• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delircem Ne oluyor Böyle?

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kızlar merhaba
ben bembeyaz tenli biriyim tüylerim de siyah değil ama koyu tüysüz biriydim ben farkedilmezdi bile ama yaklaşık 1 yıldır tüylerimi aldığımın 2.günü çıkmaya başlıyor jiletle falan hiç almadım ağda ya da makineyle alıyorum 2.güne kalmadan bi bakıyorum çıkmış ve sert biçimde çıkıyor gerçekten normal olmayan bi durum millet ağdayla alıyorum 2 ay çıkmıyo diyo. ne yapabilirim lütfen yardım edin delircem artık

batık olmuştur.... arada bi hamama git keselen çıkar batıklar... bazı arkadaşlar işe yaramadu diyor keselenmek ama ya kese vurucaksın batıktan kurtulmak için yada arada bir jilet yapıcaksın eğer hala kurtulamadıysan batıktan lazere gitmeni tavsiye ederim... artık çok ucuza yapan yerler var ... ama batık değilse sebebi ağdadan 2 gün sonra çıkması hiç mantıklı değil o yüzden belkide pko olabilirsin bence ne olur ne olmaz bi doktora görün çünkü hiç mantıklı değil kökten alıpta 2 gün sonra tekrar çıkması....

evet canım doğru söylüyosun. kadın doğum uzmanına gittim hormon testi için niye istiyosun dedi sebebimi söyleyince bunun için yapılmaz dedi sinir oldum

evet canım doğru söylüyosun. kadın doğum uzmanına gittim hormon testi için niye istiyosun dedi sebebimi söyleyince bunun için yapılmaz dedi sinir oldum

onası bi kadın doğum uzmanı... kıllar ile sorunu olan insanların büyük bölümünde hormon bozukluğu çıkıyor bence ne olursa olsun yaptır testini bendede göbek ve belde vardı ama sebebi aşırı kilo kaybındanmış ben 20 kilo verdim diyetisyen kontrolünde o yüzden böle bi yan etki olmuş.... ama dediğim gibi sen ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakma bacım :)

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben de yeni geldim sitenize. ben pek bilmiyorum konu açmayı .bende bir diyetisyene gitmek istiyorum 'emreaydınfan' siz neredeki diyetisyene gittiniz öğrenebilir miyim rica etsem.

Kıllanma sorunu olanların hormonlarına bakılır, daha doğrusu kıllarında artış olanların. Kıl daha hızlı çıkıyor diye de hemen bir hastalık düşünmemek lazım. Muhtemelen alış şeklinde bir sorun var, belki epilatörün kırıyordur tüylerini alırken, son zamanlarda değiştirdiğin, yeni uygulamaya başladığın bir şey de neden olmuş olabilir, nemlendiricini değiştirmişsindir o da kıl köklerini besliyordur belki, önce böyle ufak tefek sebepleri düşünmelisin bence ^^

kızlar merhaba ben de yeni geldim sitenize. ben pek bilmiyorum konu açmayı .bende bir diyetisyene gitmek istiyorum 'emreaydınfan' siz neredeki diyetisyene gittiniz öğrenebilir miyim rica etsem.

diyestisyene değil canım kadın doğum uzmanına gittim ankara hastansine ama diyestisyen olarak soruyorsan ankara üniversitesinin medicosuna gitmiştim diyetisyene

Back