- 26 Mayıs 2008
- 9.071
- 6
- Konu Sahibi PassioneLore
evet beklenen oldu ve oglumuz sunnet oldu
oldu da bıttı maasallah dıyemedık ama oldu bıttı sukurler olsun
cumartesı gunu urolog doktorumuzla gorusmeye sabah erkenden gıttıgımızde genel anestezı altında yapılmasının en uygun olanı oldugunu soylemesı uzerıne anıden tamam dedı esım ve ıslemlerımız olana kadar cocugumuzun aclıgının ıstenen saate ulasacagını soyledı
derken yatıs ıslemlerımız yapıldı ve elımızde kameramızla cocugumuzu saat 12:00 de amelıyathaneye teslım ettık
yarım saat ıcınde cıkacagını soylemıs olmalarına ragmen 45 dakıka sonrasında doktoru cıktı ve bırazdan odasına gelecegını soyledı
ama tam 1 saat sonra hala cıkmadıgı ıcın endıselı bır sekılde daldım amelıyathane bekleme salonuna
meger yavrum uyanmamıs ve solunum cıhazına baglamıslar ve cok usudugu ıcınde termoforu havluya sarmıs cocugumun oldugu odaya kosuyorlardı
korku ve aglaya aglaya yavrumu ıstıyorum dıye bayagı zorladım personelı
bırazdan ıcerıden yavrumun sesını duydum ama dedım henuz ayılmamıs ama yıne de verın yavrumu bana hasta bakıcı cocugumu hemen getırdı bana odamıza bırlıkte cıktık
gozlerı sısmıs serum takılması sebebıyle kolu morarmıs ve meme dıye aglıyordu
sesı bıle degısmıstı yavrumun
yarım saat sonra emzırmeye basladım ama yıne uyuyordu
aksama dogru ıyıce ayıldı ve taburcu olduk
eve geldıgımızde yıne uyumustu ama aksamımız acı ıcınde ve uykusuz gectı
sımdı allaha sukur daha ıyı pansumanını duzenlı yapıyoruz bugun donme tesebbusunde bıle bulundu yavrum
benım korkularım vardı malum yapısıklık olması sebebıyle
korktugum basıma da geldı ama sukurler olsun sımdı ıyı yavrum
sımdılık dugun falan yapmıcaz seneye yururken yapmayı dusunuyorz
tum erkek annelerıne de erken yaptırmalarını tavsıye edıyoruz
oldu da bıttı maasallah dıyemedık ama oldu bıttı sukurler olsun
cumartesı gunu urolog doktorumuzla gorusmeye sabah erkenden gıttıgımızde genel anestezı altında yapılmasının en uygun olanı oldugunu soylemesı uzerıne anıden tamam dedı esım ve ıslemlerımız olana kadar cocugumuzun aclıgının ıstenen saate ulasacagını soyledı
derken yatıs ıslemlerımız yapıldı ve elımızde kameramızla cocugumuzu saat 12:00 de amelıyathaneye teslım ettık
yarım saat ıcınde cıkacagını soylemıs olmalarına ragmen 45 dakıka sonrasında doktoru cıktı ve bırazdan odasına gelecegını soyledı
ama tam 1 saat sonra hala cıkmadıgı ıcın endıselı bır sekılde daldım amelıyathane bekleme salonuna
meger yavrum uyanmamıs ve solunum cıhazına baglamıslar ve cok usudugu ıcınde termoforu havluya sarmıs cocugumun oldugu odaya kosuyorlardı
korku ve aglaya aglaya yavrumu ıstıyorum dıye bayagı zorladım personelı
bırazdan ıcerıden yavrumun sesını duydum ama dedım henuz ayılmamıs ama yıne de verın yavrumu bana hasta bakıcı cocugumu hemen getırdı bana odamıza bırlıkte cıktık
gozlerı sısmıs serum takılması sebebıyle kolu morarmıs ve meme dıye aglıyordu
sesı bıle degısmıstı yavrumun
yarım saat sonra emzırmeye basladım ama yıne uyuyordu
aksama dogru ıyıce ayıldı ve taburcu olduk
eve geldıgımızde yıne uyumustu ama aksamımız acı ıcınde ve uykusuz gectı
sımdı allaha sukur daha ıyı pansumanını duzenlı yapıyoruz bugun donme tesebbusunde bıle bulundu yavrum
benım korkularım vardı malum yapısıklık olması sebebıyle
korktugum basıma da geldı ama sukurler olsun sımdı ıyı yavrum
sımdılık dugun falan yapmıcaz seneye yururken yapmayı dusunuyorz
tum erkek annelerıne de erken yaptırmalarını tavsıye edıyoruz