• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delircem artık birsey söyler misiniz kızlar neden böyle oluyor

AnneveBebek0

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
897
427
23
29
Kızlar bugun adet gecikmemin 4. Günü doktora gittim 2 ay önce yumurtalıklara bakıldı cok kaliteli dendi spermiyogram testi yapıldı eşimin sorun da yok beslenme düzenimi değiştirdim hayıt otu tohumu iç dedi doktorum içtim adetime 3 gün kala yani 1 hafta önce evde test yaptım ikinci çizgi belirdi cok sevindim hemen kan verdim negatif çıktı bugüne kadar erken olurdu ama gecikmezdi bugun gecikmenin 4. Günü şimdi yine test yaptım negatif yani sizce neden böyle oluyor bana önereceğiniz birsey varmı artık psikolojim bozuldu 😭 resim atıyorum ilki 3 gün kala şimdi yaptığım da alttaki
2016016D-B623-43D2-9961-67A346844163.jpeg

Eklentiler

• B0060E92-3C19-4D6B-9329-8178FA1E68CE.jpeg
    B0060E92-3C19-4D6B-9329-8178FA1E68CE.jpeg
    60,1 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar bugun adet gecikmemin 4. Günü doktora gittim 2 ay önce yumurtalıklara bakıldı cok kaliteli dendi spermiyogram testi yapıldı eşimin sorun da yok beslenme düzenimi değiştirdim hayıt otu tohumu iç dedi doktorum içtim adetime 3 gün kala yani 1 hafta önce evde test yaptım ikinci çizgi belirdi cok sevindim hemen kan verdim negatif çıktı bugüne kadar erken olurdu ama gecikmezdi bugun gecikmenin 4. Günü şimdi yine test yaptım negatif yani sizce neden böyle oluyor bana önereceğiniz birsey varmı artık psikolojim bozuldu 😭 resim atıyorum ilki 3 gün kala şimdi yaptığım da alttakiEki Görüntüle 3151143
Vallaha 3 aydir gebelik testinin her markasini denedim neredeyse hep cift çizgi silik çizgi çıkıyor herseyim temiz olmasina rağmen az kaldi doktora gidicem hep seviniyorum ertesi gün adet oluyorum bence testlerde sıkıntı var yada bizde bende anlamadim burada bi kac kisininde öyle oldu takip ettim gebelik pozitif iki gün sonra adet ya kimyasal oluyoruz haberimiz olmuyor yada hormonlarda dalgalanma var yada testlerin alayi bozuk cok sacma bir durum resmen

Vallaha 3 aydir gebelik testinin her markasini denedim neredeyse hep cift çizgi silik çizgi çıkıyor herseyim temiz olmasina rağmen az kaldi doktora gidicem hep seviniyorum ertesi gün adet oluyorum bence testlerde sıkıntı var yada bizde bende anlamadim burada bi kac kisininde öyle oldu takip ettim gebelik pozitif iki gün sonra adet ya kimyasal oluyoruz haberimiz olmuyor yada hormonlarda dalgalanma var yada testlerin alayi bozuk cok sacma bir durum resmen
Gerçekten çok doğru söylüyorsunuz hayal kırıklığı yaşadım bende akşam da adet oldum zaten 😔

Gerçekten çok doğru söylüyorsunuz hayal kırıklığı yaşadım bende akşam da adet oldum zaten 😔
Hayirlisi olsun ben artik kendime söz verdim kesinlikle adetim 1 hafta gecmeyince idrar testi değil direk kan vericem 9 yil oldu evleneli 8 yıldır bi gecen sene sevinmiştik eşimle melek oldu yavrumuz bu sene ise 3 aydir hep seviniyoruz tekrardan bi bakiyom adet oluyorum cok sacma yani beta hcg vücutta olmazsa saptamaz diyorum testler ertesi gün kırmızı kart yiyorum neye sevinecegimi neye uzulecegimi şaşırdım yani ondan dolayı artık kan verecem en garantisi 1 haftalik gecikmede

Back