Delireceğim az kaldı :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EcinniliBarones

Ziyaretçi
izmit şehir merkezinde oturuyorum. bizim buranın bi sorunu vardır kargalar!!
öyleki yürüyüş yolunda dev çınarlar vardır. onlar hep oralardadır. yürürken üstünde kuş pisliği olan onlarca insan görürsünüz. arabalar falanda berbat durumdadır ..

belediye bu kuşları uzaklaştırmak için yapmadığını bırakmamış ve hatta yarışma bile düzenlemiştir.. ama nafile..:1no2:
en son cd astılar bütün çınar ağaçlarına ve gazetelerde belediyenin çözümlerine kargalar bile gülüyor manşetiyle çıktı..:delphin:
biz balkonlarımızada kro arabası gibi eski cd asıyoruz . kimileri gazete asıyor balkona naylon poşet bağlıyor.. valla bi komik halimiz var ki sormayın..:1ninca:
şimdi bu kuşlar işi abarttı son bi haftadır evin içine girmeye başladılar bide sanki 10 tane girmiş gibi 2 odada 17 kuş pisliği temizledim-tatlicadiarzu-
kabus gibi ya evin içine girip mıçıp gidiyolar valla komik ama bunlar sanki evrim geçiriyo bzim evide wc sanıyo heralde mıçmaya geliyolar :oklava:

çook ama çok sinirliyim yaa :kızgın:

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah sabır versin :Saruboceq:

kargalar çok zeki kuşlardır, wc olayından sonra sizin astığınız cdleri de ayna olarak kullanmaya başlarlarsa evrim sürecinde şaşırmayın gamyoncuiremsu

Hiiiç uğraşmayın Baronesim,çünkü bu heyvanlar çooook akıllıdır.
Ömrün yetmez onlara,aksi gibi uzun da yaşar bu şerefsizler :roflol:
Şaka bir yana cidden incelenmeye değer mahluklar,fekat anladığım kadarıyla sen incelemek yerine hafif cinlenmişsin kötükedihüso
Ne diyeyim,gazan mübarek olsun:1ninca:
Aç koynuna kargalar konsun
Tek derdin bu olsun hayatın boyuncaa.s.

kargalar çok zeki kuşlardır, wc olayından sonra sizin astığınız cdleri de ayna olarak kullanmaya başlarlarsa evrim sürecinde şaşırmayın gamyoncuiremsu

doğru valla ya resmen onlarada alıştılar bide çer çöp getiriyolar ya bugün odadan mıçmıklarını bide tel dal parçaları temizledim :oklava:

ayyyy korktum alfred hitckock un kuşlar filmi aklıma geldi tırstım valla
arkadaşım kendine dikkat et

baronesim kopardın beni gece gece :roflol: :roflol:

bilmem mi o kargaları :roflol:

ama çaresi yok bacım, böyle gelmiş böyle gider. değiştiremeyeceğin gerçekleri kabul edeceksin.
onlar tanıdıklara yapmıyolar bi de o dikkatimi çekti, bigün arkadaşlar gelmişti ist.dan hepsine yaptılar
bana yapmadılar, hepsi arkamdan yürümeye başladı :roflol: :roflol:

kız çene kargalar götürmesin seni emiiii:roflol::roflol:

gülsemmi ağlasammı şaşırdım yahuu :) öyle bir anlatış şeklin varki cidden çok şekersin..
bizde evimizin balkonuna kuşlar gelmesin die dışarıdaki çamaşır iplerinin askılığına takıyoruz 2 poşet onların hışırtısına uçuşmasına gelmiyor, biz mermerleri kirletmesin die koyuyooruz ALLAHTAN henüz evimize girmiş değiller...

bizim burdada güvercinler öyle valla,millet yaka silkti özellikle en üst katlar balkonlara yavruluyolar içerilere girip heryeri pisletiyolar,üstelikk artık cd'yi falan da tınlamıyolar gayet alıştılar umurlarında deil, :roflol:millet balkonlarını kapattırıyo bu yüzden işyerinde patronun odasını bazen bi açıyoruz kapıyı şakur şukur bişiler uçuyo

hakkaten ya bunlar 200 yıl falan yaşıyomuş
işiniz zor hemşom bilirim o hayvanları
tv ye bile çıkmıştı izmiti istila ettiler diye
yanlız niye sizin ev acabafisfisfis:uhm:

Bence bu kızı evlendirelim gamyoncuiremsu

ayyy kargalardan cok korkarım, çok ıntıkamcı ve çete gıbı hayvanlardır. bızım evımıze yavrusu gırmıştı belkı 50 tane karga cama uşuştu yavruyu cıkarıncaya kadar, çocuktum çok korkmuştum hala korkarım.

