Delireceğim az kaldı :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah kolaylık versin anacım...

Ben balkondaki tozla uğraşmaktan bıktım,sen bide mıçmıklarla uğraşıyon...

Bide zor temizlenirki onlar kuruyunca:roflol::roflol::roflol:

Allah kolaylık versin anacım...

Ben balkondaki tozla uğraşmaktan bıktım,sen bide mıçmıklarla uğraşıyon...

Bide zor temizlenirki onlar kuruyunca:roflol::roflol::roflol:

tez vakkitte taşınmayı , tüm balkonu çöpe atmayı ve asla temizlememeyi düşünüyorum..:umursamaz:

Valla allah sabır versin sinir olur insan.

İşyerimin bulunduğu bölgede de böyle bir durum hakim yanlız iyimser yanı karga değilde güvercin sürüsü var ağaçların tepesinde.

Geçenlerde biraz dolaşayım dedim tam ordan geçiyorum ki bir tanesinin motoru fena bozulmuştu sanırım tepeme mıçtı kalleş bide inanamadığım bir ton mıçmıştı valla. mafoldumben2 gün beni mi bekledi diye düşünmekten alamadım kendimi bi o kadar yani:dilcikar::roflol:

Sonrasında dedim belki bir hayrı dokunur diye kazı kazan çektim onda da bir halt çıkmadı. Tepemize mıçıldığımızla kaldık valla.:dilcikar:

10 gün daha sabret.. sonra istemedigin kadar acarsin pencereleri bunu düsün rahatla:))
valla bende merkezde oturmak istiyodum,ögrenci evim merkeze yakin olsada
oralar daha cazip geliyodu civil civil demek dezavantaji buymus ayol

tamam balkonu çöpe at temizleme ama İzmitin merkezinden taşınılırmı be yafrim...Balkonu kapattır sen en iyisi...

yok yok taşınıyorum. değirmendereye.. full deniz manzaralı bir eve...zemuszemus

benimde güvercinler böyleydi başka bi yere dadandılar galiba biras rahatım şu aralar MaşaAllah, amma son çare aklıma bunlardan bi kaçını yakalayıp o popolarına çakmak dayamak geldi.Yakçen kıçlarını bunların bak bakalım yapabilcekler mi bidaha:)

ben de bu kuş sorunundan dertliydim en sonunda yılbaşı süsleri var ya janjanlı olanlardan, boyuna asılıyor, ondan balkon korkuluklarına ve camın önüne yapıştırdım ve sorundan kurtuldum :)

Back