Deliler gibi onu arzuluyorum

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhaba hanımlar,

Eski sevgilimi deliler gibi arzuluyorum. Ayrılalı, ona en son dokunalı aylar aylar oldu.
Aramızda büyük bir ten uyumu vardı. Hani şu boynunu morarttığım çocuk..

Rüyamda seviştiğimizi gördüm :110:
Şu sıralar ona duyduğum arzu bedenimi yakıp kül edecek seviyede. Ufak bir dokunuşunu bile hatırlamak hormonlarımı, libidomu halaya kaldırıyor.:KK14:
Doğal olarak rahatsız oluyorum bu durumdan.

Bildiğiniz bir çözüm, tavsiyeniz varsa alırım hanımlar.

Zamanla geçer, şu an yapabilecek bir şey yok. Kendinize farklı uğraşlar edinir, kafanızı meşgul edecek şeylerle ilgilenin, iyi gelir diye düşünüyorum. O çocuktan sonra biri daha olmuştu, ondan daha yeni ayrılmadınız mı? Çok hızlısınız, ne diyelim. Bir sakin olun :olamaz::halay:

Zamanla geçer, şu an yapabilecek bir şey yok. Kendinize farklı uğraşlar edinir, kafanızı meşgul edecek şeylerle ilgilenin, iyi gelir diye düşünüyorum. O çocuktan sonra biri daha olmuştu, ondan daha yeni ayrılmadınız mı? Çok hızlısınız, ne diyelim. Bir sakin olun :olamaz::halay:
O çocuktan sonra bir öncekinin kıymetini anladım :KK43:
Çocuk cinsellik mevzusunda çok ama çok başarısızdı. Sadece bununla kalsa iyi; elimi tutuşunda, öpüşmesinde bile tutku yoktu.

O zaman en az onun kadar iyi birini bulmak lazım.
Şahsen o "iyi"leri kaybetmenin ne demek olduğunu biliyorum. Neyse ki en sonunda en iyisi ile evlendim de gözüm arkada kalmadı :halay:
Umarım ya.
Hani bunları söylemem hoş değil ama oturup seyretmelik vücudu, tutkusu, cinsel gücü olan bir adamdan sonra şişman, erken boşalan, ebatlar konusunda da problemli biriyle olmak hayli kötü geldi.

Merhaba hanımlar,

Eski sevgilimi deliler gibi arzuluyorum. Ayrılalı, ona en son dokunalı aylar aylar oldu.

Şu sıralar ona duyduğum arzu bedenimi yakıp kül edecek seviyede. Ufak bir dokunuşunu bile hatırlamak hormonlarımı, libidomu halaya kaldırıyor.:KK14:

ne cektin be anna : ) niye ayrildiniz?

hatirlamiyorumi baci, son iki konundan hatirliyorum seni : )

o seni demekki o kadar iyi bulmuyormus o konudaki anasina yenik dusmus kuzu : (
Ya yok canım benden kaynaklı bir durum değil.
Çocuk ya sünepe, kendi kararlarının arkasında durabilecek biri değil ya da bilemedigim başka bir şey.
Sebep ne olursa olsun onun o harika vücudunu, her yakinlasmamizi düşünmeme engel değil :ruh:

Ya yok canım benden kaynaklı bir durum değil.
Çocuk ya sünepe, kendi kararlarının arkasında durabilecek biri değil ya da bilemedigim başka bir şey.
Sebep ne olursa olsun onun o harika vücudunu, her yakinlasmamizi düşünmeme engel değil :ruh:
nasil sogumuyorsunki sunepe birinden : ) isterse en guzel kasa sahip olsun sunepe olursa karaktersiz olursa vs ben sogurum. ne bilim sanirim olaya sadece cinsellik olarak bakamiyorum. belki hayatinda tekrar o uyumu yakalayamayacaksin bile...cesitli kisilerle bu kadar yakinlasmanin zararlari bence

Merhaba hanımlar,

Surekli cinsellikle ilgili soru aciyosun ne istekli kadinsin kizz yokmu sana gore biri evlen valla delisin sen ne bu istek

Ne yiyip ne iciyon ayol sen bu istek arzun nerden geliyor kan gurubu 0 - mi yoksa duyduma gore sinirsiz bir hevese sahip olurmus 0 kana sahipler

X