yalnız eşim bana böcek kovucu bır alet aldı. boceklerden arılardan çok korkarım.bunu fişe takıyorsun,böcekler ınsanın duyamadıgı bu sesı duyup açıyorlar. arılar, köpekler, kedıler, kuşlar rahatsız olup kaçıyor. tabı bu kagalarda işe yarar mı bılmıyorum. Pest Repeller Ultimate® AT Zararlı Haşere Kovucu ( adı bu)

gazetelerde ızmıt beledıyesının bu savaşı kazanamadıgını okumuştum, çok uzucu.

baronesim kopardın beni gece gece :roflol: :roflol:

bilmem mi o kargaları :roflol:

ama çaresi yok bacım, böyle gelmiş böyle gider. değiştiremeyeceğin gerçekleri kabul edeceksin.
onlar tanıdıklara yapmıyolar bi de o dikkatimi çekti, bigün arkadaşlar gelmişti ist.dan hepsine yaptılar
bana yapmadılar, hepsi arkamdan yürümeye başladı :roflol: :roflol:
çenebazım heh işte sen biliyosun ne manyaklar valla tamam allahın hayvanı severim ama yaşayan bilir yağmurdan kaçar gibi mıçmıklarından kaçardık .. herşeye tamam ama evin içine girmek nerden çıktı ya bu sene adet edindiler o kadarda çok mıçılmazki valla kümes gibi oldu . o 2 odamda halıflex dezenfekte edicem diye çamasır sulu sildim alak malak oldu renkleri Çok üzgünüm çoook

gülsemmi ağlasammı şaşırdım yahuu :) öyle bir anlatış şeklin varki cidden çok şekersin..
bizde evimizin balkonuna kuşlar gelmesin die dışarıdaki çamaşır iplerinin askılığına takıyoruz 2 poşet onların hışırtısına uçuşmasına gelmiyor, biz mermerleri kirletmesin die koyuyooruz ALLAHTAN henüz evimize girmiş değiller...

saol canım :))
malesef olay trajikomik evet buda dert mi de diyebilirsiniz ama valla dert kapı cam açamıcaz yani bunu anladım kabus gibiler ya :oklava:

bizim burdada giriomus evlere kargalar.anam cokta iriler.kuş azmanı olmuslar artık Çok üzgünüm çoook bakalım biz daha yeni tasındık henüz tesrif etmediler Çok üzgünüm çoook ama murgizinde dediği gibi hep aklıma o "kuslar" filmi gelio :1ninca: cok korkarım yaaa kafamçokkarıştı bide o cd lere bi süe sonra alıskanlık kazanıolarmıs takmıolarmıs hiç.bende arastırdım.hatta file asalım komple kapatalım balkonu dedim lojmanda olduumuz için yasakmıs.off karga neysede geceleri balkona baykus konuo yaaaa senağlama onu napcaaazzz :çok üzgünüm:

tınlamazlar tabi cd falan vız gelir onlara, tarlalara konulan korkuluklara bile bir taraflarıyla gülüyor artık hayvanlar, ben bu kargalar kadar enteresan hayvan görmedim valla, kimseyi de takmaz, her ortama da girer çıkar bu zat-ı hayvanat.

evet malesef belediyenin de eli kolu bağlı
kimse çözüm bulamıyo bu derde :1no2:

ayyy kargalardan cok korkarım, çok ıntıkamcı ve çete gıbı hayvanlardır. bızım evımıze yavrusu gırmıştı belkı 50 tane karga cama uşuştu yavruyu cıkarıncaya kadar, çocuktum çok korkmuştum hala korkarım.

yalnız eşim bana böcek kovucu bır alet aldı. boceklerden arılardan çok korkarım.bunu fişe takıyorsun,böcekler ınsanın duyamadıgı bu sesı duyup açıyorlar. arılar, köpekler, kedıler, kuşlar rahatsız olup kaçıyor. tabı bu kagalarda işe yarar mı bılmıyorum. Pest Repeller Ultimate® AT Zararlı Haşere Kovucu ( adı bu)

gazetelerde ızmıt beledıyesının bu savaşı kazanamadıgını okumuştum, çok uzucu.

ya öyle komikki bi alet taktılar ağaçlara değişik bi kuş sesi ama nasıl bet bi ses . o sesten kaçmaları umuldu ama fayda etmedi. hem o saçma ses hemde bizim kargaların sesi vallahi öyle böyle değil eve girmeseler alışmıştık ama bu girip her yana mıçmaları işi iyice çekilmez hale getirdi Çok üzgünüm çoook

Back