- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ahaha kökten çözüm diyorsunuz yani
Bendeki libido düşmezLibido düşürücü korku filmleri falan izlesen?
Hani vahşetin kol gezdiği filmlerden sonra bende libido falan kalmıyo da, belki işe yarar
O çocuktan sonra bir öncekinin kıymetini anladımZamanla geçer, şu an yapabilecek bir şey yok. Kendinize farklı uğraşlar edinir, kafanızı meşgul edecek şeylerle ilgilenin, iyi gelir diye düşünüyorum. O çocuktan sonra biri daha olmuştu, ondan daha yeni ayrılmadınız mı? Çok hızlısınız, ne diyelim. Bir sakin olun
O zaman en az onun kadar iyi birini bulmak lazım.Bendeki libido düşmez
Umarım ya.O zaman en az onun kadar iyi birini bulmak lazım.
Şahsen o "iyi"leri kaybetmenin ne demek olduğunu biliyorum. Neyse ki en sonunda en iyisi ile evlendim de gözüm arkada kalmadı
ne cektin be anna : ) niye ayrildiniz?Merhaba hanımlar,
Eski sevgilimi deliler gibi arzuluyorum. Ayrılalı, ona en son dokunalı aylar aylar oldu.
Aramızda büyük bir ten uyumu vardı. Hani şu boynunu morarttığım çocuk..
Rüyamda seviştiğimizi gördüm
Şu sıralar ona duyduğum arzu bedenimi yakıp kül edecek seviyede. Ufak bir dokunuşunu bile hatırlamak hormonlarımı, libidomu halaya kaldırıyor.
Doğal olarak rahatsız oluyorum bu durumdan.
Bildiğiniz bir çözüm, tavsiyeniz varsa alırım hanımlar.
Biliyorsun ya annesinden veto yemiştim hanine cektin be anna : ) niye ayrildiniz?
hatirlamiyorumi baci, son iki konundan hatirliyorum seni : )Biliyorsun ya annesinden veto yemiştim hani
Ya yok canım benden kaynaklı bir durum değil.hatirlamiyorumi baci, son iki konundan hatirliyorum seni : )
o seni demekki o kadar iyi bulmuyormus o konudaki anasina yenik dusmus kuzu : (
nasil sogumuyorsunki sunepe birinden : ) isterse en guzel kasa sahip olsun sunepe olursa karaktersiz olursa vs ben sogurum. ne bilim sanirim olaya sadece cinsellik olarak bakamiyorum. belki hayatinda tekrar o uyumu yakalayamayacaksin bile...cesitli kisilerle bu kadar yakinlasmanin zararlari benceYa yok canım benden kaynaklı bir durum değil.
Çocuk ya sünepe, kendi kararlarının arkasında durabilecek biri değil ya da bilemedigim başka bir şey.
Sebep ne olursa olsun onun o harika vücudunu, her yakinlasmamizi düşünmeme engel değil
Surekli cinsellikle ilgili soru aciyosun ne istekli kadinsin kizz yokmu sana gore biri evlen valla delisin sen ne bu istekMerhaba hanımlar,
Eski sevgilimi deliler gibi arzuluyorum. Ayrılalı, ona en son dokunalı aylar aylar oldu.
Aramızda büyük bir ten uyumu vardı. Hani şu boynunu morarttığım çocuk..
Rüyamda seviştiğimizi gördüm
Şu sıralar ona duyduğum arzu bedenimi yakıp kül edecek seviyede. Ufak bir dokunuşunu bile hatırlamak hormonlarımı, libidomu halaya kaldırıyor.
Doğal olarak rahatsız oluyorum bu durumdan.
Bildiğiniz bir çözüm, tavsiyeniz varsa alırım hanımlar.
Ay yok yerini doldurmuyo denedim bende ama olmadiBaşka insanlarla seviş :) Aynı olmuyor ama idare ediyor.
Ay evlenmesek de olur.Surekli cinsellikle ilgili soru aciyosun ne istekli kadinsin kizz yokmu sana gore biri evlen valla delisin sen ne bu istek