E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EcinniliBarones
-
kargalar çok zeki kuşlardır, wc olayından sonra sizin astığınız cdleri de ayna olarak kullanmaya başlarlarsa evrim sürecinde şaşırmayın gamyoncuiremsu
kargalar çok zeki kuşlardır, wc olayından sonra sizin astığınız cdleri de ayna olarak kullanmaya başlarlarsa evrim sürecinde şaşırmayın gamyoncuiremsu
kız çene kargalar götürmesin seni emiiii:roflol::roflol:
çenebazım heh işte sen biliyosun ne manyaklar valla tamam allahın hayvanı severim ama yaşayan bilir yağmurdan kaçar gibi mıçmıklarından kaçardık .. herşeye tamam ama evin içine girmek nerden çıktı ya bu sene adet edindiler o kadarda çok mıçılmazki valla kümes gibi oldu . o 2 odamda halıflex dezenfekte edicem diye çamasır sulu sildim alak malak oldu renkleri Çok üzgünüm çoookbaronesim kopardın beni gece gece :roflol: :roflol:
bilmem mi o kargaları :roflol:
ama çaresi yok bacım, böyle gelmiş böyle gider. değiştiremeyeceğin gerçekleri kabul edeceksin.
onlar tanıdıklara yapmıyolar bi de o dikkatimi çekti, bigün arkadaşlar gelmişti ist.dan hepsine yaptılar
bana yapmadılar, hepsi arkamdan yürümeye başladı :roflol: :roflol:
gülsemmi ağlasammı şaşırdım yahuu :) öyle bir anlatış şeklin varki cidden çok şekersin..
bizde evimizin balkonuna kuşlar gelmesin die dışarıdaki çamaşır iplerinin askılığına takıyoruz 2 poşet onların hışırtısına uçuşmasına gelmiyor, biz mermerleri kirletmesin die koyuyooruz ALLAHTAN henüz evimize girmiş değiller...
ayyy kargalardan cok korkarım, çok ıntıkamcı ve çete gıbı hayvanlardır. bızım evımıze yavrusu gırmıştı belkı 50 tane karga cama uşuştu yavruyu cıkarıncaya kadar, çocuktum çok korkmuştum hala korkarım.
yalnız eşim bana böcek kovucu bır alet aldı. boceklerden arılardan çok korkarım.bunu fişe takıyorsun,böcekler ınsanın duyamadıgı bu sesı duyup açıyorlar. arılar, köpekler, kedıler, kuşlar rahatsız olup kaçıyor. tabı bu kagalarda işe yarar mı bılmıyorum. Pest Repeller Ultimate® AT Zararlı Haşere Kovucu ( adı bu)
gazetelerde ızmıt beledıyesının bu savaşı kazanamadıgını okumuştum, çok uzucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?