Delireceğim az kaldı :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canım :))
malesef olay trajikomik evet buda dert mi de diyebilirsiniz ama valla dert kapı cam açamıcaz yani bunu anladım kabus gibiler ya :oklava:

Tatlım tabiki bu senin için bir drttir bi nevi belki diyerek çözüm arayışına girmişssin canın fena halde sıkılmış belilki, haklısında önümüz yaz artık tüm camlar pencereler açılcak yani siz bilmiyorum ne yapıcaksınız ama balkon kapısı ve pencerelerinize sineklik taktırarak açık bırakın camlarınızı şimdilik çözüm olarak bunu önerebilriim çünküü henüz evime karga girmedi yakınımın evinede girmedi bilemicem bu yüzden.. Ama dediğim gibi balkon kapısı ve camlarınıza sineklik taktırın tatlım birde böyle önleminizi alın bakalın ne olucak ...

çenebazım heh işte sen biliyosun ne manyaklar valla tamam allahın hayvanı severim ama yaşayan bilir yağmurdan kaçar gibi mıçmıklarından kaçardık .. herşeye tamam ama evin içine girmek nerden çıktı ya bu sene adet edindiler o kadarda çok mıçılmazki valla kümes gibi oldu . o 2 odamda halıflex dezenfekte edicem diye çamasır sulu sildim alak malak oldu renkleri Çok üzgünüm çoook

saol canım :))
malesef olay trajikomik evet buda dert mi de diyebilirsiniz ama valla dert kapı cam açamıcaz yani bunu anladım kabus gibiler ya :oklava:

bilmem mi canım, burdaki herkes onların pisliğini de pisliği baştan silmenin inceliklerini de bilir :roflol:
ama evlere girmesi hakkaten peehh olmuş artık
en iyisi taşının siz, bize doğru, gel yamacıma kaydirigubbakcemile5
burda karga falan yok sositososito

ya öyle komikki bi alet taktılar ağaçlara değişik bi kuş sesi ama nasıl bet bi ses . o sesten kaçmaları umuldu ama fayda etmedi. hem o saçma ses hemde bizim kargaların sesi vallahi öyle böyle değil eve girmeseler alışmıştık ama bu girip her yana mıçmaları işi iyice çekilmez hale getirdi Çok üzgünüm çoook

benım kı ses çıkarmıyor ama, hıç bır şey duymuyorsun,istersen dene sınek falan da gelmıyor rahat ettım. eve gırmesınler dıye camlara ve balkon kapılarına tel taktırsan olmamı?

Tel falan takın pencerelere,kapılara bari ecinnilim ya. CADIARZU
İşiniz zor vallahi,ne desem bilemedim. :sm_confused:

bence kapıların pencerelerin etrafını elektirikli telle çevirin kötükedihüso kötükedihüso

ondan sonra kuşlar dışarıda bunlar içeride dökülsünler yerlere -tatlicadiarzu-

:uhm: hımm evet olmadı bu, facede grubu bile açıldı bunun
yürüyüş yolundaki kargalar katledilsin diye :roflol:

ben hayvan katliamına karşıyım, biz şehri terkedelim olma mı fisfisfis

bence bu kargalar sizi tiye alıyo maytap geçiyo sizlee :)) vay bacaksızlar vayyyy:)))

ıçerik nedeniyle konunuz ”hiç bir başlığa uymayanlar “Bölümüne taşınmıştır

bu kargalar bzm bahçedeki ağacı kel ettiler resmen koparmaktan :roflol:
kargalar yuvalarını çok sağlam yaparlarmış

kızım hiçbir başlığa uymuyorsun sen işte
bak bu da taşındı:roflol:

