Lekeler, Çiller Delikler...:(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
Kızlar aradım ama yüzdeki deliklere iyi gelen bir yazı bulamadım.18yasındaımmmm..
Bebeksi bir yüz istiyorum..Ama yüzüm delik burnumun üstü noktalar kaynıor..Sivilce siyah nokta gectim bunları. ama delikleri izleri kapatacak birsey yokmu..bepanthne gibi kremlere girmek istemiyorum hiç çünkü doktora gitmeye vaktim yok
Yağ vb doğal yollarla bu sorunu çözebilen arkadaslar lütfenn bi öneride bulunsunlar
:gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi EU2
ayy bu konun cevaplarını bende merak ediyorum aynı sorun bendede var..

yüzümü sadece güneslendikten sonra pürüssüz ve bebek gibi görebiliyorum..siyah noktaları temilemekten bnmde yüzümde kücük hafif delikler oldu..gecmiyor diye biliyorum ama umarım bir cözümü vardır..

• Konu Sahibi EU2
evet ya.. üstelik sivilce kremi falanda kullanmadım .. limon yoğurt doğal yollarla çözmee calsıtım ama delikliyim suan :/
işgalden ckmıs gibiyim.. yardım edin nolur ya:gitme:

• Konu Sahibi EU2
Çay Maskesi

Genişlemiş gözenekleri sıkıştırır, cildin rengini parlatır. Yağlıya dönük normal ciltler uygundur. Bir tatlı kaşığı çayı bir cezvede demleyip soğumaya bırakın.

Sonra bir çorba kaşığı demlenmiş çayı iki kahve kaşığı herhangi bir nemlendirici kremle karıştırın. Yüzünüze sürüp 10 dakika bekletin. Haftada iki kez tekrarlayın.

Papatya Maskesi

Sıkıştırıcı maddeleri içinde barındırdığı için özellikle yağlıya dönük normal ciltlerde açılmış gözenekleri sıkıştırıp dokuları pürüzsüzleştirir.

Bir tutam papatyayı bir cezvede demleyip soğumaya bırakın. Sonra bir çorba kaşığı demlenmiş papatyayı iki kahve kaşığı nemlendirici kreme ekleyin. Yüzünüzde 20 dakika bırakın. 10 gün boyunca günaşırı uygulayın.

Bademli Gözenek Sıkıştırıcı Maske
120gr kabukları soyulmuş badem,
1 yumurtanın akı,
1-2 çorba kaşığı gül suyu.
Bademleri döverek iyice un haline getirin. Yumurta akını çırpmadan katın. Karışıma, yumuşak bir macun haline sokacak kadar gülsuyu ekleyin. Elde ettiğiniz maskeyi yüzünüze sürün, 10dk bekledikten sonra durulayın.

Gözenek Küçülten Maske
4 bardak elma ya da nane sirkesi,
4 bardak damıtılmış su,
1 çay fincanı nane yaprağı.
Bütün malzemeyi karıştırarak kaynatın. Ateşten alarak cam bir kaba koyun. 5 gün bekletip, süzün. Bu karışım gözenekleri sıkıştırıp, küçültecektir.

Sıkı gözenekler için
Ezilmiş taze muşmula yaprağı, 20 dakikalık kompres olarak uygulanır.
Dilimlenmiş havuç, hıyar veya domates, 15-20 dakika süreyle problemli bölgeye yatırılır.
Bal maskesi, 20-25 dakika süreyle uygulanır. Yüz ılık sütle yıkanır ve soğuk suyla güzelce durulanır.

Elma sirkesi maskesi
Kahve fincanı alkol, iki çorba kaşığı elma sirkesi, yarım kahve fincan gülsuyunu karıştırıp bir cam sişeye koyun ve soğuk yerde muhafaza edin. Sabah-akşam cildinizi bu losyonla silin. Yatmadan önce de elma suyu ve limon suyunu karıştırıp cildinize sürün, kuruyunca yatın.

Kekik Maskesi
1 çorba kaşığı kekik
1 çorba kaşığı ısırgan yaprağı
1 su bardağı kanamış suya yukarıdaki malzemeleri ilave edip 5 dakika demleyin. Elde ettiğiniz bu karışımı 1 hafta boyunca sabah akşam cildinize sürün.

internette bir siteden buldum bunları..ama henüz denemedim..bir de geçen bi kozmetik dükkanında görevli lorealindi sanırım bi ürününü gösterdi...yeni çıkmış..39 liraydı araştırmadan almak istemedim..ama işin kötü yanı ürünün adını ve markasını da unuttum..böyle mavi bi şişeydi..neyse...öğrenirsem onu da yazarım...Çok üzgünüm çoook

• Konu Sahibi EU2
yaa bnmde var onlardan siyah noktaları temizliyorum delikler kalıyorrr. offf. nasıl kapancak bu delikler yaaa

• Konu Sahibi EU2
yaa cnm öğrensene ismini.:S
deliksiz tertemiz bir yüz...offff

• Konu Sahibi EU2
peeling etkiliolabilir diye düşünüyorum tca peelin g var evde yapılan kullananlar çok memnun

• Konu Sahibi EU2
sinosh valla canım netten de baktım bulamadım öyle bi ürün...ilçedeyim şuan antalyaya gittiğimde bakmam gerek...ya da antalyada olan varsa seleklerde sordurabilir...
ben yüzüm için kullandığım tüm kozmetikleri bıraktım sadece bebek şampuanı kullanıyorum yine forumdan birinin önerisi üzerine..kesinlikle diğer temizleyicilerden daha iyi..

• Konu Sahibi EU2
kızlar cözüm bulabildinizmi?

Son düzenleme:
canlarım buyuk ıhtımal soyulması lazım cıldınızın(acnelyse,tretın vb ılaclclarla) hee ılac ıstemıyorum dersenızz yosun yagını cok konusuyorlar ızler cukurluklar ıcın ona bakın bır...yavas yvs soyuyormus duzeltıyormuss takıpteyım vızeler bıtsın atlayacam hemen bendede kırmızı lekeler var gercı hafıfledı sukur ama tamamen gecsın..

bencede en iyisi soymak.bunun icinde sanırım tretin olabilir.acnelyse hassas ciltlerde yara yapıyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…