delircem gercekten

arkadaslarıma da anlatamadım burda bir kaç kız böyle iliski yasayıp hamilelikten süphelenmisler benimde içime kurt düstü cok stres yaptım sorabileceğim kimse yok buraya sordum birde baska bir uygulamaya o uygulamadakiler ihtimalin oldugunu söyleyince ne hale geldim
Ya bende duydum öyle hamile kalan olma ihtimali var bence emin olamadım bir kan ver istersen :)

ya vajinaya giriş ve boşalma olmadan iç camasırıyla sürtünmeden nasıl hamile kalınsın risk var diyolar kafayı yicem yani
Kalmazsın korkma 2 yıldır her türlü şeyi denedim hamile kalmak bu kadar kolay değilmiş endişelenme sorun olmaz

ya vajinaya giriş ve boşalma olmadan iç camasırıyla sürtünmeden nasıl hamile kalınsın risk var diyolar kafayı yicem yani
Kız naneleri yerken düşünmüyonda olup bitincemi kafana takılıyor demekki göze alabildin her yöntemde risk illaki vardır mesela evliyim 3 yıldır deniyoruz olmuyor olmayıncada olmuyo yani bakıp görüceksin :)

Kız naneleri yerken düşünmüyonda olup bitincemi kafana takılıyor demekki göze alabildin her yöntemde risk illaki vardır mesela evliyim 3 yıldır deniyoruz olmuyor olmayıncada olmuyo yani bakıp görüceksin :)
yaparken de ihtimalinin oldugunu bilmiyordum sürtünme bosalma yok vajinaya giris yok ve camasırım var nasıl olsun yani diyordum ama korkuttular stres oldum

X