Delilah'ın Zayıflama Günlüğü

Delilah_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
13
0
0
İstanbul
Selam KK ahalisi.:80:
Bugün zayıflama programıma başladım.Bu topicde sizlerle günlük egzersizlerimi, günlük menümü, uyguladığım zayıflama bakım ve kürlerini paylaşacağım.:12:
:68:İlk hedefim 01.08.2011'e kadar fazla kilolarımın büyük bir kısmından kurtulmak.İkinci hedefim fazla kilolarımın tamamından kurtulmak ve ideal kilomu korumak.Üçüncü ve son hedefim ise modellerinkine yakın vücut ölçülerine düşmek.:15:
Zayıflamayı en başta kendi mutluluğum, huzurum ve hayallerim için istiyorum.İkinci planda da sevdiğim erkeği etkilemek için istiyorum.Kararlıyım, hazırlıklıyım ve gerçekçiyim.İnşallah hedeflerime ulaşacağım.:15:
Umarım sizlere de ilham kaynağı olurum.Sevgiler.:16:

öle canım bende çok denedim en sonunda şimdi akupunktura ve spora başladım bakalımm inşş ağustosta daha ince oluruz inşş

Beslenme:56:

Az yağ, az tuz, az şeker tüketilecek.
Günlük üç ana öğün beslenilecek.
Günlük bir öğün Special K gevrek tüketilecek.
Bir öğünde maximum bir dilim kepek veya çavdar ekmeği tüketilecek.
Her öğünden önce iki bardak su içilecek.

Egzersiz:15:

Hergün 30 dk bisiklet sürülecek.
Hergün 100 mekik çekilecek.

Bakım & kür:12:

Hergün Redpepper inceltici & sıkılaştırıcı jel uygulanacak.​

.

Son düzenleme:
şuankı kılomuz ve ulasmak ıstedıgımız kılolar bırbıırne cok yakın benden de sana destek:) ben 60 kıloya kadar dusuyorum sonra sıkılıp bırakıyorum yazda geldı keske önceden baslasaydım dıyete neyse pişmanlıklar fayda etmıyor tabı ne dıyelım kolay gelsın bıze...peki ne yapmayı dusunuyorsun bu zayıflama yolunda?

Beslenme:56:

Az yağ, az tuz, az şeker tüketilecek.
Günlük üç ana öğün beslenilecek.
Günlük bir öğün Special K gevrek tüketilecek.
Bir öğünde maximum bir dilim kepek veya çavdar ekmeği tüketilecek.
Her öğünden önce iki bardak su içilecek.

Egzersiz:15:

Günlük 30 dk kondisyon bisikleti
Günlük 100 mekik

Bakım & kür:12:

Redpepper inceltici & sıkılaştırıcı jel uygulanacak.​

aynı anda yazmıssın:)

şuankı kılomuz ve ulasmak ıstedıgımız kılolar bırbıırne cok yakın benden de sana destek:) ben 60 kıloya kadar dusuyorum sonra sıkılıp bırakıyorum yazda geldı keske önceden baslasaydım dıyete neyse pişmanlıklar fayda etmıyor tabı ne dıyelım kolay gelsın bıze...peki ne yapmayı dusunuyorsun bu zayıflama yolunda?

Teşekkürederim canım:16: Vallahi ben şuana kadar ki diyetlerimde en fazla 67-65'e düşebildim.En çok 84 kiloya çıktım.60 düşsem benim için iş bitmiş sayılır yahu.Nasıl sıkılıyorsun :9: Neyse aynen pişmanlıklar önemli değil.Öncesini silelim kafamızdan.Bundan sonrası önemli.:13:

aynı anda yazmıssın:)

Evet canım :34:

benım tek sorunum spor yapmak cok erınıyorum cunku yıllardır bellı dönemlerde kılo alıp spor salonuna gıtmekten yürüyüş yapmaktan yoruldum şimdi yıne kılo aldım bılıyorum spor yapmadan zayıflanmıyor ama sıkılıyorum ya hıc cnm ıstemıyor dısarı cıkıp yurumek aslında koşmak hepsınden etkılı.ben bı ara yapmıstım cok kısa surede fark edılıyor göruntunuz degısıyor

benım tek sorunum spor yapmak cok erınıyorum cunku yıllardır bellı dönemlerde kılo alıp spor salonuna gıtmekten yürüyüş yapmaktan yoruldum şimdi yıne kılo aldım bılıyorum spor yapmadan zayıflanmıyor ama sıkılıyorum ya hıc cnm ıstemıyor dısarı cıkıp yurumek aslında koşmak hepsınden etkılı.ben bı ara yapmıstım cok kısa surede fark edılıyor göruntunuz degısıyor

Ya aslında sıkı bir diyetle az spor yaparak da kilo vermek gayet mümkün.Eger diyetimi kısamam diyorsan sporunu arttırmalısın, spor yapamıyorum diyorsun diyetini kısmalısın canım.:68:Diyetle beraber spor yapınca vücut çok daha kısa sürede şekilleniyor duydugum, gördüğüm kadarıyla.:97:

23.5.2011:56:

Sabah
2 bardak su
1 orta boy yeşil elma

Öğle
2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
1 kase cacık
1 dilim kepek ekmek

selam. inşallah başarılı olursun. ben 70-79 kilo arasındakiler birlikte zayıflıyor grubundayım eğer oraya gelirsen takım gücüyle zayıflamak daha güzel oluyor. hergün menülerimizi paylaşıyoruz hatalarımızı görüyoruz. kaptanımız var çok yardımcı oluyor. her cuma kilo bildirimi yapıyoruz. birinci seçiliyor.

Son düzenleme:
Her öğünden önce su içtiğim gibi aralardada su içmeye dikkat ediyorum.Günde 2.5 - 3 litre tüketeceğim.Ayrıca egzersizleri sabah - akşam olarak ikiye ayırarak daha etkili incelme sağlayacağım.:10::13:

selam. inşallah başarılı olursun. ben 70-79 kilo arasındakiler birlikte zayıflıyor grubundayım eğer oraya gelirsen takım gücüyle zayıflamak daha güzel oluyor. hergün menülerimizi paylaşıyoruz hatalarımızı görüyoruz. kaptanımız var çok yardımcı oluyor. her cuma kilo bildirimi yapıyoruz. birinci seçiliyor.

Teşekkürederim canım:16: Valla çok zamanım olmayacak internete girmeye sürekli ilgilenebilirmiyim bilmiyorum yarışmayla.Ama topiclerinize bakıp bir karara varırım.:34:

Zorlu diyet sürecim 5 hafta sürecek.İlk üç haftamda diyeti, sporu, düzenli yaşamı alışkanlık edinmek hedefim.Son iki hafta İsveç diyeti yapmaya karar verdim.1 Temmuz'da 65 kilo olmak istiyorum inşallah olacak...:15:

Buarada redpepper jelimi üst bacaklarıma sürüp poşetle iyice sardım.Aslında 45 dk sonra çıkartmam gerekiyordu ama bugün dışarı çıkmayacağım için akşam sporuma kadar kalsın dedim.:9::13:

Back
X