• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu delimiyimin beğendiğinden daha güzel yeemk odasııı :)

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
$2.webp derileri ve sandalyesi gri siyah değil çook güzlll demiiii:) buna uygun perde ve halı önerilerinizi resimli olarak beklıorm kızlarr

:)

ben ençok bunu beğendim fiyatı nedir aldğımın bilmıyorm bugun aldk moiblyayı çok sevrk aldm fikrin için ayrıca teşkkr ederm cnm linke baktım çoğu modeller aynıydı zaten aldığımız yerdeki modellreden teşkkr ederm sade sevmıorm kokoş olcak benm moblyam brz :):)

Çok güzel canım bende yatak odası beğenmiştim bu mobilyanın modeline çok benziyordu ellerinde son kalmıştı teşhir ürünü olduğu için almamıştım ama hala aklımda...
Gerçekten çok hoş güzel günlerde kullanırsın inşallah..

sağol cnm yatak odam farklı br model sitesinden resmn,i bulamadm o yuzdn ekleyemedm daha gzlleri snn olsn inş

Çok güzel canım bende yatak odası beğenmiştim bu mobilyanın modeline çok benziyordu ellerinde son kalmıştı teşhir ürünü olduğu için almamıştım ama hala aklımda...
Gerçekten çok hoş güzel günlerde kullanırsın inşallah..

benim yatak odamda bu model taşlı yuvarlak bölümleri felam=) çok begeniyorum odama girince içim açılıyo renginin beyaz olmasıda harika

anooo...
benim yemek odam...
4 yıldır kullanıyorum.
artık spor bir şeyler istiyorum.
ama sen bana bakma ayran gönüllüyüm biraz :)

tşekkür ederim canım ben nedense en çok bunu sevdm ee nasl peki kullanışlımı ;?*:40:

gayet kullanışlı ama yıllar geçtikçe ve çocuk lunca arada vitrini atasım gelmiyor değil. bence çok zarif bir takım. benim koltuklarım da
taşlı. o nedenle gayet uyumlular :)

Back
X