:roflol: :roflol: bizim kargalarımız hiçbi başlığa uymuyomuş -tatlicadiarzu-

ay tatlım cok korkunc bır konu bu nasıl bu hale geldi sehrınız,

parlak olan şeye gelır kargalar benım bıldıgım cd assanız ona gelmesı manasında degıl mı bu,
hani kargaların yuvalarında hep parlak madenler esyalar bulunur
cunku her parlaga geldıklerı ıcın sızın cd asmanız bu olaya ters degıl mı canım ?

aslında ben severim ya, karakterli hayvandır karga, çabuk öğrenir, tv karşısında falan da görebilirsin yakında, hayvanın cdlere bir aşinalığı da var zaten,bir yerden başlamış kitle iletişime :1closedeyes:

Son düzenleme:
kızım hiçbir başlığa uymuyorsun sen işte
bak bu da taşındı:roflol:
aşkolsun füsfüsüm :dilcikar:
seninde evine karga girsin şeyetsin gör sen

ya kızlar hakkaten sineklik tek çözüm. balkonlarımız zaten yeterinde mıçmık dolu bide evin içi oof ofkafamçokkarıştı
çenebazım bende karşıyım katledilmelerine ama burda yaşayan bilir. takım elbiseler paltolar sık sık kurutemizlemeye gider. arabalarda bile lekeleri kalır o mıçmıkların.evin içine girince artık yettiler yaa resmen kurnazlar bilinçli yapıyolar:oklava:

şekerım şey yapın madem siz,

kapıya ve pencerelere tel örtu yaptırın, tel demırden ek bır kapı yaptırın balkon kapısı acıkken bıle kedı gırebılır sekılde yasar gıbı sıneklık örtu dıktırın boylece ıcerı gırmezler

:mymeka:
ama hadı içeri gırmedıler sokakta yururken de tepenıze yapmyor mu bu hayvanlar
ay cok fena hıc de sevımlı olmayan yaratılardır kargalar.. :delphin:

leş kargası malum pis hayvanlar...

yakında baronesi kargalarla çekirdek çitlerken kk karşısında görücez :lepi:

ya kızlar hakkaten sineklik tek çözüm. balkonlarımız zaten yeterinde mıçmık dolu bide evin içi oof ofkafamçokkarıştı
çenebazım bende karşıyım katledilmelerine ama burda yaşayan bilir. takım elbiseler paltolar sık sık kurutemizlemeye gider. arabalarda bile lekeleri kalır o mıçmıkların.evin içine girince artık yettiler yaa resmen kurnazlar bilinçli yapıyolar:oklava:

o araba olayı fena gerçekten, hayvanlar var ya camı deliyor resmen, o kadar asidik ki çıkmıyor bir türlü cama yapışınca :mymeka: bu arada gerçekten çok zekidir, ara ara o cdleri farklı malzemelerle değiştirin, sıkılmasın hayvanlar -tatlicadiarzu-

bence yururken agaçların altından geçerken şemsiye kullan valla cıddı söyluyorum ustun kırlenmez en azından. evını de tel pencere, balkonuna da panjur bu safaşı sen kazanmıcan da kım kazancakkk

biz de arabayı yürüyüş yolunun oralara bırakmıyoruz sırf bu yüzden, yoksa görünmez araba valla kaydirigubbakcemile3

şekerım şey yapın madem siz,

kapıya ve pencerelere tel örtu yaptırın, tel demırden ek bır kapı yaptırın balkon kapısı acıkken bıle kedı gırebılır sekılde yasar gıbı sıneklık örtu dıktırın boylece ıcerı gırmezler

:mymeka:
ama hadı içeri gırmedıler sokakta yururken de tepenıze yapmyor mu bu hayvanlar
ay cok fena hıc de sevımlı olmayan yaratılardır kargalar.. :delphin:

leş kargası malum pis hayvanlar...

ilginçtir ben çok az denk geldim, birinde erkek arkadaşım temizlemişti kaydirigubbakcemile3
bizim için kritierdir, erkek dediğin düzgün temizleyebilcek :roflol: bulaştırmayacak :roflol:

Back