- 28 Mart 2020
- 21.309
- 64.636
Kendilerine sormak lazım acıyor mu diye fjdkslsya hu vajinaya sürtünüp boşalırsa olur da.. çamaşırı gececek deee, vajinayı bulacakkk daaa
ayrıca çamaşırla sürtününce seyleri acımıyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendilerine sormak lazım acıyor mu diye fjdkslsya hu vajinaya sürtünüp boşalırsa olur da.. çamaşırı gececek deee, vajinayı bulacakkk daaa
ayrıca çamaşırla sürtününce seyleri acımıyor mu?
Hıhı aynen.of gercekten bende biliyorum ama korkuttular bidaha yapmam bu korku yetti
Ya bende duydum öyle hamile kalan olma ihtimali var bence emin olamadım bir kan ver istersen :)arkadaslarıma da anlatamadım burda bir kaç kız böyle iliski yasayıp hamilelikten süphelenmisler benimde içime kurt düstü cok stres yaptım sorabileceğim kimse yok buraya sordum birde baska bir uygulamaya o uygulamadakiler ihtimalin oldugunu söyleyince ne hale geldim
bilerek yapıyorsan yapma lütfen gercekten hos bir sey değil bilmiyordum buraya yazıyorum öğrenmek için hos değil yaptıgınYa bende duydum öyle hamile kalan olma ihtimali var bence emin olamadım bir kan ver istersen :)
bilerek yapıyorsan yapma lütfen gercekten hos bir sey değil bilmiyordum buraya yazıyorum öğrenmek içinYa bende duydum öyle hamile kalan olma ihtimali var bence emin olamadım bir kan ver istersen :)
ona soruyorum böyle bir seyin ihtimalinin olmadıgını söylüyorPartner keyfine bakarken sen burada stresten 9 doğuracaksın
Doğru demişona soruyorum böyle bir seyin ihtimalinin olmadıgını söylüyor
Merhaba! bende aynı şeyi yaşadım ama boşalma oldu gebelik testi yaptım negatifti 2 saat sonra pozitif oldu hamilelik var mı yaÖyle birşey mümkün değil
boşalma vajinana mı olmustuMerhaba! bende aynı şeyi yaşadım ama boşalma oldu gebelik testi yaptım negatifti 2 saat sonra pozitif oldu hamilelik var mı ya
Kalmazsın korkma 2 yıldır her türlü şeyi denedim hamile kalmak bu kadar kolay değilmiş endişelenme sorun olmazya vajinaya giriş ve boşalma olmadan iç camasırıyla sürtünmeden nasıl hamile kalınsın risk var diyolar kafayı yicem yani
sürtünürken oldu sanırım ama boxer vardıboşalma vajinana mı olmustu
Kız naneleri yerken düşünmüyonda olup bitincemi kafana takılıyor demekki göze alabildin her yöntemde risk illaki vardır mesela evliyim 3 yıldır deniyoruz olmuyor olmayıncada olmuyo yani bakıp görüceksin :)ya vajinaya giriş ve boşalma olmadan iç camasırıyla sürtünmeden nasıl hamile kalınsın risk var diyolar kafayı yicem yani
ay tesekkür ederim gercektenKalmazsın korkma 2 yıldır her türlü şeyi denedim hamile kalmak bu kadar kolay değilmiş endişelenme sorun olmaz
yaparken de ihtimalinin oldugunu bilmiyordum sürtünme bosalma yok vajinaya giris yok ve camasırım var nasıl olsun yani diyordum ama korkuttular stres oldumKız naneleri yerken düşünmüyonda olup bitincemi kafana takılıyor demekki göze alabildin her yöntemde risk illaki vardır mesela evliyim 3 yıldır deniyoruz olmuyor olmayıncada olmuyo yani bakıp görüceksin :)
bosalma olduysa ihtimal olabilir galiba regl oldun musürtünürken oldu sanırım ama boxer vardı