse kızlarını verir kız tarafı yoksa asla :teytey:

valla biz tam teşekküllü çıkarız resmen mıçmık temizleme konusunda tecrübeliyiz bide ayy böle kocaman sıcak sıcak düşüyo üstüne oof off çenebazım ne bilir bu kızlar bizim çeki çilemizi

aynen :roflol: evlenecek gençler yürüyüş yolunda buluşur, erkek iyi temizlediyse kızlarını verir kız tarafı yoksa asla :teytey:

hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 işte o yuzden yöresel adetler farklı
bizim izmirde de mesela, kızlara en ıyı hızmet eden erkek ıyı erkektır, eve görucuye geldıklerınde hemen mutfaga sokulur erkek kısmısı bakılır ıyı kahve pişirebılıyor mu falan kaydirigubbakcemile3 onun gibi adetler işte, izmitte de demek ıyı temızlık yapan erkek alınıyomus ehuehue bak bak bak

eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlar
her başınıza kuş yaptığında piyango bileti alıyosanız, burda yaşamayın batarsınız :roflol:

nekadar üzüldüm anlatamam-tatlicadiarzu-laf da anlamaz onlar dimi????kaydirigubbakcemile2

offf sıcak sıcak da pek bir iğrenc oluyordur kaydirigubbakcemile3
ee işte senı alıcak adaylara fırsat hadi temızlesınler bakalım hihoyyyt hihoyyyt

eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlar
her başınıza kuş yaptığında piyango bileti alıyosanız, burda yaşamayın batarsınız :roflol:

düşünsene tepeden kuş pisliği değil yagmur gıbı böle pislikler yagıyoo
ıyyyyyyyyyyyyy
kızım ne derdın warmış wallahi yaa allah kurtarsın bacım

bu kargalar yüzünden yarın işe gidemicem kızlar kaydirigubbakcemile3
hergün pisledikleri yeter, bi de işimden olmayım onlar yüzünden, hadi gari ben kaçtım......
a.s.a.s.
kargasız günleer delikafadulden :roflol:

kolonyacım iyi temizlik yapan erkek değil mıçmığa maruz kalındığında en yakın büfeden açele mendil su ıslak mendil temin edip hemen mıçmığı silmeli erkek. silerkende ığğğğ diye böğüren bizi rahatlatmalı bu konuda hassasız

:roflol: :roflol: :roflol: baronesim ya, iyi güldüm bu gece Şeniz Şeniz

eheuheu, way be erkek secilirken bunlara dikkat edılıyor dimek

şöyle bır netten baktım da, yabancı ulkelerde bu savaşı veren ulkeler var. kısırlaştırmışlar hepsını yakalayıp onlar için tesıs açmışlar. ve yenmişler onları. bır de bu hayvanlar baharatlı kokuları sevmıyormuş,tutsu köri tarçın bu kokulardan kaçıyorlarmış. ama yapılması gereken ızmıt beledıyesı bunları toplayacak hayvan barınagı yapıp bunları burada tutacak. temızlenmesı gercekten şart olmuş artık, ınsanlar tıcaret yapamaz olmuş dukkanları batıyor, okudum uzuldum

cok haklısın''geçtı bıtanem bı daha mıçmıyacaklar''sizi avutmaları lazım...

vallahi google' a yazın 'izmit karga'
olayın boyutunu anlarsınız...ben yürüyüş yolundayım bide düşünün -tatlicadiarzu-

izmit`in çözülmeyen sorunu kargalarla mücadelede cd`ler devreye girdi. Daha önce kullanılan `kargasavar sonic sistemi` işe yaramamıştı.............

Belediye, 8 yıldır süren kargaları kovma mücadelesini kaybetti

ızmit`in asırlık çınar ağaçları ile kaplı ünlü yürüyüş yolunda gelip geçenlerin üzerine pisliklerini bırakan karga sürüleri, denenen birçok kovma metodunu alt ederek savaştan galip çıktı. Bele..........

ızmit Belediyesi, kargaları kovma mücadelesinde başarılı olamadı

KOCAELı(CıHAN)- ızmit Belediyesi, yürüyüş yolunda vatandaşların ve araçların üzerini pisleten kargaları kovmak için yıllardır verdiği mücadelede başarılı olamadı. ızmit`tin en güzel ...........

Üzüm kokusunu alan karga ağaca konmayacak

ızmit`te kargaların ağaçlardan uzaklaştırılması için uygulanan yöntemler işe yaramayınca belediye çareyi üzüm kokusunda buldu.............

alıntı yaptım azcıcık

kız şaka maka kabus gibi bir konu wallahi ya,
yani bizim bir ara oturdugumuz evde güveler vardı her yerde yam yam gibi, onlarla baş edemiyorduk
yok yumurta bıraktılar yok ortada bıraktıgımız bluzu yedıler dıye,
sızınkı de pıs bır konuymus bır de sehrın mevzusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…